Tak jak szybko polubiłam tę piosenkę bo wpadała w ucho i za teledysk który był przyjemny tak również szybko ją znienawidziłam przez media które grały ją 24 na dobę XD neutralne 5/10 bo trochę mi zbrzydła

Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 99
Tak jak szybko polubiłam tę piosenkę bo wpadała w ucho i za teledysk który był przyjemny tak również szybko ją znienawidziłam przez media które grały ją 24 na dobę XD neutralne 5/10 bo trochę mi zbrzydła

Hmm, słuchałam to robiąc coś na tumblrze i było całkiem przyjemne, ale nie mój styl. 7/10

bardzo przyjemna piosenka
gdybym przesłuchała ją jeszcze raz to może nawet bym oszalała na jej punkcie 8/10

Tak przesłuchałam i jakoś mnie nie porwało. Fajne brzmienie, ale nie mam ostatnio nastroju do takich utworów. Plus niczym szczególnym się nie wyróżniało, jeden z wielu utworów AC/DC, który brzmi jak większość. 6/10

Jak na pierwsze przesłuchania 8/10, bo bardzo mi się spodobało. Dobra piosenka do puszczenia w tle, taka nieprzeszkadzająca.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-07-2015 o 11h39)

Myślałam, że będą to narwane koreańskie rytmy, co mnie zdziwiło bo akurat jestem w nastroju na spokój. Początek ładny, a na tego chłopaczynę fajnie się patrzy :^)
Monotonnie jednak, pod koniec w sumie tak ni to się skończyło ni to nadal słyszę dźwięk w głowie. Nie jest źle, ale raczej nie wrócę, więc z playlistą się nie przywita. 8,5/10
Bardzo lubię tę piosenkę. Ma dobry klimat,a wokalistka ładny głos.10/10

Piosenka ma ciekawy, dynamiczny klimat, ale ja no nie lubię tego zespołu :'D 6/10
Lubię tą piosenkę, jest naprawdę świetna:) A ta wersja jakoś szczególnie mi do gustu przypadła także 8/10
Moja nowa miłość:
https://youtu.be/MwpMEbgC7DA
Jak dla mnie piosenka jest taka trochę nudna, za wolnymi piosenkami, to przepadam, ale jedynie wybranymi. Melodia mi się za to bardzo spodobała, a co do głosu, piosenkarza, to jak dla mnie czasami brzmi trochę dziwnie. 6/10

Link do zewnętrznego obrazka
Przyjemna piosenka i dobrze mi się jej słuchało choć zdecydowanie nie jest w moim guście 8/10 

Szczerze, to w połowie wyłączyłam, bo w ogóle mi się nie spodobało.2/10

Świetne ! Dodałam do playlisty. Bardzo mi się podoba 10/10 
Omo! To jedna z polskich piosenek, która mi się podoba. Ma fajny tekst, a wokalistka bardzo ładny głos 10/10

Średnio mi się podoba, ale wokalista ma piękny głos. 8/10
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (27-07-2015 o 12h24)
Szybko przesłuchłaś, bo mi się jeszcze nie skończyło odtwarzać...
Znam tą piosenkę i nawet mi się podoba. 9/10*
Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-07-2015 o 12h26)

Fajne, podoba mi się. 10/10
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (27-07-2015 o 12h39)
Wooo matko, głos piosenkarki ma mega moc, aż ciar dostałam, a jak ciar dostałam to znaczy, że piosenka jest niezła :^). Trochę wkurzał mnie refren, ale im dłużej słuchałam tym bardziej mi się zaczęło podobać, także 9/10i leci do playlisty.

Łoo boziu ! Świetna nuta, która wspaniale komponuje się z głosem wokalistki...10/10
Matko, zapomniałam o tej piosence. Lubię muzykę Owl City. Ta piosenka jest taka... imprezowa, bardzo w moim guście, ale głos Carly mnie trochu irytuje. 8/10

Piękna ♥ Taka spokojna, uspokajająca. Jeśli chodzę o k-popy to wolę energiczne piosenki, te inne, spokojne rzadziej mi się podobają, ale ta jest niesamowita *O* Piękne głosy <3 Daję dyszkę i dodaję do playlisty :3
Belgia była wtedy moim faworytem ♥

Moim też xd
Uwielbiam tą piosenkę ♥ Wokalista ma cudowny głos. 10/10
Nieeeeeee >(
Mam złe wspomnienia z tą piosenką, koledzy mi to śpiewali D<
Gorsze jest jedynie Szalona Ruda
Nie lubię tego typu piosenek. Jakbym nie była na takie piosenki uczulona, to dałabym 3/10, ale jestem więc 1/10
Mój 2 faworyt

*u* Pamiętam, że jak usłyszałam to na Eurowizji to potem to nuciłam przez parę dni :3 10/10
Lubię piosenki Cleo, uważam, że ma przepiękny głos, ale ta piosenka jakoś tak... no nie wiem. Nie przypadła mi do gustu. Za nudna jak dla mnie 4/10