Nie podoba mi się rap na początku, ale reszta brzmi lepiej. Wolę jak Chris przede wszystkim śpiewa. A piosenka ogólnie do pobujania się trochu. 7/10
We are in noir

Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 99
Nie podoba mi się rap na początku, ale reszta brzmi lepiej. Wolę jak Chris przede wszystkim śpiewa. A piosenka ogólnie do pobujania się trochu. 7/10

Pierniczę, ale to wpada w ucho... Gibam się do tego, chociaż nie chcę~ x'D Dobrze się słucha, choć nie jest to jakoś wyjątkowe~ Fajny głos i lubię gwizdanie w piosenkach, to takie... Pozytywne~ x3 Daję takie 7,9/10 (prawie 8/10, ale jednak nie do końca~ :3)
Ja znam to, tylko, że słyszałam jak śpiewał facet. Mam nawet na komórce. A ona też bardzo ładnie, muzyka świetna, jest moc i 10/10.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (30-08-2015 o 22h47)
Kurczę, mam takie mieszane uczucia związane z tą piosenką. Nie była zła, miała swój rytm, wokalista dobry głos i generalnie ok, ale jakoś nic więcej, nie porwał mnie ten utwór i w ogóle do gustu nie przypadł. Dlatego postawię jakby neutralne 5/10
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (31-08-2015 o 02h14)

Moje klimaty w pewnym sensie
W sumie to kawałek niezły, 7/10.
Całkiem mi się podobało, ale nie chce mi się słuchać tego do końca. Dobry kawałek do wyluzowania. Na mój gust 6/10

Myślałam, że ta piosenka mi się nie spodoba, bo znowu jakaś azjatycka. A okazało się, że strasznie mi się spodobała. Nie leci na playlistę, ale miło mi jej posłuchać, 8/10, 
UWAGA! Remix grozi wybuchem mózgu, 
Nie fajne, 0/10

Nie, no wpada w ucho. Kolory z nieba leciały w niego, co pasowało bardzo i mi się podobało, a sam wykonawcy głos ładny, ale niektóre momenty były średnie, ale i tak ocena pozytywna - 9/10
Jak na Linkin Park, słabo mi weszło. Miła dla ucha (+) jednak sprawia wrażenie monotonnej (-). Ze względu na dopasowanie muzyki i głos daję 6,5/10
Spokojne i ta co śpiewa to bardzo ładnie zaśpiewała. Muzyka świetna. Ocena to 10/10.
Uwielbiam Skilleta, a ten utwór znajduje się na liście moich ulubionych kawałków tej kapeli.
9/10
Tamto spokojne, teraz coś dla zmiany, co by ludzie nie pozasypiali 
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (03-09-2015 o 22h06)
Łoł, jest moc. Świetny głos, a sam kawałek cudny, muzyka wpada w ucho
10/10
Momentami aż przechodził po mnie dreszczyk
Kawałek bardzo mi się podoba, świetnie wyszły im przejścia, a i "wersje" głosu wokalisty są na prawdę ciekawe i ciekawie w utworze połączone. Trochę może bass za delikatny, ale to już moje zamiłowanie do jego brzmienia.
No i znów coś z innej beczki:
Bardzo lubię Dream Theater więc 10/10 
Skojarzyło mi się z November Rain,
Nawet fajne, ale chyba brakuje mi tu wokalu. 6/10
Muzycznie zupełnie nie moja bajka ale doceniam humorystyczny wymiar - 8/10 
Moja ulubiona piosenka Normlasi zaraz po Poncjusz Piłat. Ta ma genialny tekst, genialny klimat, genialnego wokalistę.. 10/10

Świetne!!! Strasznie mi się spodobało, i muzyka i teledysk to było COŚ. 10/10
Szczerze przyznam, że utwór naprawdę świetny! I jest on dla mnie taką iskierką nadziei, że prawdziwy rock jeszcze nie umarł. Nawet wpasował się w moje klimaty, 9/10.
Bardzo mi się podobało i muzyka świetna i wokal piękny. Moje klimaty, 10/10
Jakoś nie przepadam za Arctic Monkeys. Ta piosenka też nie przypadła mi do gustu. 5/10
Nigdy jakoś bardzo nie przepadałam za tą piosenką. Jest okej, ale jak usłyszę ją raz na jakiś czas. 5-6/10
Nietypowa piosenka, tak jakoś wpasowuje się w mój dzisiejszy nastrój. Spodobała mi się na takie 8/10. Chyba nawet sobie zapiszę.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-09-2015 o 15h49)

10/10 uwielbiam ten zespół.