Gratuluję wygranym!
Z tego co zrozumiałam jakieś nagrody się jeszcze w wątku pojawią, więc póki co nie zamykam.

Strony : 1 2
Gratuluję wygranym!
Z tego co zrozumiałam jakieś nagrody się jeszcze w wątku pojawią, więc póki co nie zamykam.

Dziękuje bardzo za wyróżnienie, na podium wylądowały naprawdę piękne stylizacje. Świetny był też temat konkursu, dziękujemy.~
Ojej, bardzo dziękuję Likoś ♥ Dyplomy są świetne, mój zaraz wyląduje w opisie (swoją drogą, super pomysł z tym dodaniem platyny do czteroosobowego podium).
Gratuluję także pozostałym zwyciężczyniom oraz wyróżnionym! Wspaniałe stylizacje ♥
I dziękujemy Likoś za zorganizowanie fajnego konkursu ^^

Dwie z moich faworytek na podium i do tego jeszcze komentarze jury do każdej stylizacji, jak miło 
Gratulacje! 
Likoris powiem Ci że spisałaś się świetnie z tymi opisami (mnie by się nie chciało
), bardzo mi miło widzieć swoją miss na podium, niby na trzecim miejscu a tu srebro 
Szczerze cieszę się z moich faworytek i na I miejscu i w wyróżnieniu. Stawiałam na nie w końcu 
Świetny pomysł na konkurs, jestem głodna nowych Twoich pomysłów.
Wow totalnie mnie zamurowało jak zobaczyłam, że ja na pierwszym miejscu, po raz pierwszy w życiu chyba... tylko kilka dni nieobecności a tu takie rzeczy^^ dziękuję Ci bardzo i gratuluję również pozostałym dziewczynom i wyróżnionym:)
I również tobie Likoris trzeba podziękować za naprawdę świetny konkurs, teraz tylko czekać na następny:)
Uhuhu *U* Wyróżnienie! Dziękuję Likosiu 
Jestem mile zaskoczona, bo nie jestem dobra w opisach ^^' Nie wiedziałam, że uznasz mój opis za ciekawy. A tu taka niespodzianka ;D
I jeszcze jedno:
YAY! Moja faworytka na podium ^^
Gratuluję wszystkim, a najbardziej Sartani 

Troche nieudolne ze względu na fakt, że jestem już zmęczona ale wreszcie zrobiłam dyplomy dla osób wyróżnionych 
DarkSeaweed
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
)

Dziękuję :-) Dyplom zaraz trafi do opisu, jest świetny :-)

Wspaniały ♥ oczywiście wrzucam w opis i jeszcze raz dziękuje <3
Dziękuję! Jest przecudny *.*

Strony : 1 2