Eee... niby chwytliwy rytm. Tekst jest świetny. Mimo wszystko nie za bardzo mi się spodobało. 6/10
We are in noir

Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 99
Eee... niby chwytliwy rytm. Tekst jest świetny. Mimo wszystko nie za bardzo mi się spodobało. 6/10

Run to jedna z ich słabszych piosenek, gdyby nie charakterystyczny głos Jeonguka w ogóle bym ich nie poznała. Jednak refren jest bardzo chwytliwy i mam z nim miłe wspomnienia 6/10.

Znam i jak najbardziej mi się podoba. Aż chce mi się wtedy biegać xD
Muzyka chwytliwa. 10/10
Całkiem przyjemne dla mojego ucha, jednak troszkę zbyt nudne. Osobiście wolę też wokalistki. Moja ocena to 7 na 10.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-02-2016 o 15h14)
Znowu mhroczne klimaty, hm, Ananasku? :> Fajne. Spodobało mi się i muszę przyznać, że naprawdę świetny głos wokalistki. 10/10
Genialna piosenka. Świetnie się jej słucha. A Jego głos nieziemski. 10/10
4/10 Nie mój styl 
https://www.youtube.com/watch?v=Mmyn03NhB2A xd
Nightcore to zUo. A piosenka powyżej... Takie umpa - umpa do poskakania na dyskotece szkolnej. Ale nie do posłuchania. Dziewczę albo coś mamrocze cieniutkim głosem, albo jęczy AAAAJ EEEM KENIBEEL. Lubię wokalistki, ale w przyzwoitych piosenkach. Strona instrumentalna powala na kolana. Komputerowe umpa - umpa i inne dźwięki są niesamowicie oryginalne i klimatyczne. Moja subiektywna ocena to 1/10 w przypadku odsłuchu w domu i 3/10 w przypadku, gdybym sobie skakała na jakiejś imprezie, i usłyszała... Toto.
Mhroczne klimaty, powiadasz, Szarlotko? Ale Leave's Eyes jest mało mhroczne... xD Mhrokó pełno tylko w innych językach niźli angielski! Khem, poniżej takie nawiązanie leciutkie do tytuliku piosenki powyżej. Kanibal -> wampir! xD
Shircia, piosenki wstawiamy za pomocą kodu:
[youtube]ADRES FILMU[/youtube]
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-02-2016 o 17h11)
Bardzo mi się podoba, świetny klimat, muzyka, wokal. W tekst musiałabym się jeszcze raz wsłuchać, bo nie wszystko zrozumiałam za pierwszym razem.
Strasznie mi się to spodobało, no! 10/10

Lubię takie granie (: Kręci mnie gitara w tle i wg
Przyjemny głos wokalisty i fajna linia melodyczna. Trochę jednak monotonna .. 8/10
Bardzo dobra piosenka do puszczenia sobie w tle, bo nie przeszkadza.To tyle.7/10

Całkiem przyjemnie się słucha. Ma fajny wesoły rytm, nie ma nic rażącego. Jak na to, że nie jestem fanką takiej muzyki to mi się całkiem podoba.. 7/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (11-02-2016 o 15h17)

OMG OMG OMG OMG OMG.
Supsiu.
Koffam cię. <3
Led Zeppelin. Lof fo ewa. <3
Uwielbiam tę piosenkę, jak w sumie większość utworów Sterowców. 10/10!
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (11-02-2016 o 16h49)
Lennon. Lubię go. Jednak ogólnie nie przepadam za tego typu muzyką. 7/10
Szczerze mówiąc to strasznie mi się nie podobało. Bardzo nudne, z irytującą muzyką, nieciekawym tekstem i wokalistą, który ładnym wokalem też nie grzeszy. Ciężko mi znaleźć jakikolwiek plus, ledwo dotrwałam do końca. 1/10

Śliczneśliczneśliczne, po prostu śliczne. Kocham taką muzykę <3 10/10

Znowu LZ.
Standardowo - 10/10. Ten utwór sprawia, że chce mi się rozmyślać nad wszystkim.
No ja cię. I weź nie daj Niemenowi 10 .-. No nie można tak. Po prostu nie można. 10/10
Super piosenka do puszczenia w tle. Można się w niej odnaleźć. Jak na pierwsze przesłuchanie 8/10

Całkiem przyjemnie się słucha, ale jednak nie kusi do ponownego odsłuchania. Jest trochę monotonna, po części ma podobny rytm do wielu innych piosenek. Wyróżniają ją te dziwne szumy w pewnym momencie..niezbyt mi to przypadło do gustu. 4/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (18-02-2016 o 04h10)

No jak tu nie dac Niemenowi dziesiątki. Uwielbiam jego głos. 10/10!
Puściłam sobie w tle, przeglądając tumblra. Całkiem nieprzeszkadzająca ballada, można się wczuć. 8/10

Ciężko było coś usłyszeć, ale siostra słucha, więc kojarzę i tak na 6/10 będzie 
Piosenka jest bardzo przyjemna, refren zapada w pamięć. Świetny klimat. Jest to jeden z moich ulubionych utworów z płyty.Wokal Gerarda jest genialny 10/10
Dobre do potańczenia, ale dobrowolnie tego nie posłucham dla czystej przyjemności. xD Nie lubię wokalistów, a zwłaszcza tych, którzy śpiewają... Tak. xD Wokal mnie mega irytuje, muzyka całkowicie nie pod mój aktualny gust. Moja ocena to 3/10.
Yup, znowu faza na Żywiołaka. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-02-2016 o 22h32)