Fajny motyw. Przypomniała mi się ta bajka, co ten flecista potrafił zwierzęta czy ludzi wabić do siebie dźwiękiem fletu. Strój skrzętnie dobrany i patrząc na niego widzę takiego 12 latka w krótkich gaciach. 10/10
Zanim ocenisz zalukaj opis
Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 153
Fajny motyw. Przypomniała mi się ta bajka, co ten flecista potrafił zwierzęta czy ludzi wabić do siebie dźwiękiem fletu. Strój skrzętnie dobrany i patrząc na niego widzę takiego 12 latka w krótkich gaciach. 10/10
Zanim ocenisz zalukaj opis
hahaha.. Genialna stylizacja:) Ten ruch rąk faktycznie go przypomina. I jeszcze ten zombie wygląd nie ma to jak kreatywność.Wszystko idealnie do siebie pasuję 10/10
Moje pierwsze skojarzenie to było z meduzą - i widzę, że trafiłam bez czytania opisu. Sama kiedyś meduzę robiłam, ale inaczej ją zinterpretowałam i przedstawiłam. Niemniej jednak ładnie to wygląda, więc 10/10.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (21-06-2015 o 17h38)
Całkiem podoba mi się ten komplet. Ma w sobie coś delikatnego. W ogóle kocham biel. Ładnie się prezentuje w tej stylizacji. Przyczepiłabym się do fryzury, ale pasuje do twarzy miss, so 9/10.

Hm, mam tu ciężki orzech do zgryzienia, bo niby mi się podoba, a jednocześnie czegoś mi tu brakuje... Makijaż jest dobrze dobrany, wszystko wydaje się ze sobą współgrać, ale... No, z jednej strony chciałabym zobaczyć tu jakiś dodatek, a jednocześnie mam wrażenie, że chociażby jedna zmiana mogłaby zaburzyć całą harmonię tej stylizacji... Hm. Kurczę, dobra jest, więc daję 8/10, bo lubię czarno-białe stylizacje~
Z tego co widzę dobrze odwzorowałaś postać, ogólnie też wygląda fajnie, gdyby to nie był cosplay przyczepiłabym się motylków, a tak to nie mam czego, no może do paska, bo jest na kurtce i dziwnie to wygląda 8/10 

O jejka, jak Ty to zrobiłaś, że masz przynajmniej dwa kapelusze o.O Ogólnie mimo, że prawie nic nie widać, to jest to ciekawe i ładne. Podobają mi się kolory. Może, gdyby było widać bardziej twarz. Wiec daję 8/10 
Przepiękny diabeł/demon, ta czerwień bosko komponuje się z szarą karnacją. Podobają mi się również te dwukolorowe oczy oraz złowieszcza mina. Trochę mi tylko przeszkadza, że ta spódnica na niczym się nie trzyma, ale to nic. Całość przepięknie się prezentuje, 9/10

Cosplay Freezer'a z anime legendy jakim jest Dragon Ball wyszedł Ci rewelacyjnie. Od razu widać kto to jest. Nic dodać nic ująć. Rewelacja 10/10
Super stylizacja:) ta piękna biel:) super wykorzystanie tych włosów pasują do twarzy miss i te wrózki w tle 10/10
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (24-06-2015 o 12h43)
Śliczna miss, jestem fanką tej zieleni :3 Podoba mi sie też skóra, bo wygląda, jakby dopiero sie 'przeistaczała' w te zieloną z normalnej.
Wszystko pasuje. 10/10
Ciekawa stylizacja aczkolwiek jak dla mnie niedopracowana
myślę że masz na nią dobry pomysł a to jest ważne dlatego 8/10
uprzedzam z góry że moja stylizacja nie jest uboga tylko jest cosplayem XD

WOW! Świetny cosplay. Pasuje do postaci i w dodatku jako stylizacja nie wygląda wcale źle
10/10 Przy okazji super makijaż.
Zajrzyj do opisu.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (24-06-2015 o 15h10)
yubin
kogo ja widze L kocham go:) super stylizacja ale mogłabyś dodać jakieś ciacho on tak często je jadł i przy tym tak uroczo wyglądał
bardzo udany 10/10
Julkanna7
Już oceniałam tą stylizacje ale podaba mi się tak samo bardzo jak na poczatku a nawet bardziej ta mina super prawdziwy posąg 10/10
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (24-06-2015 o 15h13)
Bardzo pomysłowa i ładna stylizacja ^^ Bardzo podoba mi się kolorystyka oraz dobór części garderoby 10/10

Cudny coslpay L'a. W prawdzie brakuje mi tylko jego podkrążonych oczów, ale nie dam rady obniżyć ci za to oceny, gdyż to moja ulubiona postać z tego anime xd 10/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-06-2015 o 16h43)

Świetna stylizacja. Bardzo mi się spodobało połączenie wszystkich elementów, dobrze to do siebie pasuje, a srebrne wstawki fajnie przełamują wszechobecną czerń. To, co mi się nie podoba, to makijaż, a fryzura taka sobie. Mam wrażenie, że coś innego bardziej by pasowało. Ale generalnie jest super - 9/10

Bardzo w Twoim stylu z tego co kojarzę, łady kolor, fajnie skomponowany strój (lubię tą bluzkę), rude włosy i słodka minka idealnie pasują, jedyne co mi się nie podoba to ta mega wielka klamra od paska 9,5/10 

Z jednej strony mi się podoba, a z drugiej już nie koniecznie... Dobrze dobrane kolorystycznie, sukienka i cała reszta też dobrze dopasowane, ale nie rozumiem połączenia trzech rzeczy na głowie... Ten kapelusz ( wieczorowy) jest na mój gust nie potrzebny. Całość ogólnie przypomina mi meduzę więc daje 9/10

Niby wszystko fajnie do siebie pasuje, ale jednak nie wiem... jakoś to nie w moim stylu. Ogólnie jakieś zbyt nudne
Po prostu mnie nie zachwyca
6/10
Ale fajna stylizacja! ^o^ wszystko do siebie pasuje, no może oprócz oczu... Wydaje mi się, że lepiej wyglądało by gdyby oczy były bardziej...tajemnicze?
Myślę, że 10/10 to odpowiednia ocena ;3
Stylizacja nawet ciekawa, czegoś mi brakuje oraz ta bluzka nie pasuje do tej spódnicy. Reszta jest w porządku. Daję 9/10

Twoja stylizacja jest świetna ♥ Bardzo podoba mi się kolorystyka i wszystkie dodatki bo całość wydaje się spójna i dopracowana 10/10

Bardzo dobry cosplay, wszystko świetnie dobrane, szczególnie makijaż na plus. I od razu wiadomo, co to za postać, co się ceni. Nie mogę dać jednak wyżej niż 8/10, bo strój jest za prosty, żeby dać coś więcej i, w moim odczuciu, mogłoby to być nie fair w stosunku do osób, które musiały jednak poszukać trochę więcej.

Skrycie podziwiam twój styl i muszę przyznać że każda z twoich stylizacji jest niesamowita a ta to w szczególności ♥ Piękna kolorystyka i bardzo trafione dodatki 10/10