Ogólnie jest nieźle, chociaż bez kilku uwag się nie obejdzie. Stylizacja jest utrzymana w takim trochę "eleganckim" klimacie i w związku z tym ptaszki wydają mi się trochę nie pasować. Podoba mi się utrzymanie stylizacji w kolorach biel-czerń-srebro, ale w związku z tym złote kolczyki i flet wypadałoby zamienić, bo kolorystycznie odstają. Ta ozdoba przy sukni wygląda super, ale brzydko łączy się z tymi czarnymi "rękawkami" - to można by było akurat łatwo zaprawić, zamieniając kolejność elementów (tzn schować tę ozdóbkę "pod rękawy", wtedy nie byłoby widać tej przerwy, która jest w miejscu, gdzie normalnie znajduje się ręka Miss). No i kapelutek. Niby wygląda ok, ale mam wrażenie, że u Nine znalazłoby się wiele dużo lepszych modeli.
A co mi się podoba? Wspomniany już wybór kolorów, który bardzo do mnie przemawia. Dodatkowo ogromny plus za połączenie tak jasnego stroju z ciemniejszą karnacją - wypadło to bardzo dobrze, a nieczęsto widuje się dobrze użyte ciemne karnacje (albo tylko ja mam takiego pecha ^^). Makijaż też ciekawy, niby taki naturalny i neutralny, ale wykorzystanie tej maskary i kolor tęczówek to strzał w dziesiątkę - oczy są wielkie, wyraźne, bardzo przyciągają uwagę i mają w sobie coś hipnotyzującego. No i włosy: fajny, neutralny kolor i dobrze dopasowana fryzura.
Czyli ogółem:
7,5/10