Wszystkie długopisy znalezione ;3 Co jest ogromnym sukcesem jak dla mnie!
Teraz pozostaje tylko czekać na nowe ubranka.
Wszystkie długopisy znalezione ;3 Co jest ogromnym sukcesem jak dla mnie!
Teraz pozostaje tylko czekać na nowe ubranka.
Znalazłam wszystkie
Ciekawe, co dadzą 
Tak jak mówiłam, ostatni schował się w widocznym miejscu, tylko ja byłam ślepa. 25/25.
Ragnarook napisał
za 24 też będzie pełen komplet ? bo moje nerwy nie wytrzymują szukania ostatniego xd
Dziwna to sprawa, ale każdego dnia nie mogłam znaleźć piątego długopisu...
Dzisiaj brakuje mi jednego, ale niespecjalnie chce mi się go szukać... Za 24 długopisy też powinien być komplet, więc chyba odpuszczę...
EDIT: O, zupełnie przypadkowo się znalazł XD
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (01-09-2015 o 14h12)
Tak! Mam wszystkie 
MI zabrakło 3 więc pewnie z jednym elementem stroju będę musiała się pożegnać.. Mam nadzieję że tylko z jednym 
Jestem z siebie dumna. Wszystkie długopisy znalezione 
Ja codziennie znajdowałam cztery, ten piąty mi się chował. Każdego dnia...
Czyli dobrze obstawiałam, że raczej nie dadzą mundurków tylko "nastoletnie ciuchy". Zobaczymy, co da się z tego wykombinować. Osobiście urzekł mnie ten sweterek 
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (02-09-2015 o 00h03)

Liczyłam na coś innego, ale to też mi się podoba.

Z całego zestawu podobają mi się tylko zakolanówki... Cóż może w następnym roku dadzą jakiś mundurek (najlepiej z Hogwartu xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-09-2015 o 00h04)

ogolnie duzo lepiej niz w zeszlym roku. zakolanowki cudne <3
niestety nie dostałam torby ale na szczęście mam te boskie zakolanówki:)
Ja znalazłam 23 długopisy i również dostałam 12 rzeczy. Spodziewałam się, że nie dostanę jakiegoś prezencika, a tu takie pozytywne zaskoczenie.
Super!
Ostatnio zmieniony przez Agami (02-09-2015 o 00h46)

Nerra napisał
Z całego zestawu podobają mi się tylko zakolanówki... Cóż może w następnym roku dadzą jakiś mundurek (najlepiej z Hogwartu xd)

Za 24 długopisy udało mi się zebrać cały komplet c: Nagroda nie jest zła, na pewno lepsza niż strój cheerleaderki z zeszłego roku. A nawet całkiem spodobała mi się narzutka (choć wątpię, że kiedyś jej użyję). Szkoda tylko, że na brytyjskiej zapomniałam o szukaniu i tam zdobyłam tylko 10 :<

Najbardziej z całego zestawu podobają mi się zakolanówki i naszyjnik ;3
Ha, czyli to jednak to. xD Jest... Ok. Długopis za ucho uroczy. ^^

Cóż.. nie jest źle, zdecydowanie ładniejszy komplet niż w tamtym roku. Jednak lepiej te ciuchy wyglądają pojedynczo, niż jako zestaw. xd
Ogólnie szału nie ma, wolałabym jakiś mundurek, ale zawsze mogło być gorzej, więc narzekać nie będę.
No cóż... szału nie ma, biustonosze nie latają. Ogólnie podoba mi się ta narzutka, ale nigdy jej nie wykorzystam, bo jest kompletnie nie w moim stylu. Ale za to zakolanówki - klasa <3