Pierwszy raz słyszę tą piosenkę i mam co do niej mieszane uczucia bo niby jest przyjemna ale niezbyt mi podchodzi XD ale żeby było neutralnie to 5/10
wyklniecie mnie za tą piosenkę XD
https://www.youtube.com/watch?v=SC3raoiMaX0

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 99
Pierwszy raz słyszę tą piosenkę i mam co do niej mieszane uczucia bo niby jest przyjemna ale niezbyt mi podchodzi XD ale żeby było neutralnie to 5/10
wyklniecie mnie za tą piosenkę XD
https://www.youtube.com/watch?v=SC3raoiMaX0

Ja bym do tego się nie bawiła xD 1/10
Psst, Yu, używaj kodów
[youtube]link[/youtube]
Ostatnio zmieniony przez Mineo (25-06-2015 o 10h27)

O, daj mi tej muzyki jeszcze~ Kocham ten kawałek, to jest dokładnie to, co do mnie w pełni przemawia (choć szczerze mówiąc, spodziewałam się, że śpiew będzie o wiele bardziej zachrypnięty ^^)~ 10/10
Wowow, będę tego słuchać mówię na wstępie, bo bardzo mi się spodobało. Całkiem udany remix,który wpada szybciutko w ucho 10/10.

5/10, ładne i nawet nie głupie ale zupełnie nie w moim typie.
Masłowska!
Uch, słuchanie tego to dla mnie tortura czysta była. Podkład muzyczny mógłby być nawet dobry, ale tekst, teledysk i wokal tak bardzo mi się nie podobają, że nie jestem w stanie dać temu więcej niż 2/10~
Zazwyczaj uciekam gdy widzę, że jest napisane nightcore, ale ta nuta nie jest taka zła. Pasuje raczej na imprezy. Podobają mi się przejścia. 7/10.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (25-06-2015 o 20h34)

Fajna nuta, podoba mi się głos tego piosenkarza. 8/10
Spodziewałam się innej wersji językowej T^T. Najbardziej lubię francuską. Piosenka tak mi się przejadła, bo słyszałam ją już przez koleżankę w wszystkich językach w jakich wyszła! 5/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (25-06-2015 o 20h46)

Niemiecki słyszę~! *przysłuchuje się uważniej z wielkimi oczekiwaniami* ...Odczuwam zawód ;; Tak dobrze się zapowiadało, nuta była w porządku, głos nawet przyjemny do słuchania, a wyszło tak niefajnie... Ten rap wydaje się być tak bardzo niedopasowany do rytmu... Okej, refren i początek brzmi dobrze, ale tylko to~ Daję 4/10~
Muzyka bardzo ciekawa, ale za to nie podoba mi się głos kobiety. Taki... za delikatny? Trochi nudnawy ;w; To znaczy może być, ale fragmentami mi się nie podobała. Refren jest za to bardzo fajny. Koniec piosenki mi się podobał (;
5/10
Kocham kocham kocham ♥ ♥ ♥

Przyznam, że pierwszy raz posłuchałam tego w całości xDDDD Bardzo podoba mi się refren, ale podobają mi się kompletnie inne piosenki Smoczusia. Ta ma dziwny klimat. 9/10

Mineoś, szczerze- widzę napis "growl" spodziewam się czegoś innego XDDDD
Ale jest spoko, bardzo lubię akustyczne wersje piosenek. W dodatku dziołcha ma przyjemny głos, akurat na wieczór. Dodam do playlisty nawet, woh. 10/10
Ostatnio zmieniony przez nelumi (28-06-2015 o 00h59)
Mam mieszane uczucia, bo piosenka podoba mi się w tych spokojniejszych momentach, ale kiedy nadchodzi chwila, kiedy staje się energiczniejsza jakoś jej jakość spada (w moim odczuciu), albo to chyba dlatego, że według mnie ten głos pasuje lepiej do właśnie tych spokojnych momentów~ Ale piosenka dobra, więc daję 7,5/10~
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (28-06-2015 o 15h53)
Mimo, że kompletnie mi się nie podobało to się uśmiałam xD 4/10

Dobra piosenka, choć jak dla mnie mogłoby nie być tego rapu, bo jak dla mnie, trochę burzyło to cały nastrój~ 8/10
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (30-06-2015 o 17h57)
W tej piosence nie podoba mi się jedynie początek, ale ogólnie jest rewelacyjna, lubię jej słuchać 10/10.

Po tym początku nie spodziewałam się takiej piosenki, szczerze mówiąc~ Całkiem niezła piosenka, ma w sobie moc, jednak nie jest ona równo rozłożona, raz mnie usypia, a raz porywa, więc trochę ciężko mi to ocenić~ Uznajmy, że daję takie... 7,5-8/10~
Ja wiem, że obsesja na tę grę już dawno minęła, ale ta piosenka ciągle mnie śmieszy~
Pierwszy raz słyszałam, całkiem zabawne. Raczej nie do słuchania, ale 8/10 za rymy xD

Miła dla ucha piosenka, choć początek był dla mnie nieco zbyt spokojny, ale potem na szczęście coś się rozkręciło~ Przyjemnie się słuchało i świetny głos, ale daję 8/10, bo to nie jest do końca mój typ muzyki~
Jeśli ktoś nie rozumie co na początku jest mówione to... Tak w skrócie - ta piosenka jest naprawdę ciężka... I dziwna~ ^^"
7/10 lubię ciężką muzykę, ale nie powaliła mnie. głos nie do końca mi się podoba i fakt, że perkusja przyćmiewa wokal.
Sama melodia w piosence naprawdę świetna, ale nie podoba mi się zbytnio głos osoby, która w niej śpiewa, ale i tak całkiem dobra 7/10

Link do zewnętrznego obrazka
8/10 lubię takie chórki, jak ten na początku, jako dodatek do, nazwijmy to, mocniejszej muzyki. wokal ładny, ale coś mi tam się nie do końca podoba.
Wow wow, ile przejść w muzyce O.O. Gdyby nie ten krzyk, może by mi się spodobało. 4/10

Wpada w ucho 7/10