Mam bardzo dobre wspomnienia związane z tą piosenką
Głos w refrenie jest świetny, podoba mi się teledysk.Utwór mi się trochę już znudził, za co odejmę jeden punkt 9/10
Strony : 1 ... 75 76 77 78 79 ... 99
Mam bardzo dobre wspomnienia związane z tą piosenką
Głos w refrenie jest świetny, podoba mi się teledysk.Utwór mi się trochę już znudził, za co odejmę jeden punkt 9/10
Okej. Ta piosenka powoduje u mnie delikatny ból głowy i lekkie skołowanie... xD Dziwnie się czuję, słuchając tego. Tak psychicznie brzmi. I w sumie, gdyby nie ten ból głowy, ta psychiczność nawet by mi się podobała. A przynajmniej przez pewien czas. Jest strasznie jednostajna. Chociaż w sumie baardzo wiele piosenek jest tak jednostajnych. Ten facet śpiewa zdecydowanie nie pod mój gust, ale razem z tą muzyką brzmi jeszcze bardziej psychicznie, więc wokal na plus. xD Dosyć powolne toto, melodia kojarzy mi się z leniwym paleniem substancji psychoaktywnych. I... Nie wiem, jak to ocenić. xD Dam 4/10, bo jakiś wewnętrzny głos mi tak podpowiada. xD
Jako, że angielski jest strasznie popularnym językiem, i pewnie wam się znudził - pierwsza piosenka po fińsku, jaka mi przyszła do głowy! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-01-2016 o 15h44)
Miła odmiana. Już od pierwszych nut spodobało mi się. Takie inne i wg ładny wokal. W prawdzie nie wiem o czym śpiewają, ale bardzo mi się podoba xD 10/10
Przyjemnie mi się tego słuchało, najpierw pomyślałam sobie, że to nie moje klimaty, ale nawet nie zauważyłam kiedy wcisnęłam replay.Podoba mi się wokal, ciekawy teledysk 9/10
Matko! Strasznie mnie wciągnęła. Nawet się nie obejrzałam, a piosenka zbliżała się ku końcowi. Muzyka i wokal taki melodyjny. 10/10
Całkiem przyjemne. Jednak troszeczkę nudzi mnie ta piosenka. Nie jest zbyt porywająca, nie przytupywałam nóżką, nie kiwałam główką, nie zatopiłam się w dźwiękach, nie zostałam zahipnotyzowana, ani nie odczuwam żadnych innych objawów oznaczających to, że piosenka spodobała mi się w stopniu chociaż minimalnym. Jak dla mnie brzmi dosyć nijako. Poza tym nie mam dzisiaj fazy na taką muzykę. xD Moja ocena to 3/10.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-01-2016 o 21h28)
Kocham to! Mam to nawet na telefonie. Nie powiem co wyprawiam przy tej muzyce xD Bardzo fajna i wciągająca. 10/10
Nie podobało mi się. Utwór jakich wiele, nic szczególnego. To Freedom, la, la, la w tle mnie irytowało, przez to zresztą już sam początek mnie odrzucił. Głos wokalisty nie przypadł mi do gustu. Całość może nie jest zła, ale nie mogę też powiedzieć, że miło się tego słuchało - 4/10.

Powiem ci, że spodobała mi się ta piosenka. Pomyślałam, że puszczę sobie w tle, ale teledysk mnie zaciekawił, bo taki psycho, to sobie paczałam do końca. Głos wokalistki tak mhroczny, tajemniczy. Podobał mi się. Ogólnie nie mam się do czego przyczepić. :> 10/10
Kocham tą piosenkę bo pierwsze Freedie a po drugie świetne wykonanie z Dawidem ^^ Jest perfekcyjna jak każda piosenka Queen'u a tu jeszcze Bowie ją tworzył 100/10

Idealnie trafiłaś, bo aktualnie jestem w tych klimatach. Amon Amarth to jeden z moich ulubionych zespołów melodic death/viking metalowych i mają bardzo mało utworów, które mi się nie podobają. A Twilight of... jest z pewnością jedną z tych najlepszych c:
Z niecierpliwością czekam również na ten ich nowy albumik i może jakąś trasę po Polsce. Z obowiązkowym przystankiem w Warszawie.
10/10
Ciekawa piosenka lubię te klimaty choć aż bardzo mega nie jest 9/10

Znowu jeden z moich ulubionych zespołów, w dodatku też świetna piosenka. Uwielbiam te klawisze, szkoda, że na nowych albumach już mniej ich używają (i mogliby w końcu sobie kogoś znaleźć na koncerty, bo ten playback dobija), wokal Joakima jak zwykle doskonały, wszystko razem buduje niezły klimat. To też jeden z tych utworów, które bardziej przeżywam.
10/10
Spodobała mi się ta piosenka ma w sobie ten magnetyzm 10/10

Nawet fajny kawałek, chociaż nie za bardzo trafił w mój gust. Plusem jest oczywiście głos Freddiego, to na pewno. Jego to zawsze się przyjemnie słucha. Ogólnie no nawet za bardzo nie skupiałam się na piosence, ale przynajmniej nie przeszkadza, jak leci gdzieś w tle xD Dałabym jakieś 6.5/10,
A teraz...
YARANAIKA!!!
#yaranaikatożycie #dlaczegotegotubrakuje
Jestem zachwycona, moja głowa nie może przestać się kiwać, a nogi nie mogą przestać tupać do rytmu. 2/10!
Nie no, jest takie zabawne, że aż 8/10.

Fajna linia melodyczna. Przyjemny głos. Spodobała mi się
8/10
Nie spodobała mi się. Muzyka akurat teraz nie dla mnie. Wokal też średni. 2/10
Aż mi się czasy podstawówki przypomniały, jak Skillet słuchałam. W sumie piosenka jest całkiem niezła, chociaż nigdy nie była moją ulubioną, wokal gościu ma fajny, ale i tak momentami mnie to męczyło 7/10
Kolejna rakowa piosenka, ale cii...
Lubię ją. Aż mi się przypomniały wygłupy z moim bratem przy tej muzyce. Można się przy niej powygłupiać. 10/10 xD
Znam piosenkę. Mimo iż "hejtuję" pop .. to ich kawałki jakimś cudem mi się podobają. 9/10
Ich muzyka jest naprawdę świetna.
Niby nie moje klimaty, ale bardzo fajne.
10/10
Ostatnio zmieniony przez SpalonaArtystka (30-01-2016 o 18h09)
Bardzo lubię ten zespół. Ich piosenki też mi się pobają, a ta piosenka nie jest wyjątkiem. Muzyka jak i wokal miło się słucha. 10/10
Piosenka trochę nie w moim klimacie, głos wokalisty jest wkurzający. Podoba mi się gitara wstawiona w niektórych momentach.Ciekawy teledysk.6/10
Zaczęłam nie znosić ten zespół, ale ta piosenka jest świetna. 9/10