Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 153

#3376 30-06-2017 o 23h14

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Według mnie świetna stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dobrze wykorzystałaś swoje zamiłowanie do bogactwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Też je mam, ale mniej je wyrażam XD
Mam wątpliwości co do tej armatury. Na początku wyglądało, jakby było przez nią za dużo, ale jak teraz patrzę, to jest to bardzo fajny event zamknięcia wody w klatce. W sensie duszka wodnego/wróżki wodnej.
Świetna stylizacja, daję 10/10

https://discord.gg/XyTtcas

#3377 01-07-2017 o 11h50

Miss'ujdzie
Foka10
...
Miejsce: Trójmiasto

Stylizacja ogólnie mi się podoba mimo tego że to komplet.  Ładnie kolory dobrane z tym że te rękawiczki osobiście mi się nie podobają i nie przepadam za tą fryzura a tak to jest wszystko ok 8/10

#3378 01-07-2017 o 12h16

Miss'gadułka
Misa-chan1906
Jestem chodzącym memem z Schopenhauerem
Miejsce: bez szału

Mam ABSOLUTNĄ słabość do tego księżyca i dymu, duuuużo dymu i mgiełki i płomieni, aww~ Czerni i czerwieni również, więc stylizacja skacze wciąż wyżej i wyżej. Jednak brakuje mi tu takiego wow, czegoś, co przyciągnęłoby oko na dłużej niż zaledwie chwilę. Wszystko elegancko dobrane, ale przez brak niepowtarzalności tylko 7/10

#3379 01-07-2017 o 14h29

Miss'wow
ellixp
.

Ale superbosko ♥ Uwielbiam bogate stylizacje i takie połączenia kolorystyczne.
Jedyne, co mi się nie podoba, to ta sukienka - klatka. Jest bardzo ciężka i ten fiolet i róż mi tu nie pasują /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
7,5/10

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#3380 04-07-2017 o 17h05

Miss'na całego
Innaliana
"Miłość oznacza, że nie zawsze trzeba przepraszać."
Miejsce: Ulica Pokątna

W sumie, nie widzę nic, do czego mogłabym się przyczepić. Dobrze dobrane poszczególne elementy garderoby, świetny makijaż... Co tu dużo mówić, 10/10

https://media.giphy.com/media/2IZN0bJfj2VJS/giphy.gif

#3381 04-07-2017 o 18h45

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Całkiem fajna stylizacja. Podoba mi się makijaż oraz paski na ciele Miss, które wyglądają, jakby służyły do łatwiejszego wtapiania się w tło. Co prawda trochę zastanawia, gdzie kobiecinie udało się znaleźć zieloną panterę, ale kolor przepaski można jeszcze wytłumaczyć tym, że to nie skóra zwierzęcia, a resztki ubioru z chwili katastrofy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Szkoda tylko, że nie wykorzystałaś żadnego roślinnego tła, bo ta stylizacja aż się o takie prosi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

9/10

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (04-07-2017 o 18h46)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#3382 05-07-2017 o 00h14

Miss'na całego
CryHeart29
...

Ciekawa stylizacja, od razu przyszła mi do głowy porcelanowa lalka - zawsze idealna i piękna, odziana w zjawiskowe suknie. Take też jest ta postać. Kolorystycznie wygląda zjawiskowo, ten nieco pudrowy zieleń pasuje do rudawych włosów, a serduszko powoduje uśmiech na twarzy. Moja ocena to 10   /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

"Sztuka to wielkie ucho i wielkie oko świata: słyszy i widzi - i ma zawstydzić, drażnić, budzić sumienie"
   Joseph Conrad
To jak się ubieramy i jak ubieramy nasze miss jest sztuką, która wyraża nasz charakter i to kim jesteśmy.

Link do zewnętrznego obrazka

#3383 07-07-2017 o 05h52

Miss'ujdzie
Foka10
...
Miejsce: Trójmiasto

W sumie to mi się nie podoba :-: Ani spodnie mi się nie podobają, ani sweter, ani torebka, a najbardziej to te usta. Może i wszystko jakoś tam kolorystycznie do siebie nawiązuje ale całokształt nie przypadł mi do gustu. Dam 2 za to że jest to w jakiś sposób spójne. ( 2/10)

#3384 07-07-2017 o 12h32

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

Bardzo podoba mi się kolorystyka i nieprzeładowanie stylizacji. Ciekawy pomysł, dobre wykonanie, jedynie osobiście zmieniłabym makijaż tak, by twarz miss miała bardziej surowy, gniewny wyraz twarzy. Poza tym wszystko w porządeczku, 9/10.

#3385 07-07-2017 o 13h07

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

Uwielbiam elfy więc dobrze trafiłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Twój jest bardzo dziewczęcy dzięki makijażowi (te duże oczy to dobry pomysł) i kolorystyce. Wyszło delikatnie i zwiewnie. Jedyne zastrzeżenia kieruję pod adresem rąk, może warto je schować za dymem (tak jak ja zrobiłam)? Oceniam wysoko, 9/10.

#3386 07-07-2017 o 16h47

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Przepiękna styla i ta kolorystka *u*. Wygląda jak nimfa wodna. Bardzo mi się podoba, że nie ma nawalonych wielu warstw. Ogólnie wszystko mi się podoba. Makijaż cudowny. 10/10

#3387 07-07-2017 o 21h39

Miss'całkiem całkiem
Fava
ƸӜƷ

Cudna stylizacja *.* Fajne połączenie czerwieni i złota. Podoba mi się także zestawienie tych czerwonych płatków śniegu z sukienką, dodaje to jakiegoś 'czaru'. Makijaż i fryzura także pasują. 10/10

#3388 07-07-2017 o 22h39

Miss'wow
ellixp
.

Uwielbiam twoje stylizacje, a ta nie stanowi wyjątku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mimo ciemnych barw jest bardzo delikatna i magiczna, a uwielbiam taki efekt ♥ Bardzo ciekawie wygląda to tło. Na pierwszy rzut oka widać sam księżyc, ale dopiero po wpatrzeniu się głębiej można dostrzec coś więcej, piękne ♥Najbardziej zakochałam się w makijażu. I warto wspomnieć jeszcze o włosach - na początku nie zczaiłam, że fioletowe końcówki to nie sukienka XD Genialnie to wygląda!
10/10

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#3389 07-07-2017 o 23h20

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Całkiem ciekawy pomysł na style, fajnie wykorzystane te ręce na tło. Makijaż bardzo mi się podoba. Jedyny minus to ta odstająca noga, no i buty ze starą kreską (o ile dobrze widzę). Fajnie wyglądają te korale z tym metalowym stelażem od spódnicy. 7,9/10

#3390 14-07-2017 o 17h06

Miss'na całego
Admete
Taże ten.

Ładna, ale w porównaniu do kilku Twoich poprzednich stylizacji nie wypadła super.
Żółta różyczka jakoś nie bardzo pasuje, zmieniłabym kapelusz na coś bardziej ekstrawaganckiego, dzięki temu może udałoby się trochę odświeżyć stylówę. Jednak suknia sama w sobie jest piękna.

7/10

https://media1.giphy.com/media/bgQaMDhB6Esyk/200.gif

#3391 14-07-2017 o 18h06

Miss'Żółtodziób
pussyxdestroyer
...

Sama w sobie stylizacja nie jest zła, lecz te czarne tatuaże z nietoperzami i kropkami trochę "odstają". Reszta jest okej, daję 7,5/10.

#3392 14-07-2017 o 20h17

Miss'na całego
Pythia
...

Prosta stylizacja, ale ma coś w sobie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Połączenie ubrań na pierwszy rzut oka może wydawać się przypadkowe, ale całość wygląda zadziwiająco dobrze i spójnie. Przypadł mi do gustu również makijaż, a także fryzura, połączenie bladej karnacji, czarnych włosów i czerwonych ust zawsze wygląda świetnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jednak mimo wszystko stylizacja jest nieco uboga, brakuje mi czegoś, co by ją urozmaiciło: czegoś na głowę, w tle, czy nawet wykorzystanie innej pozy dodałoby jej trochę świeżości.
Ocena: 8/10

#3393 15-07-2017 o 12h05

Miss'na całego
Admete
Taże ten.

Jak dla mnie super. Wszystko jest ładnie połączone, kolorystyka gra i śpiewa, makijaż z fryzurą do tego tańczą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Serio, ocena nie może być inna jak 10/10.

#3394 15-07-2017 o 15h29

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Dosyć fajna styla, bez szału ale ciekawa, podoba mi się kolor tej sukienki :3. Ta ozdoba na głowę fajnie się z nią prezentuje tylko jak dla mnie fryzura jest nie ta. Makijaż jest ładny. Jedyne co mi się nie podoba to ten pasek. 7,5/10

#3395 15-07-2017 o 16h07

Miss'gadułka
Misa-chan1906
Jestem chodzącym memem z Schopenhauerem
Miejsce: bez szału

Wow, ciśnie mi się na klawiaturę "gorąca babeczka", ale to troszku nieprzyzwoicie. Zamiast tego mogę stwierdzić, że ukochałam bardzo, bo to stylizacja w klimacie tych, co przyciągają całą moją uwagę, są bezwzględnie wyśmienite, a i tak nie jestem w stanie nigdy takowej stworzyć. Czerń z czerwienią zmyślnie udekorowana całym oceanem koronek, to lubię. Do tego bordowe, zdziwione usteczka na deser. 10/10 z całą miełością

#3396 16-07-2017 o 13h45

Miss'na całego
KwaśnaJakCytryna
...
Miejsce: za małe by to upubliczniać ;)

Miss wygląda zniewalająco. Na początku wydawało mi się, że w jej stylizacji jest za dużo elementów. Jednak im dłużej się jej przeglądałam tym bardziej mi się podobała. Zauważyłam, że wszystko tworzy jedną, spójną całość. Złote dodatki/elementy doskonale wpasowują się w kolor niebieski. Moją uwagę przykuła również  twarz Miss. Ma w sobie 'to coś' co sprawia, iż nie można oderwać od niej wzroku. Zdecydowane 10/10.

Możemy mieć wszystko. Tylko nie jednocześnie.

#3397 22-07-2017 o 15h39

Miss'wow
ellixp
.

Podoba mi się połączenie skrzydeł i tej bluzki, ale reszta jest z zupełnie innej parafii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Skrzydła wskazują na anioła/archanioła, ale w takim razie, co robi tam ołówkowa spódnica, tatuaż i rany? Nie klei mi się to totalnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Góra i dół stylizacji to 2 różne bajki.
Zamieniłabym obecną spódnicę na jakąś dłuższą, zwiewną i przede wszystkim pasującą kolorystycznie, by nadać aniołkowi delikatności. Jeśli chodzi o makijaż, jest całkiem okej, ale schowały się trochę brwi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
5/10

#3398 22-07-2017 o 15h50

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Ciekawy pomysł na stylizację, ale mam wrażenie, ze czegoś jest za dużo. Nie jestem pewna tego naszyjnika, troche się różni. Kolczyki dla mnie były na początku 'fe' ale jak to bardziej przeanalizowałam to stwierdzam, że są supi XD. Aaaa. i ogólnie te miecze to bardzo nie pasują do tego klimatu. + za zwierzątka a - za makijaż. Fryzura fajna. 8/10

Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (22-07-2017 o 16h10)

#3399 23-07-2017 o 13h14

Miss'na całego
Admete
Taże ten.

Ogólnie cały strój ładne skompletowany, ale jakoś dół nie pasuje mi do góry...Z jednej strony wielki, zdobny kapelusz, wachlarz, koronki i łańcuszki, a z drugiej proste szpilki i wstążka na nodze. Tyle elementów, a mimo wszystko wygląda dość prosto. Jednak makijaż i fryzura są ładne.
Przeglądając Twoje poprzednie stylizacje - zdecydowanie nie jest najlepsza. 5,5/10

#3400 23-07-2017 o 13h26

Miss'całkiem całkiem
Fava
ƸӜƷ

Dość fajna stylizacja. Lubię takie połączenie kolorystyczne: niebieski, złoty i srebrny. Brakuje mi jednak jakichś srebrnych elementów w górnej części styli, gdzie dominuje złoto. Zdjęłabym też ten pasek, bo nie pasuje mi ten 'ogon'. Chyba brakuje też prawej dłoni. Zdjęłabym też rogi, albo zmieniła włosy, bo jedno do drugiego jakoś średnio pasuje. Usta w makijażu też mi się nie podobają. Ale ogólnie miss wygląda ładnie. Podoba mi się połączenie rękawków z sukienką i naszyjnikiem. 6/10

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 153