O, spodobało mi się. Świetna muzyka, fajnie wszystko im wyszło, od pierwszego momentu myślę, że przyjemne i takie myśli utrzymywały się do końca. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (20-09-2015 o 00h16)
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 99
O, spodobało mi się. Świetna muzyka, fajnie wszystko im wyszło, od pierwszego momentu myślę, że przyjemne i takie myśli utrzymywały się do końca. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (20-09-2015 o 00h16)
Bardzo fajna piosenka, całkiem mi się spodobała. Jest taka czysta. 9/10

Spodobała mi się, kilka razy ją puszczałam i za każdym razem myślę "To już koniec? Szkoda" Muzyka bardzo ładna, a w niektórych momentach mnie zaskakiwała. 10/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-09-2015 o 22h34)
Łał, powiem szczerze, że piosenka mnie zaskoczyła. Na początku się spodziewałam zwykłej piosenki popowej, a tu takie zaskoczenie. Głos faceta nie jest jakiś wyjątkowy, ale może być. Piosenka ogólnie fajna, bardzo mi się podobała nuta, ale fragmentami mnie nie porywała.
8/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (23-09-2015 o 18h36)

Spodobała mi się. Taka na mój dzisiejszy humor. Muzyka wpada w ucho. Bardzo mi się spodobało jak on mówił "HAHA,HOHO". Tak na 8/10.
Hmm... Więc tak, puściłam sobie tę piosenkę w tle i do oceny zabrałam się chwilę po tym, jak już się skończyła i... musiałam ją puścić jeszcze raz, bo już nawet nie pamiętałam, jak dokładnie brzmiała x') Jak widać z tego zdania, piosenka niezbyt chwytliwa, raczej nudna, dopiero później coś się rozkręca, a szkoda, bo początek miał potencjał. Kurczę, nie jest to jakieś złe czy słabe, bo brzmi dobrze i fajnie, ale nic szczególnego czy wyróżniającego się, żeby piosenka została w pamięci na dłużej, czy żeby chociaż była chęć do niej wrócić. 6/10

Ooo, kocham Helenę! ;D piosenka z moich młodziezowych lat, haha
Oj szalało się przy tym
10/10
Ostatnio zmieniony przez xNisiax (24-09-2015 o 11h53)
Piosenka nie była nawet taka zła. Dziewczyna ma nawet mocny głos. Muzyka momentami nawet fajna, ale tak jakoś mnie te utwór nie porwał, abym słuchała go non stop. Ocena 5/10
Ostatnio zmieniony przez alice101 (24-09-2015 o 21h22)
Nirvana zawsze spoko. Tę piosenkę akurat znam. Powiem krótko: muzyka mi się podoba, ale ogólnie cała piosenka mnie nie porywa. Nie podoba mi się refren. 6/10
Mvahahahahaha
Jestem ciekawa czy ktoś wysłucha tego całego :>
Ostatnio zmieniony przez Sadist (24-09-2015 o 21h28)

Nie słucham tego typu piosenki, ale ta mi się nawet podobała. Fajnie, bo inne języki, były użyte i dawało to fajny efekt "WOW" 8/10 Wysłuchałam do końca 
Ostatnio zmieniony przez alice101 (24-09-2015 o 21h38)
Utwór całkiem spoko. Czegoś mi w nim zabrakło, jakiegoś efektu wow, który by sprawił, że np. chciałabym jeszcze kiedyś wrócić do tej piosenki, ale przyjemnie się słuchało. Myślę, że mogę nazwać tę piosenkę bardzo dobrą, więc 8/10

6/10, ogólnie podoba mi się wpada w ucho
Ale jakoś tak nie porywa na dłużej 
Co to za kot? 
Moje pierwsze wrażenie to "What?!" Dopiero później zaczęło mi się całkiem podobać, może muzyka niekoniecznie wybitna, ale video jest humorystyczne i to jest plus. Ocena moja jest pozytywna, czyli ocenię tą piosenkę na 5,5/10.
Lubię niektóre kawałki Ozzy'ego, tej piosenki akurat nie słyszałam, ale mi się nawet podoba. Jest niezła, ale nie ma w niej "tego czegoś", co by mnie zszokowało (bo mnie już trudno zadowolić XD) Muzyczka przyjemna i ogólnie wszystko ok, czasami lekko mnie przynudzała. 7/10
XD

Cóż nawet nieźle im wyszło. Cóż tak średniawo lubię tą piosenkę, ale oni mnie rozbroili:D Więc dam za to 6/10, bo jak wspomniałam wcześniej nie przepadam za tą piosenką.
Bardzo lubię tą piosenkę, mój gust.
10/10
Łał, myślałam, że mi się nie spodoba, a jednak.
Jest bardzo ładna ta piosenka. Puściłam ją sobie w tle i może jeszcze kiedyś puszczę. ^^
Raczej ten utwór nie wyrwał na mnie dobrego wrażenia. Głos pana średnio mi się podobał, a już zupełnie nie przy tych przerobionych wstawkach. Do azjatyckiego języka się nie przyczepię, bo brzmiał ok, choć wkurzało mnie, że nie rozumiem tekstu x') Cały utwór skojarzył mi się z piosenkami, których słuchałam jako mała dziewczynka - wesoła melodyjka, pan z miły głosem i nawet wstawka przypominająca "na na na..." xD Kiedyś spoko, ale teraz wyrosłam już z takich rzeczy. 3/10

Całkiem fajne, ale jakoś wolę inne utwory Bon Jovi.
6/10
8/10
Lubię Iron Maiden, ale to nie jest moja ulubiona piosenka, w wykonaniu tego zespołu.;D
[Arctic Monkeys - R U Mine?]
Podobało mi się na 8/10. Troszeczkę refren mi się nie podobał.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (26-09-2015 o 14h47)

Te akustyczne wersje piosenek, które wrzucasz nawet mi się podobają. Ta, choć krótka, bardzo przyjemna do posłuchania w taką pogodę jak teraz, ale nie dodam do playlisty niestety~ 10/10
Śliczna piosenka. Głos wokalisty, cudny. Muzyka bardzo mi wpadła w ucho. Klimat piosenki utrzymał się od początku do końca. Cóż tu dużo powiedzieć, okropnie mi się podobała i zasługuję na ocenę 10/10 ^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (26-09-2015 o 22h35)
Podobało mi się. Fajna nuta, głos wokalisty nieprzeciętny. 7/10.
Jak zwykle nie moje klimaty. Ale w sumie 5/10, jakieś walory w moim guście ma. Kojarzy mi się z utworem, który często w radiu słyszę.