Pierwszy anioł zastanawia, sie, czy nie wkleić ogłoszenia z banów tutaj, dla tych, którzy na bany nie wchodzą.
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 200
Pierwszy anioł zastanawia, sie, czy nie wkleić ogłoszenia z banów tutaj, dla tych, którzy na bany nie wchodzą.
Pierwszy anioł mówi, że nie zapomni <3 I wkleja ogłoszenie:
OGŁOSZENIE OD LUSI
Jak już pewnie wszyscy się domyślili albo usłyszeli jakieś plotki, zamierzam przestać grać w MissFashion aż do wakacji. Powody nie są jakieś nadzwyczajne: po prostu za dużo czasu poświęcałam tej grze i zaczęłam trochę zaniedbywać naukę. A ponieważ zawsze byłam prymuską i wzorową uczenicą, rodzice się zaczęli denerwować, gdy ich córka coraz częściej dostawała trójki. Sama również byłam z tego niezadowolona, ponieważ moja chora ambicja zawsze każe mi być najlepszą. Wiedziałam, że moje zaniedbanie wynika z tego, że cały czas siedziałam na forum, często aż do nocy. O sprawdzianach i kartkówkach coraz częściej zapominałam... No i postanowiłam z tym skończyć.
Będzie mi bardzo, bardzo ciężko zostawić Was, moje drogie misski. Nie chodzi tutaj o samą grę, ponieważ mojej miss nie poświęcałam za dużo czasu. Chodziło o wspaniałe osoby, które tu poznałam. Nie będę pisać, że Wy nie będziecie za mną tęsknić, ponieważ doskonale wiem, że kocham Was z wzajemnością - może ja kocham trochę bardziej, ale to nie jest istotne. Miłość na tej stronie jest wszędzie.
Jednak całkowicie kontaktów z Wami nie zerwę
Nelumi już ma mój numer telefonu, jeśli są jeszcze osoby chętne, aby go ode mnie otrzymać, piszcie śmiało na PW, tym osobom, które tu lubiłam dam go na pewno <3 Tylko piszcie mi SMS-y, bo telefonów nigdy nie odbieram od obcych numerów 
Pamiętajcie też o Nieoficjalnym Sosnowieckim Zjeździe MissFashion. Od razu, jak wrócę, biorę się ostro do roboty aby go przygotować
W czasie, kiedy mnie tutaj nie będzie, oczywiście możecie się zgłaszać na meeta ;3 Chcę, aby było tam duuuuużo fajnych osób 
Oficjalnie "zamrożę" konto za tydzień. Muszę jeszcze załatwić tu parę spraw, dlatego tydzień jeszcze musicie ze mną wytrzymać 
Tak więc, żegnam Was. Pamiętajcie jednak, aby mi ciągle wysyłać SMS-y, żebym miała z Wami kontakt! I proszę, nie zapominajcie mnie. Smutno mi będzie, jeśli w wakacje wrócę i nikt nie będzie wiedział, kim jestem
Liczę, że te trzy miesiące zlecą szybko i urządzimy tego meeta <3 A potem Was wyściskam <3
Przepraszam, że post jest taki trochę mało poukładany i bezskładny, ale Luśka płakała pisząc to </3
Pierwszy demon mówi Lusi, że na pewno nie zostanie zapomniana i wszyscy będziemy czekać na jej powrót <3
Pierwszy anioł zapomniał kodu na kolor niebieski XD
Pierwszy demon podpowiada, że dodgerblue. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy anioł czuje mgłę w głowie xD Lubię tę mgłę xD
Pierwszy demon nie wie jak jego bateria spadłado 14% jjeżeli tak praktycznie nie był używany cały dzień i normalnie ma kolo 50% po całym dniu używania tylko przez chwile </3
Pierwszy anioł nie ogarnia dzisiejszego dnia (a właściwie wczorajszego) </3

Drugi anioł pyta "Dlaczego?"
Trzeci anioł założył konkurs i zaprasza wszystkich do udziału. <3

Pierwszy demon miał coś wymyślić do konkursu Lotki, ale ma lenia.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy anioł miota się, próbując nadrobić wątki. XD

Drugi anioł zrobił styli na konkurs pierwszego anioła.
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (07-03-2015 o 12h39)
Trzeciego anioła boli głowa XD
Pierwszy demon poznaje nowe subkultury. xD Ludzie z forum tacy ciekawi. ;3
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gDrugi demon staje pod ścianą i podsłuchuje rozmowę aniołów.

Pierwszy anioł gra w grę.
Drugi anioł dzisiaj jest wyjątkowo leniwy xD

Pierwszy demon chciałby powtórzyć słowa aniołka, ale on zawsze jest wyjątkowo leniwy. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gDrugi demon czuje się już trochę lepiej ;w;
Czwarty demon siada na skale i patrzy na demona biegającego w tę i z powrotem

Link do zewnętrznego obrazka
Pfff, pierwszy anioł blokuje, a co! xD