Stylizacja bardzo pomysłowa ( wojowniczka <3 ), ładna fryzura, bardzo dobrze dobrane dodatki, ładny makijaż, jedynie nie pasuje mi kula która przygniotła nogę twojego partnera... 8/10
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (06-07-2015 o 20h13)
Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 153
Stylizacja bardzo pomysłowa ( wojowniczka <3 ), ładna fryzura, bardzo dobrze dobrane dodatki, ładny makijaż, jedynie nie pasuje mi kula która przygniotła nogę twojego partnera... 8/10
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (06-07-2015 o 20h13)
Stylizacja taka trochę uboga... Nie ma za bardzo co oceniać. Jednakże korona wydaje mi się nie potrzeba, ta rękawiczka nie pasuje do sukienki. Nie za bardzo lubię jak włosy przysłaniają ramiona. Oczy wydaja mi się za duże jak na tą stylizację. Daję 7/10
Proszę sprawdzić opis, choć co niektórzy dobrze znają już tą stylizację xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-07-2015 o 20h05)

Czy ja nie oceniałam już wcześniej tej stylizacji? O.o Heh, nie pamiętam już, ale z chęcią ocenię znowu (:
Ahh, kocham tą Twoją wronę. Zajrzałam do opisu po raz któryśtam i stwierdzam, że nawet gdybym go nie przeczytała, to i tak ocena by się nie zmieniła. Wszystko mi się w tej stylizacji podoba i nie mogę się niczego przyczepić. I love it.
10/10
*le odsyłasz do opisu*
Ostatnio zmieniony przez Sadist (06-07-2015 o 23h46)

WOW! Świetna stylizacja!!!!! Fajnie wykorzystałaś te ubrania. Szczerze mówiąc po prostu nie wiem co powiedzieć, dlatego dam 10/10.
Bardzo ciekawie to wyszło, mimo że wszystko w ciemnej kolorystyce to nic ze sobą się nie zlewa i ta ładna zdziwiona minka do tego (: Mi się to podoba 10/10

Ciekawa stylizacja (; Szczerze mówiąc (pisząc XD) najbardziej mnie urzekła twarzyczka <3 Jest cudna i uwielbiam takie, na których są piego <3 + włosy też są świetne. Chyba się nie obrazisz, jeśli napiszę, że stylizacja zeszła na drugi plan ^^'' Ale także bardzo mi się podoba. Świetna, oryginalna wojowniczka. Pewnie się domyślasz, że ocena wynosi 10 (;
Zajrzyj do opisu nim ocenisz (;

Śliczna stylizacja, wszystko fajnie współgra. Jedynie zmieniłabym warstwy woalki (?) i butów. Jednak mimo wszystko daję 10/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-07-2015 o 16h29)

Jak już wcześniej mówiłam, twój kruk jest fantastyczny *.* Czemu nie dajesz mi szansy się do czegoś przyczepić? x.x Dodam tylko że symbolika u twojego kruka jest idealna :-)
10/10
-też poproszę o krótkie spojrzenie w opis :-)

Szczrze to sama nie wiem co powiedzieć o tej stylizacji x.X Na pierwszy rzut oka ma się wrażenie, że praktycznie nic do siebie nie pasuje, dopiero po chwili zauważa się, że to wszystko tworzy jedną, oryginalną całość. Fajny pomysł, niezłe wykonanie, super makijaż i fryzura. Może, gdyby wszystkie odcienie czerwieni były takie same? Np. tylko bordowe, to by było trochę lepiej? Nie wiem, najczęściej mój gust jest inny niż reszty użytkowniczek xDDD Fajny pomysł, naprawdę nieźle
9/10
O boziu, zupełnie nie mam pojęcia co może przedstawiać ta stylizacja... Ale ogólnie jest ładna ;3 Kolor skóry kontrastuje z czernią i nie podoba mi się makijaż. Włosy też w sumie można inne, no chyba że te muszą być specjalnie. Ogólnie jest dobrze, podoba mi się i daję 7/10
W mojej stylizacji proszę zajrzeć w opis, bo to cosplay ;3
Ostatnio zmieniony przez Diduś-Chan (07-07-2015 o 19h02)

Sachiko-chan! Podoba mi się ta krew, i oko. Niezłe nawiązanie. Tylko ten uśmiech... dziwny taki... A duszki/wróżki komponują się ze skórą 9/10
Moja stylizacja to cosplay, opis się kłania 
Widzę, że to miał być cosplay, ale on mi się w ogóle nie podoba. Nie pasuje tu ta marynarka, pani na zdjęciu ma białą i ten top też jakoś nie pasuje. Jeszcze rażą mnie te buty (zwłaszcza w połączeniu z tymi zakolanówkami) i makijaż. Nie wiem też po co jest ten ogon, bo na zdjęciu nie mogłam się go dopatrzeć, tak samo wielr rzeczy w stylizacji.
Ogólnie rzecz biorąc: stylizacja/ cosplay mi się niezbyt podoba
3/10
Zerknij do opisu.
Ostatnio zmieniony przez Sadist (07-07-2015 o 20h40)

Świetne odwzorowanie postaci bardzo mi się podoba
I jeszcze ten boski czerwony wszędzie ^^ Tylko moim zdaniem przydałoby się inne rajstopy. Stylizacja 10/10 miły dla oka cosplay

Bardzo mi się to podoba, lubię te klimaciki a biel jest jednym z moich ulubionych kolorów. Także bardzo podobają mi się te włosy 10/10!

Stylizacja jest ładna, może i nie w moich kolorach, ale ładna. Wszystko świetnie ze sobą współgra. Do niczego nie mogę się przyczepić . Daję 10/10

Bardzo fajna stylizacja, elegancki i zarazem mroczny kruk. Podoba mi się połączenie tych naramienników ze skrzydłami, dodają takiej majestatyczności.
9/10, bo stylizacja trochę mi się znudziła O.o

N pierwszy rzut oka nie spodobała mi się ta stylizacja, ale po dokładnym obejrzeniu uważam ją za świetną
! Ubóstwiam tego węża. Cały plan zrobienia demonicznej pielęgniarki jest boski. Jak mówiłam, pierwsze wrażenie nie jest dobre, dlatego odejmuję jeden punkt
9/10
Super stylizacja. Fajnie wygląda tu czerń i biel. Doskonale dobrana fryzura i makijaż. Nie mam zastrzeżeń 10/10
Świetne kolory, a stylizacja rzuca się w oczy. Jedynie zmieniłabym oczy, choć tworzą ten dziwny efekt, ale z drugiej strony też nie podobają mi się. *pokręciłam trochę xd* Tak czy siak, jest fajna, choć dziwna
7/10
Woooo, śliczna stylizacja *-* Czym dłużej patrzę to jestem pod coraz większym wrażeniem. Trochę tylko nie podobają mi się kolczyki, ale to taki mały szczegół 9,5/10 ;33
U mnie proszę zerknąć w opis

Niezłe odwzorowanie postaci, nawet mi się podoba~ (to oko chyba najbardziej~ x3). Jednak to, co mi się nie podoba, to ten uśmiech~ Ja rozumiem, że jest zrobiony tak specjalnie, żeby postać wydawała się bardziej psychiczna, ale wydaje mi się, że średnio pasuje~ Ogólnie daję 8,5/10~
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (08-07-2015 o 17h17)
Jakaś taka prosta stylizacja, nie ma w tym nic ciekawego, nie wiem czemu. Ciuchy są fajne, kolory współgrają, ale całkowity efekt nie jest powalający. Mimo to, nie mogę dać niskiej oceny, bo jest jakiś. 7/10
Hm. Wszystko ładnie, pięknie tylko mam wrażenie, że widzę to po raz setny. To przez motyle, fryzurę i koronę. Reszta świetnie do siebie pasuje a i twarz jest przyciągająca. Jak dla mnie 7,5/10 (:
No niby stylizacja sama w sobie nie jest zła... Bluzka jedynie mi nie pasuje do spódnicy. Zmieniłabym również makijaż, ten jest jakoś za plastikowy(?) może to wina karnacji.. sama nie wiem.. ( chyba, że to był zamierzony efekt?) Na kolor nie będę się patrzeć, bo to zupełnie nie moja bajka. Daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-07-2015 o 22h51)

Urocza stylizacja c: Uwielbiam takie odcienie ^^ Nie pasuje mi tu jednak kilka rzeczy (Tak, Sadystka znowu się czepia :>) bluzka i buty, które różnią się kolorem od pozostałych części, a pasują tylko do siebie. Zmieniłabym jeszcze te włosy. Kolor jest ok, ale nie pasuje mi to cięcie. Reszta jest super 
7/10
Edit:.
Hłe hłe, zostałam wyprzedzona ;D
Moja ocenka się dalej nie zmienia, 10 (;
*Proszę sprawdzić opis*
Ostatnio zmieniony przez Sadist (08-07-2015 o 22h53)