Pierwszy anioł stara się przekleństw nie nadużywać, ale czasami to naprawdę nic innego nie przychodzi do głowy xD
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 200
Pierwszy anioł stara się przekleństw nie nadużywać, ale czasami to naprawdę nic innego nie przychodzi do głowy xD

Pierwszy demon mówi, że bardzo to ogranicza, ale czasem nie wytrzyma. Chociaż zawsze jest to w pełni kontrolowane.
Pierwszy anioł stwierdza, że ciężko się nie wkurzać, kiedy od gimnazjum masz takie problemy ze stawami, że zdarzało się, że młodszy brat cię na wpół niósł ze sklepu niedaleko domu, bo nie mogłaś iść z bólu. A po całej sytuacji można się śmiać z pary, jaką miał brat, żeby cię przenieść. Grunt, że nie mam chuderlawej siostry XD
1 demon mówi ze jego siostra po takiej masie treningów i wgl uniosłaby go be, problemu, zwłaszcza ze sam demon waży 45,6 kg... XD
Pierwszy anioł podgląda działania demona.

Pierwszy demon mówi, że póki jest tylko Ygriś to może rozbroić dla niej miny </3
Pierwszy aniołek cieszy się z obecności Nel i z wdzięczności ją ściska ♥

Pierwszy demon mimo, że jest wrogiem nie pozwoli by Ygriś zrobiła sobie kuku :<
Pierwszy aniołek cieszy się, że Nel się tak o niego troszczy. Miłość bardzo ♥

Pierwszy demon pisze ♥
Drugi demon szuka słuchawek.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy anioł nie potrafi znaleźć fajnego tła </3
http://lusia-mf.tumblr.com
Drugi anioł chyba powinien coś zjeść xD
WIEM, OD CZEGO MOŻE MNIE BOLEĆ GŁOWA. PERFUMY.
Pierwszy demon mówi, że po co w takim razie ich używać jak od nich boli Cię głowa D:
Pierwszy anioł stalczy dział z konkursami, bo Jess już dodała ogólny regulamin. XD

Pierwszy demon tylko coś pisze q.p
Pierwszy anioł nie wiedział, że go od tych perfum będzie boleć głowa xD
Wiedziałam tylko, że moją mamę od nich boli (ale ją to często boli xD) i nie może ich używać, a bardzo jej się podobają, więc stwierdziła, żebym ja zużyła XD
Drugi anioł wcina obiad.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-03-2015 o 16h46)

Pierwszy demon życzy smacznego~
Pierwszy anioł dziękuje (*゚ー゚*)ノ

Pierwszy demon idzie jeść dopiero za chwilę, bo brat wychodzi i dostał wcześniej. Na sam zapach jedzenia już skręca mi żołądek z głodu .3.
Pierwszy anioł zjadł makaron i czuje się obżarty XD CIĄŻA SPOŻYWCZA TAK BARDZO XD
Pierwszy demon tylko coś pisze.