Całkiem fajna piosenka do puszczenia w tle. Taka nie przeszkadzająca i wgl fajny ma klimat. 9/10
We are in noir

Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 99
Całkiem fajna piosenka do puszczenia w tle. Taka nie przeszkadzająca i wgl fajny ma klimat. 9/10

Całkiem, całkiem. Z początku nie podobały mi się niektóre momenty, ale teraz z przyjemnością mogę dać tej piosence 9/10
O tak, te bity mnie porywają *dyga w rytm muzyki*~ Miałam nadzieję, że muzyka nieco bardziej się rozkręci, albo trochę przyśpieszy, ale w sumie dobrze to brzmi, choć pod koniec to już się wydaje delikatnie monotonne, więc daję takie 8,5/10~
Nanana, bardzo lubię tę piosenkę od Pilotsów. Dzisiaj jak czyściłam foldery nie miałam serca jej usunąć, chociaż już tak często nie słucham. 10/10

Bardzo ładna muzyka. Od samego początku spodobała mi się. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (24-01-2016 o 18h10)
Jejku. Ale przyjemna. "Up in the sky ...". Bardzo mi się spodobała
. Wciągnęła mnie na max! Super wokal, tekst i ciekawa linia melodyczna. Super kawałek 10/10
Ojejku, bardzo pozytywne brzmienie!
Teledysk też jest ciekawy. Zauroczyłam się, chętnie poznam więcej piosenek tego zespołu. 10/10
edit: Ktoś mnie uprzedził
Ale Dawida Podsiadło też bardzo lubię. Piosenka nie jest genialna, ale taka.. przyjemna. 7/10
Ostatnio zmieniony przez miserycardia (24-01-2016 o 22h30)
Ciekawa piosenka, spodobał mi się wokal i sama muzyka. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (24-01-2016 o 22h32)
Awww, uwielbiam tę piosenkę! Kiedy pierwszy raz usłyszałam "Cigarette duet", byłam przekonana, że to jest brzydkie i nie do słuchania, ale później.. Nawet śpiewałam ją kiedyś z dziewczyną. 9/10
Wokalista ma ciekawy głos, sama piosenka też jest przyjemna. 10/10
Kiedyś przejadłam się tą piosenką, była tak bardzo wszędzie
Teraz przesłuchałam ją po raz pierwszy od jakiegoś czasu. Podoba mi się prostota melodii i taki kojący głos wokalisty. Ta kobieta zawsze kojarzyła mi się z Katy Perry, co raczej nie jest najprzyjemniejszym skojarzeniem
8/10
Bardzo ładna i taka kojąca. Jak najbardziej mi się podoba. 10/10
Średnio lubię ten zespół, irytuje mnie głos wokalisty
Piosenka całkiem pozytywna. 4/10
Bardzo przyjemnie mi się jej słuchało. Nie było chwili bym się nią znudziła. 10/10
Aaa, uwielbiam "Californication" <3 I ten teledysk jest genialny, kojarzy mi się z dzieciństwem. Chyba jedna z najbardziej pozytywnych melodii. 10/10
Zrobiła na mnie ogromne wrażenie. 10/10
Bardzo lubię twórczość Lany i ta piosenka jest świetna. Piękna, spokojna, wciągająca z każdą kolejną sekundą. Teraz jednak rzadko do niej wracam, trochę mi się przejadła, bo swego czasu było jej pełno, ale 9/10 spokojnie mogę dać.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (24-01-2016 o 23h18)

Aaa! Kocham ich. Kocham po prostu. Te piosenki zawsze wywołują duże emocje. "How" wciąga. 10/10
Ostatnio zmieniony przez miserycardia (24-01-2016 o 23h19)
Całkiem fajna, przyjemna do odsłuchu. 8/10
Na co dzień raczej U2 nie słucham, ale cenię sobie ich kawałki i głos Bono. Ten utwór jest świetny, ma to coś, takiego kopa i naprawdę przyjemnie się słucha. Głupio byłoby nie dać dyszki c;

Ta piosenka jest trochę hipnotyczna. Bardzo przyjemna. Do tego ten wokalista ma naprawdę delikatny, a jednak charyzmatyczny głos. 7/10
The xx ma fajne piosenki, a ta nie jest wyjątkiem. Strasznie przyjemna, wokal świetny. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (24-01-2016 o 23h31)
Ta piosenka ma przepiękny tekst. I ta spokojna, leniwa melodia idealnie odpowiada wokalowi. Wszystko doskonale do siebie pasuje. 10/10
Ostatnio zmieniony przez miserycardia (24-01-2016 o 23h35)
Tajemnicza muzyka i naprawdę ciekawa. 8/10
Słyszałam już kilka podobnych piosenek. Zazwyczaj nie przepadam za wokalistami. Dzisiaj jednak nie przeszkadzają mi za bardzo, więc jakoś się to nie odbije na ocenie. Całkiem przyjemnie się tego słucha. Aż nóżka zaczęła sobie przytupywać! xD Moja ocena, powiedzmy, to 7,75 na 10.
Tja. Znowu Żywiołaka. xD Wybaczcie, ale ten zespół mnie ostatnio prześladuje, więc pierwsze, co mi przychodzi na myśl, to jego piosenki! XD Tja. Przynudzanie na dobranoc. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-01-2016 o 23h54)