Ze względu na fakt, że czekacie już dość długo, postanowiłam wreszcie ogłosić wyniki 
Z powodu zbyt wyrównanych ocen i potrzeby wyróżnienia naprawde cudownych stylizacji, postanowiłam złamać dotychczasową ilość osób wchodzących na podium i zrezygnowałam z oceny 1,2,3 i poszłam w troche inne klimaty. Uwaga, uwaga podium będzie 4 osobowe 
Proszę o werble
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

@Jiyoung twoja stylizacja mnie urzekła i zachwyciła! Dzięki niesamowitemu połączeniu elementów nabrała ona niesamowitego klimatu. Cudownie dobrany do stroju makijaż wyglądał jakby był w komplecie z suknią i akcesoriami. Poza faktami wizualnymi kierowałam się też opisem, a twój był wyjątkowy. Zainspirowanie się starą fotografią to pomysł świetny ale niezwykle trudny do zrealizowania, a tobie udało się to świetnie, dlatego postanowiłam umieścić cię na miejscu 1.

Ygritte twoja stylizacja jest najbardziej dopracowana wizualnie pod względem estetycznym. Harmonia rozmieszczenia kolorów i odcieni strasznie mi się podoba. Możliwe, że zrobiłaś to przez przypadek albo celowo, w każdym razie wyszło świetnie, dlatego postanowiłam umieścić cię na miejscu 2.

Sartani twoja miss miała zdecydowanie najkreatywniejszą kreacje. Raczej nigdy nie pomyślałabym o połączeniu Cyberpunk'u i małej eleganckiej parasolki, a ty wpadłać na taką koncepce i wykonałaś wszystko perfekcyjnie. Twój opis był niezwykle pomysłowy i rozbrajający (szczególnie fragment o tańczeniu do utworów Madonny). Stawiając na klasyczne monochromatyczne barwy
przełamałaś wszystko neonowym makijażem, co zamiast odstawać stworzyło fajną całość, dlatego umieściłam ją na miejscu 3.

Majerankowa twoja stylizacja od samego początku była niezwykła więc postanowiłam dla niej dorobić jeden schodek na podium. Stwierdziłam, że wyróżnienie to jednak troszke za mało i uparłam się, żeby postawić ją na podium z innymi cudownymi stylizacjami. Twoja stylizacja jest bardzo klasyczna i elegancka, jednocześnie widzę w niej nutke nowoczesności. Zakochałam się w połączeniu kolorów i krojów, wszystko to nadało całości klasy. Dlatego postanowiłam umieścić ją na miejscu 4.
To jeszcze nie jest finał wręczania nagród 
Postaram się wykonać reszte jak najszybciej, no i nie mogę zapomnieć o wyróżnieniach, które pojawią się tu troche póżniej ale myśle, że mogę już powiedzieć 
Wyróżnienia za najciekawsze opisy wylądują u:
Sadist
Podoina
DarkSeaweed
Co do reszty stylizacji to były one naprawde piękne i ogromnie dziękuje wam wszystkim za udział 
Było tyle cudownych stylizacji, że ciężko było się zdecydować kogo w szczególności nagrodzić. Wszystkie niezwykle się napracowałyście (wkońcu na tym też polega ta zabawa) więc wezme na siebie tą odpowiedzialność i o każdej postaram się powiedzieć kilka szczerych słów, mam nadzieje, że się nie poobrażacie:
KimKas w twojej stylizacji po prostu zakochałam się w kolorystyce, połączenie tych barw odrazu sprawiło, że w mojej głowie pojawił się srebrny pierścień z szafirem. To co odrobine kuło w oczy to makijaż, był on specyficzny i dość oryginalny ale nie dokońca wpasował się w reszte stroju. Włosy wyszły ci fajnie, połączenie suknii i spódnicy wygląda cudownie.
Rainbow twoja stylizacja miała fajny charakter. Kolorystyka, choć dość typowa strasznie mi się spodobała. Makijaż i włosy wyglądały naprawde wspaniale (choć ta fryzura nie zbyt pasowała do parasolki, to wyglądała tak świetnie w połączeniu z całą resztą, że nawet na to nie patrzyłam). Niestety co co mnie bolało to fakt, że brakowało opisu.
jula209 w twojej stylizacji widziałam świetną fryzure, ładny makijaż i fajnie dobrane elementy. Jedyne co niezbyt pasowało do reszty to robne elementy parasolki, które były w kolorze nie pasującym do pozostałych części stroju. Też brałam tu pod uwagę brak opisu, choć znajdowało się jedno zdanie w wiadomości to nie usadysfakcjonowało mnie to do końca. Podoba mi się twój gust kolorystyczny bo spódnica, góra i dół od stroju wyglądają jakby były kompletem.
jula1243 to między innymi twoja stylizacja walczyła o podium. Strasznie mi się podobała ta delikatna słodycz i pastelowe delikatne kolory. Wykorzystałaś wiele różnych elementów ale nie przeładowałaś kreacji, wręcz przeciwnie wyglądała ona bardzo lekko. Tutaj też parasolka miała elementy w różnych kolorach ale wybaczyłabym to tak samo jak u jula209 gdyby znalazł się tam jakiś opis. Żałuje naprawde, że nic nie napisałaś bo stylizacja jest naprawde piękna.
pikna3 Twoja stylizacja miała naprawde fajny pomysł i ogromnie podobało mi się połączenie tej góry ze spódnicą. Wyglądały one ze sobą świetnie i strasznie oryginalnie <3
To co troszeczke zepsuło efekt to czarny kapelusik, który sprawił, że na górze całość była troche ciężka, cały czarny kolor był w górnej części stroju, myśle, że z jakimś delikatnym dodatkiem na głowie, może w kolorze spódnicy, kreacja wyglądała by lżej. Jednak muszę pochwalić twój dobór makijażu, włosów oraz kolczyków. Nie często widzę dobrze dobrane do stroju kolczyki (ja sama nie umiem za bardzo tego robić), większość stawia na ozdoby na szyję lub paski ale tobie udało się świetnie dopełnić całość tylko kolczykami, które wyglądały zjawiskowo. Co do włosów to strasznie podoba mi się ich niezwykle ciemno brązowy odcień, a jeżeli chodzi o makijaż to zamknięte oczy wyglądają bosko.
Jessica23 tutaj nie mogę w sumie dużo powiedzieć ze względu na fakt, że stylizacja była naprawde piękna. Miss wyglądała jak gdyby wracała z balu maskowego. Mimo ślicznie dobranych elementów, klasycznie dobranej kolorystyki oraz nieprzeładowania przepięknej suknii, jednak muszę powiedzieć, że zabrakło mi tutaj przysłowiowego "wow", przez "wow" mam na myśli historii stojącej za piękną powierzchownością. Naprawde ogromnie żałuje, że podium jest już zajęte prze inne stylizacje, bo myśle, że gdyby nie cudowna stylizacja Majerankowej to na 100% staneła by na nim twoja miss.
Ocena wizualna jest względna, to co podoba się mi nie musi podobać się innym. Moje opinie są szczere ale mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam 
Gdy skończe resztę nagród na pewno zabiore się za kolejny konkurs, na który wszystkich serdecznie zapraszam