Byle do Halloween 8| tak bardzo prawda.
A tatuaży nie mam serca usuwać - druga miłość.
Mam wrażenie, że wpadłam w błędne koło gdzie wszystkie moje stylizacje wyglądają jak jedna kopia drugiego :C
Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 206
Byle do Halloween 8| tak bardzo prawda.
A tatuaży nie mam serca usuwać - druga miłość.
Mam wrażenie, że wpadłam w błędne koło gdzie wszystkie moje stylizacje wyglądają jak jedna kopia drugiego :C
Steno kolory są ładne, buty będą ok jeśli założysz jakieś rajstopy, przydałaby się bluzka pod spód, żeby nie było widać brzucha
Tatuaż może zostać, ale fryzura i jej kolor do zmiany
Tak to jest ładnie, więc nie wiem o co chodzi 
Moje pytanie :
1. Lepsza laska czy róża?
2. Róże w pasie to już przesada?
3. Jakieś sugestie
?
Link do zewnętrznego obrazka

Pierwsza wersja pod każdym względem najfajniejsza - z różą i bez róż u pasa. Piękna stylówka! 
Dzięki Hildee
po dłuższym namyślę doszłam do podobnych wniosków.

Mam pytanie - skąd są te skrzydła? Gdzie można je kupić albo zdobyć?
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-08-2014 o 18h50)
Wycieczka halloweenowa bodajże z ostatniej misji.
Edit: sprawdziłam dokładniej. W 20 misji są te skrzydła (w tym roku ponownie dochodzi 10 zatem będzie ich łącznie 30).
Ostatnio zmieniony przez nelumi (31-08-2014 o 19h09)
A zatem muszę zbierać na misje z halloween... Dzięki za odpowiedź. Te skrzydła są takie piękne! *^*
W tym roku będzie chyba 40 misji. W zeszłym roku było 30 (20 podanych z poprzednich lat + 10 nikomu nieznanych) 
Jessica23 też jestem za 1, chociaż obie stylizacje są piękne 
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (31-08-2014 o 21h01)
Jessica23 Podpisuję się pod pozostałymi opiniami
1 wersja według mnie wygląda najlepiej
Róża w ręce pięknie komponuje się z całą stylizacją i nic więcej bym tu nie dodawała. Pasek nie byłby taki zły gdyby nie było tego drugiego jaskrawego rzędu różyczek, a sama laska wygląda dosyć ubogo...
Ja natomiast tym razem chciałabym was prosić o radę w kwestii dodatków...Co dać do ręki? Chyba, że zamiast tego założyć pierścionek? A może coś zmienić? Bardzo proszę o poradę...
(Uprzedzając pytania nie mogę dodać i ,,torebki" i pierścionka, gdyż została mi jedynie jedna warstwa do wykorzystania
)
1.
2.
3.
4.
5.
Ostatnio zmieniony przez Eira144 (31-08-2014 o 23h16)
Eira144
Pierwsza wersja fajnie nawiązuje do bluzki/gorsetu/góry stroju, zaś druga do pióra przy kapeluszu, druga i trzecia są "za mało wow" jak do takiej stylizacji z przepychem i chyba ostatnia podoba mi się najbardziej
Swoją drogą, ja już jestem zachwycona, niezależnie którą wersję wybierzesz 
Do mnie najbardziej przemawia wersja nr 2. 

Pięknie kolorystycznie wygląda 1
Z samym pierścionkiem jest tak jakoś "łyso" 
Moim zdaniem najładniejsza jest wersja numer 1. Ten wachlarz idealnie pasuje do reszty stylizacji.
Dzięki za opinie 
Eira144 Strój jest tak bogaty, że jak dla mnie wystarczą same pierścionki
Swoją drogą świetna kreacja, te kolory, ta góra sukni <3

w zasadzie oby dwie są fajne 
chociaż ja głosuję na wersję nr2.!
Ja jestem za 1, bo buty i rajstopy są czadowe 

Bardzo dziękuje za pomoc
jesteście niezastąpione :* raczej zostanę przy pierwszej wersji choć kuszą mnie te pierścionki 
LadyMarmalade88 ja bym zostawiła pierwszą, według mnie bardziej pasuje, druga spódnica troszkę jak dla mnie wygląda jak czarna plama 
Jestem za 2, według mnie lepiej spódnica wspólgra z bluską.
Wątpliwości mam wiele, więc post krótki nie będzie
Które pasemka najlepsze?
Z paskiem czy bez? Ja nie mogę się zdecydować, bo zazwyczaj uważam, że im więcej, tym lepiej, ale w tym wypadku sama nie wiem.
I ostatni dylemat: co do ręki? Wszystkie rekwizyty bardzo lubię, więc tu już sama nie wybiorę
(Nie patrzcie na czerwony fryz. Nie chciałam zmieniać przed wyborem, bo oszczędzam na helołin
)
Z góry dziękuję za wszystkie sugestie i czekam na uwagi, a także porady w sprawie innych elementów.
Imho korzystnie wyglądają pasemka na zdjęciu nr 3. Myślę, że z paskiem i bez niczego w łapce będzie najładniej.

1. Pasemka 3
2. Bez paska
3. Mniejsze berlo
Taka jest moja opinia ale grunt, zeby Tobie sie podobalo 

Dzięki dziewczyny
mimo, że jest 2:2 na razie zostawiam wersję 1
wydaje mi się, że jest bardziej dopracowana tzn. widać, że ma buty i rajstopy... w drugiej nic nie wiadomo chociaż bardziej podoba mi się spódnica w nr 2 
LadyMarmalade88 Jak dla mnie świetna jest druga wersja, spódnica nadaje miss takiej elegancji i kobiecości, a pierwsza kiecka trochę ją poszerza.

Sentis te obrazki da się jakoś powiększyć, bo klikam i nic, a tak to nic nie widać.