Słyszałam gorsze wersje tej piosenki, ale ta jest świetna. 10/10
We are in noir

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 99
Słyszałam gorsze wersje tej piosenki, ale ta jest świetna. 10/10

8/10 trochę za lekkie jak na mój gust. oczekiwałam jakiegoś mocnego albo bardziej intensywnego dropu, który sprawi, że piosenka będzie bardziej elektryzująca. niemniej ładny głos i przyjemnie się słucha. dziwię się, że tak mało wyświetleń.
To... Już na wstępie kupiło mnie całkowicie~ Kocham toooo, jest w tym moc, oł jes~ Chyba się zainteresuję twórczością tego zespołu~ 10/10
9/10 no na rammsteinie to ja się wychowałam, ojciec mi go od dziecka puszczał xD. bardzo lubię, choć nie jest to moja ulubiona piosenka.
No niezłe to
nie do końca mój klimat, ale doceniam. 8/10 
Dla odmiany polecę z czymś delikatniejszym, za to z dobrym teledyskiem 
5/10 nie mój styl. teledysk rzeczywiście ładnie zrobiony, niemniej muzyka nie w moim guście, trochę niemrawa, mało energiczna. osobiście nie przepadam za czymś takim, stąd niska ocena.
niemniej
tekst jest ładny, ma swój klimat, wszystko dobrze łączy się w całość, więc zapewne obiektywnie rzecz biorąc, można ją uznać za dobrą.
Szczerze mówiąc muzyka miejscami za głośna jak na jego głos... nie słyszę słów... mam wrażenie, że zaśpiewane jest to trochę ''na odwal się''. Szkoda, że słowa słabo słychać, bo głos ma świetny.. Daję 5/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (03-07-2015 o 20h20)

7/10 podoba mi się piosenka, ale jego głos nie do końca. nie powala, jest bardzo, nazwijmy to, typowa temu rodzajowi muzyki
xD
Myślę sobie - Tak fajnie się zaczyna... Niech tego nie spartaczą... - I nie spartaczyli~! Choć ten damski wokal średnio pasował mi do tego kawałka to i tak widzę w tym wiele pozytywów~ To jest coś~ 9/10~
EDIT: Śmieję się tak bardzo x'3 Nie jest to do końca mój klimat, ale za to zakończenie... Daję 8/10~ ^^
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (03-07-2015 o 20h45)
Przestraszył mnie początek piosenki, nie cierpię aż tak zmienionego elektroniką głosu, bo kojarzy mi się z Georgem Michaelem xD
Jednak po wysłuchaniu całości stwierdzam, że piosenka ma pozytywnego kopa
tak więc 9/10 
9/10 facet wygląda trochę jak aragorn z lotra, a ja jakimś cudem przeczytałam locust, jako holocaust (co ty mózgu w ogóle odwalasz xD). niemniej podoba mi się bardzo, moje klimaty zdecydowanie.
To jest coś, co nie lubię. Nie podoba mi się ta piosenka. 2/10
Zaczyna się od minuty.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-07-2015 o 11h07)

1/10 w ogóle mi się nie podoba. ani głos, ani muzyka. punkt za ładnie zrobiony teledysk.
O nie xD 1/10 jest nieznośna

7/10 niezła, choć bardzo kojarzy mi się z inną piosenką i jednocześnie z Nickelback xD. mogłaby mieć trochę większego kopa, ale generalnie dobrze się słucha.
Może być, nawet wpada w ucho, ale jak dla mnie to po prostu jeden z tych przeciętnych kpopowych klonów~ 6/10
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (04-07-2015 o 14h18)
Aww jakie to słodkie :3 Daję 9/10!
Panie i Panowie, witam na krańcu internetu:

NIENAWIDZĘ teledysku, sam widok Miley sprawia, że mam ochotę coś... Rozwalić (like Wrecking Ball~), ale piosenka jest dobra i wpada w ucho, więc daję 8/10~
1/10 muzyka spoko, ale głos po prostu okropny
No dobra, to jest straszne
0/10
5/10 takie meh. średnie pod względem zarówno muzyki, jak i wokalu.
Jakby to rzec, spodziewałam się czegoś innego, bardziej energicznego, a to było takie... Nie wywołało we mnie większych emocji, choć muzyka dobrze brzmi i momentami naprawdę mi się podoba~ 6/10
4/10 nieszczególnie mi się podoba. jakoś słabo mi te chórki (które tak notabene mi się nie podobają) pasują do samej muzyki.
LV mnie zaciekawiło, chociaż nie podobało mi się. Od 1:22 zaczęło dobrze brzmieć. Nawet sobie zapiszę. Jak na razie 7/10.