Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 153

#3401 23-07-2017 o 14h05

Miss'na całego
Pythia
...

Bardzo podoba mi się pomysł na stylizację, cudna wróżka, zupełnie jak wyjęta z książki dla dzieci. Jestem zakochana w kolorach, całość prezentuje się iście baśniowo i magicznie. Makijaż jest niesamowity. Bardzo podobają mi się też dodatki, połączenie tych kwiatków, tej "bransoletki" z różami i motyli wygląda po prostu mistrzowsko! Jedynym minusem jaki widzę jest ten top - mam wrażenie, że kompletnie nie pasuje do reszty, wydaje mi się zbyt casualowy, i mam wrażenie, że jakoś odcina się od reszty, może ewentualnie jakby wcisnąć go pod tę różową narzutkę...?
Ocena: 9/10

#3402 23-07-2017 o 18h53

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Genialna stylizacja. Dużo się dzieje. Czerwień z czernią zawsze dobrze się komponuje i te wstawki kraty biało czarnej dopełniają całości. Dobrze przedstawiłaś kruczą stylizację. Aczkolwiek mnie raczej kojarzy się w Czerwoną królowa z Alicji w krainie czarów. Wszystkie elementy idealnie się komponują, więc nie może być inaczej jak 10/10.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3403 25-07-2017 o 18h43

Miss'na całego
Admete
Taże ten.

Fajna stylizacja, jednak szkoda, że znowu kolejna odsłona miss w czerni i bieli. Podoba mi się, ale kilka elementów bym zamieniła. Moim zdaniem bluzka powinna być zastąpiona czymś bardziej eleganckim, a i nuta na rękawiczce jest jakoś wyjęta z całości. Fryzura jest świetnie dobrana, a skoro ma mieć niezmienną twarz porcelanowej lalki - to rozumie się samo przez się, że make upu nie zmienisz - więc powiem tylko, że makijaż jest bardzo estetyczny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Zasłużyła na 6,5/10

https://media1.giphy.com/media/bgQaMDhB6Esyk/200.gif

#3404 29-07-2017 o 17h07

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Na pierwszy rzut oka wydaje się, że jest okej, ale na drugi już nie bardzo. Makijaż i fryzura naprawdę nie pasują, zresztą ubrania też wydają się wybierane trochę na ślepo, byle mniej więcej pod kolor.
3/10

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3405 29-07-2017 o 22h39

Miss'całkiem całkiem
Ventus
...

Pierwsze co rzuca się w oczy to kolorystyka- czerń i biel z odcieniami szarości bardzo przypadła mi do gustu. Cała postać wygląda niesamowicie, co w dużej mierze spowodowane jest przez czarnego konia który wygląda obłędnie (wciąż nie mogę przeboleć, że go nie zdobyłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png ) Interesująco wyglądają również oczy miss które przykuwają uwagę. Srebrne łańcuszki na plus. Jedyne co mnie razi to ,,pusta'' ręka
8,5/10

#3406 30-07-2017 o 01h38

Miss'na całego
Pythia
...

Bardzo fajna stylizacja! Pomimo monochromatycznej kolorystyki bardzo przykuwa wzrok. Na początku trochę sceptycznie podchodziłam do tych okularów, ale teraz stwierdzam, że to między nimi one dodają stylizacji pazura i oryginalności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Poza tym niesamowicie podoba mi się, jak czarne tło cudnie eksponuje te nogi. Jest świetnie, może tylko brakuje mi jeszcze jakiegoś dodatkowego elementu, który rozświetliłby środek stylizacji - pasek? jakaś torebka, jakaś mgiełka?
Ocena: 9/10

#3407 31-07-2017 o 15h25

Miss'nieobczajona
Klaudynka13
Koszam zwierzaki

przepiękna miss księżniczka pod szklanym kloszem taka delikatna i niedostępna i czasem lodowato zimna, super dobrana czarne włosy do białej sukni i czerwonej róży. Klosz odgradza od świata i troche ogranicza ale efekt niesamowity. pozazdrościć stylu i inspiracji 9/10

#3408 31-07-2017 o 19h56

Miss'nieobczajona
Estrella95
...
Miejsce: Rzeszów

Twoja miss wygląda jak młoda buntownicza cyganka, niewiele elementów, ale całość prezentuje się nienagannie. Kolorystycznie, też całkiem w porządku. Najbardziej podoba mi się twarz. Przykuwa uwagę. Taka zadziorna i nieprzejmująca się zdaniem innym, zdaje się mówić: "Co mnie to?"  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ocena: 6/10.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Estrella95 (31-07-2017 o 19h57)

#3409 02-08-2017 o 16h03

Miss'na całego
Admete
Taże ten.

Fajne połączenie ubrań, ciekawie dobrałaś kolory. Do tego pantera dobrze się z tym komponuje. Jednak, moim zdaniem, włosy nie pasują do całości (zarówno fryzura, jak kolor), makijaż też mógłby być lepiej dopasowany. Brakuje mi trochę dodatków i biżuterii.
Na razie stylizacja wygląda, jak prototyp. Jeśli ją dopracujesz i dodasz coś, co to wszystko sklei w jedną całość - to będzie naprawdę dobra robota, bo sam pomysł jest super. Jednak teraz ocena to 5/10
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3410 03-08-2017 o 20h33

Miss'całkiem całkiem
Ventus
...

Cała stylizacja jest... oszałamiająca, lecz widzę też wielki chaos. Może zacznę od początku. Twarz, oprócz powieki na plus, łącznie z karnacją i fryzurą- wygląda to niesamowicie, W dole natomiast widzę wielki misz-masz który, nieco uporządkowany podobałby mi się bardziej. Ja osobiście zrezygnowałabym z części niebieskich falban i pozbyłabym się kilku złotych elementów w okolicy klatki piersiowej. Mimo poprawek, które osobiście wniosłabym, strój przykuwa uwagę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
7,5/10

Ostatnio zmieniony przez Ventus (03-08-2017 o 20h34)

#3411 10-08-2017 o 19h02

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Troszkę chaotyczna styla, dużo rzeczy do siebie nie pasuje. Góra stylizacji mi  się nawet podoba ale ten dół nope. Te nogi z tym drzewem nie najlepiej się komponują, tak samo spódniczka z tym pasem zakrywajacym ręce. Ogólnie kolorystycznie on pasuje ale lepiej by się z innymi dodatkami prezentował. Makijaż dosyć ciekawy. 4,5/10

#3412 10-08-2017 o 19h38

Miss'ok
Sojuz
...

Harmonijne wiosenne połączenie. Nie mam zastrzeżeń, 10/10

#3413 10-08-2017 o 21h00

Miss'na całego
Pythia
...

Świetna miss jak na początek przygody z grą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Całość sprawia po prostu kosmiczne wrażenie, miss wygląda jak istota z innego świata. Szalenie podoba mi się fryzura i makijaż - niesamowity. Strój jest dość skromny, ale z drugiej strony stanowi fajne neutralne tło dla makijażu. Jak na początek jest genialnie, ale mimo wszystko chyba trochę pokombinowałabym ze strojem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ocena: 8,5/10

#3414 10-08-2017 o 21h45

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Przepiękna tajemnicza królewna.  Bardzo mi się podoba,  że jest zamknięta pod kloszem. Wygląda trochę jak lepsza wersja śpiącej królewny.  Bardzo mi się podoba fryzura,  te długie włosy są super i wygląda jakby od długiego czasu czekała na swojego księcia xd. Makijaż super a całość prezentuje się epicko.  Zdecydowanie moje klimaty.  10/10

#3415 12-08-2017 o 00h18

Miss'Sensei
Sarang
Hello, my name is yeppi yeppi yo.
Miejsce: Phuket.

Urocza stylizacja, która ma w sobie mój ulubiony kolor, czyli róż. Do tego ta fryzura bardzo pasuje. Choć nie jestem fajną lolit, to akurat narzekać nie mam o co /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 8,5/10

https://c.tenor.com/fwrwfpnXxoYAAAAC/makeout-love-in-the-air.gif

#3416 19-08-2017 o 16h07

Miss'na całego
Pythia
...

Cudna stylizacja, taka zwiewna i pogodna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Bardzo podoba mi się połączenie tej bluzki i spódnicy, i brak zbędnych akcesoriów, które mogłyby zburzyć kompozycję całości. Kolorystyka jest świetna, strój pięknie wybija się na tle zieleni. Zwierzątka sprawiają, że stylizacja jest jeszcze bardziej urocza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Całość zaburza mi ten tatuaż (?) na dekolcie, bez niego byłoby o wiele lepiej. I może jeszcze popracowałabym nad makijażem, żeby był trochę bardziej subtelny.
Ocena: 8,5/10

#3417 23-08-2017 o 00h19

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Całkiem przyzwoita stylizacja, podoba mi się ta spódnica z helołinów. Na początku nie byłam przekonana do tych okularów ale po czasie stwierdzam, że bardzo pasują. Makijaż jest super. Ten czarny koronkowy rękaw dosyć dziwnie wygląda. Ogólnie całość się dobrze prezentuje. 9,8/10

#3418 23-08-2017 o 00h44

Miss'gadułka
Momencik
clouds are crying so i am too

miss naprawdę cudnie ubrana. Na pewno też trzeba podkreślić, że pomysłowo! Kolorystyka totalnie łagodna, co dodaje uroku i można też powiedzieć, że jest nawet trochę urocza(?). Tak czy inaczej, mnie przypadła do gustu i w sumie nie mam się do czego przyczepić!
10/10

自由は心の状態です。
//photo.missfashion.pl/pl/1/95/moy/75946.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/95/moy/75947.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/95/moy/75948.jpg

#3419 23-08-2017 o 02h01

Miss'całkiem całkiem
Kukałke
...
Miejsce:

Muszę zacząć od tego, że bardzo podoba mi się twarz. Zasłonięcie oczu przenosi uwagę na kształtne usta, a zarazem powoduje iż miss prezentuje się tajemniczo. Kolorystyka również przypadła mi do gustu. Połączenie beżu, złotego oraz bladego różu wygląda obłędnie, jedynie naszyjnik wyraźnie odstaje od tonacji. Liczne akcesoria sprawiają wrażenie przytłaczających, a także zdają się być dobrane na ślepo. Całość prezentuje się dość chaotycznie, nie mniej jednak ładnie. 9/10

#3420 23-08-2017 o 10h33

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Bardzo mi się podobają kolorki,  miss wygląda zwiewnie i delikatnie.  Makijaż jest bardzo ładny,  fryzura też.  Jedyne czego nie rozumiem to ten pas.  Ja tam widzę coś delikatniejszego.  8/10

#3421 23-08-2017 o 15h36

Miss'wow
ellixp
.

Ale śliczna stylizacja! Uwielbiam taką kolorystykę i dużo mgły, więc podbiła moje serduszko ♥ Na początku miałam wątpliwości to oczu, ale w sumie - nadają takiej jakby drapieżności, która bardzo pasuje do tego typu ptaka. No i mam słabość do bioder, a tutaj fajnie są wyeksponowane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
11/10

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#3422 23-08-2017 o 19h49

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Skromna stylizacja ale bardzo ładna. Kolorki przyjemne i ogólnie ta sukienka jest piękna i idealnie pasuje do takich indiańskich klimatów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Buźka jest całkiem urocza. Brakuje mi jakiegoś tła ale mimo wszystko fajna ta styla. 9/10

#3423 27-08-2017 o 18h33

Miss'na całego
Admete
Taże ten.

Świetna stylizacja! Jedyne, co bym zmieniła, to włosy. Poza tym - nie ma się do czego doczepić!  Świetnie dobrane rzeczy, wszystko pasuje i co najważniejsze - nie spotkałam się jeszcze ze stylizacją, której inspiracją byłby "Lodowy Ptak" 9/10

Ostatnio zmieniony przez Admete (27-08-2017 o 18h35)

#3424 27-08-2017 o 22h34

Miss'na całego
inna137
:3
Miejsce: Nevereverland

Bardzo ładna miss.Podobają mi skomponowane kolory niebieskiego ze złotem w dodatku włosy świetnie do nich pasują. 10/10

https://media.giphy.com/media/pPdxU3VZ1uNk3nBDXW/giphy.gif     

#3425 28-08-2017 o 12h15

Miss'ujdzie
Foka10
...
Miejsce: Trójmiasto

Bardzo ładna stylizacja.Kolory mnie urzekły. Jedyne co bym zmieniła to może te usta bo mi się nie podobają ale i tak styla w moim guście . Mam też wrażenie że dało by się jeszcze coś dodać żeby było bardziej wow. 9/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 153