Niby taka spokojna ale fajnie się jej słucha, na taki spokojny deszczowy dzień ^^ 9/10
https://www.youtube.com/watch?v=fu2bgwcv43o

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 99
Niby taka spokojna ale fajnie się jej słucha, na taki spokojny deszczowy dzień ^^ 9/10
https://www.youtube.com/watch?v=fu2bgwcv43o

pls dawaj link w kod
[youtube]link z yt[/youtube]

Dziewczyna serio ma ładny głos spodobał mi się bardzo c: Utwór ciekawy 9/10

MOJA PIERWSZA PIOSENKA THREE DAYS GRACE. Jak dla mnie 1234567854yt321`324532212????/10 xD. Głos Adama to dla mnie życie. ŻYCIE.

Co prawda nie mój gust, ale nie jest złe muszę przyznać, wokal ciekawy (: 7/10

Jeny, znowu jedna z ulubionych piosenek xD. Tę akurat bardzo lubię od Skillet, nawet nie muszę puszczać. 10/10

Muszę przyznać że utwór według mnie jest dziwny... ale jak również bardzo ciekawy, zaintrygował mnie. 10/10

Fajne brzmienie, można sobie potupać nogą czy pokiwać głową. W sumie nie wiem czy mi się podoba aż tak, ale jak dodam do playlisty i posłucham jeszcze raz pewnie się przekonam. Czasami głos wokalisty kojarzył mi się z obecnym piosenkarzem w 3DG, tak wiem, dziwne xD. 8/10

Bardzo ciekawy utwór już na początku mi się spodobał :> teledysk genialny a głos świetny 10/10 ^^

Posłuchałam, ale już trochę nie mój klimat. Szczerze to ledwo mi się podobało. Nie będę słuchać, ale 4/10

Słuchałam i chłopak ma bardzo ładny głos i sama nuta wpada w ucho^^ 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-08-2015 o 19h07)
Całkiem przyjemny utwór, chociaż troszkę za spokojny jak dla mnie. Aż przypomniały mi się czasy wczesnego gimnazjum kiedy byłam uroczym kindermetalem i słuchałam podobnych rzeczy
7/10
O! Utwór idealny w moim guście c: a chór jest genialny, bardzo lubię takie tajemnicze ciekawe utwory 10/10

Świetne. Już od pierwszej minuty polubiłam. Świetna muzyka^^ 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-08-2015 o 19h34)
Lol, mój brat często tego słucha i nawet mi się spodobało. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-08-2015 o 09h55)

Szczerze mówiąc, mam mieszane uczucia co do tej piosenki. Z jednej strony momentami brzmiała naprawdę fajnie i wciągała, innymi znowu mnie odrzucała (głównie przez muzykę w tle i bit). Postawię więc na 6/10, bo w sumie było bardziej lepiej niż gorzej.

Omo, znam tę piosenkę. Ogólnie to lubię mało piosenek TN, ale ta jest wpadającą w ucho. Podoba mi się jej klimat i zastanawiam się czy nie mam jej gdzieś w folderach z muzyką. Jednak 9/10.

Raczej nie słucham tego zespołu i nieszczególnie mi podchodzi, ale te piosenka naprawdę mnie chwyciła. Ma w sobie to coś, szczególnie tekst jest świetny. Co prawda, jeden moment mi się nie podobał, ale utwór i tak już zapisany, a ocena 9/10.

Nio, dobrze się słuchało, całkiem przyjemna to piosenka, taka spokojna z całkiem niezłym wokalem i nawet wpada w ucho~ Nje słuchałabym na co dzień, ale tak od czasu do czasu można by się przy tym zrelaksować~ 8/10~
Na początku myślałam, że na początku to jakas reklama XD Dopiero później się zorientowałam, że to część piosenki. Muzyka jest ok, ale... hm... te słowa... myślałam, że się nie doczekam śpiewania. Gdy się już doczekałam, powiem, że lubię takie głosy, ale gościu ma taką dziwną gwarę. Nie podoba mi się
2/10

Nie, nie mój styl, a raczej po prostu mi nie podchodzi. Skojarzyło mi się z jakąś grecką piosenką, co bez przerwy puszcza moja kuzynka i mam tego dosyć... XD 3/10

Noooo~! W tej piosence jest coś, co mi się podoba, i to bardzo~ Te skrzypce są świetne i wokal... Zakochałam się w tym głosie~ ♥ Aż żałowałam, że tak szybko się skończyło~ 10/10
Nie dla mnie takie elektroniczne klimaty, choć lubię czasem posłuchać, jeśli to wpadający w ucho utwór. Ten niestety taki nie był. Zapewne bardzo dobrze sprawdza się jako krótkie outro dla gamera, pasuje do tego, ale w pełnej wersji był zwyczajnie nudny i irytujący. Nic, co by mi się spodobało. 1/10
♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (29-08-2015 o 09h18)

Hm... Podobało mi się, że jest spokojna, ale nic poza tym. 2/10

0/10 nic mi się nie podoba w tej piosence. mdła, nieinteresująca melodia, przeciętne głosy, przeciętny wygląd, słaby tekst, nieciekawy teledysk.