Świetny colplay L, od razu widać kto to ;D Można by dodać jeszcze kilka szczegółów, dlatego 9/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (26-06-2015 o 11h14)

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 153
Świetny colplay L, od razu widać kto to ;D Można by dodać jeszcze kilka szczegółów, dlatego 9/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (26-06-2015 o 11h14)

Inna niż do tej pory widziałam stylizacja. Hm.. nie chce mi się szukać w googlach zdjęciem, którym się posługiwałaś by zrobić cosplay (?), ale jest bardzo schludny. 10/10

Mineo Kocham stylizacje bało-czarne.
Tak więc podoba mi się twoja stylizacja.
wszystko dobrane po przez kolory i wygląda to świetnie.
Nie typowa miss a jednak coś w sobie ma takiego ,że przyciąga oczka 
Musze dać 10/10 bo nie ma już lepszej ocenki 
Jakie ładne drzewo
Wszystko mi się bardzo podoba, nic dodać nic ująć. Świetny makijaż jak i dobrana fryzura
Daję 10/10 ^.~
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (26-06-2015 o 12h17)
Ładna czarno-biała stylizacja. Miss ma ciekawą minę, jakby irytowały ją trochę te wróżki latające wokół. Stylizacja elegancka i magiczna, wszystko dobrze dopasowane.<3 10/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (26-06-2015 o 16h57)

Wszystko jest dobrze do siebie dopasowane kolorystycznie oraz całość ze sobą współgra. Makijaż też nawet jest ok.. Jednakże ta stylizacja to nie moja bajka, ale nie zamierzam obniżać oceny przez własne widzi mi się. Daje 9/10 bo jednak coś nie daje mi spokoju, że czegoś brakuje

Alchemik...pierwsze skojarzenie z twoją stylizacją daleko odbiegało od tego określenia. Szczerze mówiąc bardziej mi wygląda nie na takiego co bawi się z chemią, ale bardziej z mechaniką. Ogólnie stylizacja nie jest zła, ale według mnie odbiega od tego czym miała być. 6/10
przed oceną przeczytać opis proszę

Hm, bardzo fajny pomysł ;D Gdybym nie zajrzała do opisu, pewnie oceniłabym Twoją miss znacznie niżej, ale to zmienia postać rzeczy (; Widzę, że stylizacja przedstawia kobietę, która jest w trakcie codziennych zajęć i BUM! Umiera XD Na początku nie wiedziałam po co to ciasto, ale już się zorientowałam, że je upuszcza. Nie pasuje mi na wstęga przy rękach, ale wiem, że bez niej nie byłoby... no rąk
Nie pasuje mi jeszcze kapelusz i kolczyki, ale reszta jest spoko 
7/10
Ja także odsyłam do opisu ^^

Bardzo ciekawie wygląda Twoja miss. Coś w stylu filmów Tim'a Burton'a. Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się trochę z Panią Lovett ze Sweeney Todd'a. Jednak czegoś mi brakuje, jeśli nie patrzę pod tym kątem. Może za mało się dzieje. Ale ogólnie jest ok, wiec 8/10 
Bardzo ciekawa stylizacja. Przypomina mi jakąś czarodziejkę z najnowszej odsłony Wiedźmina
Przemyślane dodatki i kolory, zwiewne i fajne ubranka. Tatuaże - super, ale oprócz tego na policzku. Ten mi nie pasuje, sorry. 9/10
Uuuu, całkiem dobre połączenie czerni ze złotem *o*. Pawie pióra tworzą niezły efekt. Nie podoba mi się fryzura miss i jej makijaż. Takie to... Można po prostu zobaczyć większość miss wyglądających podobnie. Nie ma w nich czegoś osobistego, takiego bardziej od Ciebie. 8/10

Stylizacja na ogół mi sie podoba. Jednakże złote elementy nie za bardzo pasują do niej. Włosy (pasemka) psują lekko efekt na przodzie - zmieniłabym je na krótsze Poza tym wszystko zostało świetnie skomponowane. Daję 9/10

Uu, połączenie czarnego z szarym i dość spokojna stylizacja. Osobiście przepadam bardziej za stylizacjami w których dużo się dzieje, więc jest to trochę nie w moim typie. Podobają mi się te skrzydła, dają taki efekt mechaniczności. Odrzucają mnie jedynie te włosy, bo sama nie wiem czemu ale ich totalnie nie trawię. Postać ogólnie mi się podoba, jednak to nie do końca mój styl, ale i tak moce 8/10 ^^

Nerra cóż za interesująca stylizacja. Zegarowy anioł (mniej więcej)? Interesujący pomysł, wykonany w równie interesujący sposób, jednak nie jest on jakoś bardzo zachwycający. Byłby idealny, gdyby nie spódnica, która według mnie wydaje się zbyt zwiewna do stylizacji która ma przedstawiać coś związanego z zegarem i poza tym nazwa po angielsku- to co mnie całe życie denrwuje...ale to akurat nie może mieć swojego odbicia w ocenie. Więc... 8,5/10
Popatrzeć w opis proszę :-)

Hooo, rozumiem~ Niezły pomysł, za który już na starcie daję przynajmniej 7/10~ Nieźle wykombinowane z tym ciastem, że niby przeniknął przez jej ręce i spada (tak mi się wydaje przynajmniej~). Dodatki, fryzura i kolor skóry jest całkiem nieźle dobrany, a twarz miss z tym wyrazem szoku jest świetna~ To, co mi nie pasuje, to kolor spódnicy, a raczej jego odcień - dałabym nieco ciemniejszy~ 9/10~
Całkiem fajna stylizacja. Nie podoba mi się ta ozdoba we włosach. Zmieniłabym też usta. Poza tymi dwoma szczegółami jest bardzo dobrze, więc daję 9/10 ;3
Widzę że cosplay... szczerze mówiąc Mirai Nikki mam dopiero w planach i gdyby nie to i tamto to nie wiedziałabym co powiedzieć. W każdym bądź razie cosplay jest genialny i nie mam się do czego przyczepić. Jedyna ocena jaka mi się nasuwa to 10/10
opis proszę przeczytać:-)

Fajna stylizacja pomysłowa . tylko według mnie twarz tez powinna mieć przezroczysta skórę i same widoczne nogi by wystarczyły moim skromnym zdaniem:) ogólnie bardzo dobre wrażenie 7/10
Strasznie mi się nie podobają takie stylizacje. Są bardzo przekombinowane, za dużo tego wszystkiego i na dodatek tak daje po oczach. 2/10
Jak dla mnie za słodko i za różowo, ale pomijając to. Stylizacja taka sobie, żakiet nie za bardzo pasuje do spódnicy, Makijaż jak u lalki barbie - strasznie sztuczny, ani trochę mi się nie podoba. Ten widelec z ciastkiem odbiega od pozostałości. Niestety mogę dać naciągane 2/10.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-06-2015 o 12h06)

ładna miss, ale po przeczytaniu opisu w ogólne mi sie z nim nie zgadza. I mimo, że to wytłumaczyłaś, po prostu traci na wartości. Bez tego moja ocena na pewno byłaby wyższa. Tak wiec daje 6/10 
Ładna stylizacja:) ale czegoś mi brakuje bo nie zachwyca sama nie wiem czego:) Ogólnie robi dobre wrażenie:) 7/10
Stylizacja całkiem, całkiem. Nawet wszystko do siebie pasuje z wyjątkiem włosów, makijaż (głównie oczy) również. Daję 6/10

Już oceniałam tą stylizację, a jako że nic się nie zmieniło nie zmieniłam swojej oceny ;3
Osobiście przepadam bardziej za stylizacjami w których dużo się dzieje, więc jest to trochę nie w moim typie. Podobają mi się te skrzydła w przeciwieństwie do włosów, bo sama nie wiem czemu ale ich totalnie nie trawię. Ciekawe jakby to wyglądało z jakąś ozdobą we włosach... Stylizacja ogólnie mi się podoba, więc nadal 8/10 ^^
Ostatnio zmieniony przez Diduś-Chan (28-06-2015 o 16h40)