Bardzo klimatyczna stylizacja
Kojarzy mi się z oślepioną wieszczką/szamanką. Połączenie tych rękawów i sukni wygląda bardzo efektownie, fajnie się uzupełniają. Ognisty lis jest ciekawym akcentem, ładnie wybija się na tle ciemniejszej sukni. Minusem jest dla mnie jedynie fryzura, pamiętam, że wcześniej była inna, i te płomienne rozwiane kosmyki dodawały niesamowitego charakteru stylizacji, z tą fryzurą czegoś brakuje.
Ocena: 9/10
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 133 134 135 136 137 ... 153
#3351 25-05-2017 o 20h17
#3352 25-05-2017 o 20h22
Stylizacja bardzo udana, aż odebrało mi w pierwszy momencie mowę. Po dłuższym przyjrzeniu się stylizacji jedyne co mi zawadza to, to ''smokowate coś'' - jak mam mam to w zwyczaju nazywać. W pierwszej chwili współgrało mi to ze stylizacją, teraz jednak już nie. Głowa i to co się z niej wydobywa, w sensie chyba wąsy (?) i uszy 9?) kolorystycznie według mnie gryzą się z mackami, zupełnie jak sama głowa. Mimo to stylizacja bardzo udana, zazdroszczę pomysłu 
9,5/10
#3353 06-06-2017 o 19h35
Naprawdę ciężko jest mi ocenić tę stylizację. Wszystko na pierwszy rzut oka ze sobą nie współgra, ale po dłuższym zastanowieniu widzę tu jakąś harmonię. Ciężko mi stwierdzić co właściwie zostało przedstawione i nie mogę wymyślić do tego żadnej historii. Jedyna rzecz, która nijak mi tu pasuje to lis, ale jeszcze nie wiem czemu. Cała stylizacja jest w miarę dobra, ale brakuje tego efektu WOW tak więc subiektywne 8/10.

#3354 06-06-2017 o 21h14
Bardzo ładna stylizacja
Aczkolwiek nie wiem po co jest ta wystająca spod skrzydeł bransoleta/rękawiczka i to srebrne coś na szyi. Po prostu dla mnie trochę za ciężkie jest, jak na zwiewnego anioła. To właściwie jedyna rzecz, która mi się nie spodobała i zdołałam ją dostrzec :3 9/10
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#3355 06-06-2017 o 21h24
Ładny aniołek. Podoba mi się to tło chmurzaste z dodatkiem piorunow, dodaje klimatu. Te rozłożone ręce trochę mi się w tym gubią. Szkoda, że nie dałaś innych skrzydeł, te się tak strasznie zalewają z otoczeniem. Fryzura na plus. 8,5/10
#3356 11-06-2017 o 13h34
O, widzę, że udało Ci się capnąć kilka nowych rzeczy i to po całkiem nie najgorszych cenach, gratulacje.
No, ale odnośnie stylizacji...
Twoja stylizacja to dowód na to, że bojkot na zakładanie kompletów nie zawsze jest słuszny - bo niby założyłaś bluzkę i spódnicę, czyli w istocie trzon stylizacji, z tego samego zestawu, ale te wszystkie dodatki całkiem zmieniły "klimat" kompletu. Wyszło magicznie i urzekająco.
Podoba mi się zwłaszcza dodanie lodowych stalagmitów oraz ukwieconych gałązek - kojarzy mi się to z pogodowym galimatiasem wczesnej wiosny...
Ogółem: 10/10

#3357 11-06-2017 o 19h33
Bardzo ładna śnieżka. Kolory takie intensywne i rozświetlone. Makijaż też odpowiedni Stylizacja bardzo mnie urzekła. Patrząc na jabłuszko aż chce je ugryźć, a to by się chyba dobrze nie skończyło XD 10/10
#3358 14-06-2017 o 17h54
Nie za bardzo wiem, co ma przedstawiać, wygląda trochę jak taki zlepek czegokolwiek, byleby było. Z jednej strony jakaś dama, arystokratka, a z drugiej dookoła latają sobie dinozaury i siedzi na wielkim kole zębatym. Trochę to mi się nie klei, ale muszę przyznać, że kolorystycznie wygląda bardzo ładnie. Jak tematycznie nie za bardzo pasuje, tak wizualnie całkiem okej. Dałabym jej jakieś buty i spodnie
Za to jeden wieeelki plus - MAKIJAŻ! Jest przeboski
8/10
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#3359 14-06-2017 o 19h00
Nie wiem co to ale fajne xD. Kolorystycznie super dopasowane, ogólnie podoba mi się, że miss jest w połowie człowiekiem. Troche mi to gniazdo z jajkami na głowie nie pasuje xD. Ogólnie ubytku po ręce nie widać za pierwszym razem ale jak się dluzej patrzy to staje sie to dosyć widoczne. Makijaż i fryzura podobają mi się. 8,5/10
#3360 16-06-2017 o 14h02
Cudowna miss! Kocham takie fantastyczne stylizacje i ten taki kontrolowany przepych <3 Wszystko idealnie do siebie pasuje, od postaci emanuje taki idealny spokój, twarz idealnie pasuje, włosy również... Nic dodać, nic ująć...
11/10! 
Nie oceniaj mnie! Znasz moje imię, nie moję historię...
Słyszałeś co zrobiłam, ale nie co przeszłam.
#3361 16-06-2017 o 14h46
Bardzo fajny casual
podoba mi się, że na pierwszy rzut oka wygląda na skomponowaną od niechcenia, luźną, a jednak całość wygląda spójnie i efektownie. Zauroczył mnie też makijaż, bardzo naturalny i dziewczecy. Jedyne ale nam do butów - same w sobie są genialne, ale nie pasują do takich luźniejszych stylizacji, widziałabym tu coś podobnego, ale na grubszym obcasie.
Ocena: 9/10
#3362 16-06-2017 o 22h09
Ogółem przez to iż na defiliadzie jest pełno gotowych stylizacji z tym księżycem, w sensie że cały komplet jest wykorzystywany, każdy element mi się przejadł, jednak patrząc na Twoją stylizację nadzieja do mnie powróciła. Delikatny makijaż, lekko zadziorny wyraz Miss bardzo mi się podobają. Dobór ubrań, które do siebie pasują jest celny. Nie mam się do czego doczepić.
10/10
#3363 17-06-2017 o 00h03
Stylizacja całkiem fajna, taka ognista. Takiej lekkiej grozy nadają te zasłonięte oczy, jak u jakiegoś demona( tak mi się kojarzy) . Szkoda tylko że od miesięcy cały czas tą samą stylizację masz ustawioną ;p chętnie zobaczę coś nowego 
Ostatnio zmieniony przez Foka10 (17-06-2017 o 00h08)
#3364 18-06-2017 o 17h12
Stylizacja całkiem fajna, podoba mi się połączenie ognistych kolorów. Jednak, moim zdaniem, jest kilka rzeczy do poprawki. Przede wszystkim ten księżyc, zupełnie niepotrzebny i tylko zagraca stylizację. Gdyby to jeszcze było słońce to mogłoby mieć jakiś związek, ale tutaj jest zupełnie nie współgra z resztą, a zajmuje za dużo miejsca. Osobiście zmieniłabym fryzurę, włosy dziwnie układają się pod "koroną". I makijaż mamy taki smutny i przytłumiony, a w takiej "ognistej" stylizacji to powinien być raczej wyrazisty, mocny. Tak patrząc całościowo wypada to dla mnie średnio - 5,5/10.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#3365 20-06-2017 o 18h22
Świetna stylizacja, podoba mi się użycie skrzypiec, i to, że stanowią główny element stylizacji. Lubię konsekwencję w twoich stylizacjach, wszystkie są monochromatyczne, i brak kolorów nadrabiają mnóstwem ciekawych detali. Cała stylizacja daje wrażenie ruchu - te faliste rękawy, rozwiane włosy, poza, genialny efekt. Podoba mi się też tło, pięknie dopełnia stylizację.
Ocena: 10/10
#3366 25-06-2017 o 18h44
Ciekawa stylizacja. Jest prosta, czarno-biała, ale ma w sobie to coś. Twarz ładnie komponuje się z całą resztą. Wszystko jakoś tak ładnie wygląda i nie mam do czego się przyczepić 10/10.

#3367 26-06-2017 o 02h08
Przyznam, że niektóre elementy świetnie są dopasowane a niektóre są tam zbędne. Ogólnie nawet dobrze wyszło, fajnie sie ta czerwona karnacja wpasowuje. Z rzeczy, które bym wywaliła to: rękawiczki i ta sukienka - ten brokat na niej wali po oczach i nie pasuje. W makijażu mnie straszą brwi, reszta jest spoczko, zwłaszcza te czerwone soczewki
6,9/10
#3368 26-06-2017 o 20h54
Bardzo ladna i harmonijna stylizacja.
Widac ze jestes kims kreatywnym i majacy gust ^^
Najbardziej mi sie podoba makijaz oraz nogi baletnicy.
Jedyna rzecz ktora bym moze zmienila to fryzura ale i tak jest ladna - chodzi tylko o moj wlasny gust - wole po prostu jasne i bardzo dlugie dlugie wlosy XD
9/10
#3369 27-06-2017 o 01h06
Świetna nifma wodna ci wyszła. Niekoniecznie podoba mi się dobór tych niebieskich ozdób, zwłaszcza tej na ręce, za bardzo odciąga uwagę od stylizacji, pozostałabym przy bieli albo chociaż wybrała łagodniejszy odcień. Zastanowiłabym się także nad delikatniejszym odcieniem szminki, z kolei oczy i rumieńce na policzkach super. I to, co mnie jako perfekcjonistę boli to narzutki z tyłu za długie w stosunku do nóg, przez co wygląda jakby miss dziwnie na tym materiale stała, on się jeszcze niby rozwiewa, no poszukałabym czegoś krótszego. To takie niuanse, ja jednak przywiązuję wagę do szczegółów. Ale ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne - 7,5/10.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#3371 27-06-2017 o 17h12
Stylizacja bardzo ładna
Tylko mi coś z fryzurą nie pasuje. Ogólnie miss wygląda, jakby odchylała się do tyłu, a fryzura utrzymywała głowę w normalnej pozycji.
Ale to tylko moje wrażenie, daję 9/10
https://discord.gg/XyTtcas
#3372 27-06-2017 o 22h49
Świetnie wkomponowałaś ten zestaw z licytacji w resztę stroju
Szczególnie podoba mi się dół stylizacji, a połączenie tej mini pelerynki od gwiazdy z tyłem peleryny jest mistrzowskie, wygląda jak komplet. Zmieniłabym makijaż, jest trochę zbyt krzykliwy, a stylizacja sama w sobie jest już wyrazista, pasowałoby tu coś mocnego, ale klasycznego. No i oczywiście nie dla tatuaży, zdecydowanie nie pasują do takiej eleganckiej stylizacji.
Ocena: 8/10
#3373 27-06-2017 o 23h15
omg *u*. Zakochałam się w Twoim elfim wojowniku. Perfekcyjna styla, chyba najlepsza jakie ostatnio widziałam. Makijaż i włosy są ekstra. Podoba mi się również to, że jest w szarościach. Nie ma nic czego bym się czepiała. 10/10!
#3374 27-06-2017 o 23h40
Jejku, chyba jedna z najlepszych Twoich stylizacji <3 Genialny pomysł z baletnicą zamkniętą pod kloszem, kojarzy mi się z tymi baletnicami na pozytywkach. Uwielbiam błyskotki i bogate stylizacje, więc jestem zachwycona ilością blasku w tej stylizacji
Bardzo podoba mi się też ozdoba na glowie, a raczej połączenie tych dwóch koron, robi niesamowite wrażenie. Całość kojarzy mi się z misternie wykonaną, bardzo drogą ozdobą, która kiedyś należała do królewskiej rodziny.
Ocena: 10/10
#3375 30-06-2017 o 20h49
*Khem, khem* Nie wiem, czy jestem w stanie powiedzieć coś innego niż każda z poprzedniczek, ale zawsze warto spróbować~ Elfi wojownik wymiata, przez steampunkowy łuk wygląda jak wróżka (nie obraź się za to porównanie) wyjęta z serii o Artemisie Fowlu. Ba, nawet jak lepsze jej odwzorowanie! Każdy element jest na swoim miejscu, ani tego za dużo, ani za mało, chociaż kojarząc większość Twoich stylizacji, zastanawia mnie, czemu nie strojnie tym razem. 9,5/10, bo zamiłowanie do bogactwa nie pozwala dać pełnej 10 :'(