Jak dla mnie zdecydowanie 1 

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 206
Jak dla mnie zdecydowanie 1 

Ja wzięłabym jedynkę, ale z fryzurą i karnacją ze stroju nr 2 
Bardziej do mnie przemawia wersja pierwsza. 
Ok dziękuję za sugestie w takim razie zostanę przy pierwszej opcji ^^ a włosy to pewnie i tak przerobie bo upięcie było zależne od nakrycia.
zuza25052002 , Stylizacja jest CUDOWNA <3 Też chcę tak wyglądać
A to twoja miss? Bo jeśli tak, to podałabyś mi strony w U Nine, na których kupiłaś te ubrania? 
Mam problem. Dawno nie zmieniałam stylizacji i w końcu mnie natchnęło. Stworzyłam "coś", ale nie wiem czy czasem nie przedobrzyłam i wyszedł mi kicz stulecia. Mam coś zmienić? Jakoś nie za bardzo czuję tą stylizację

Coś nie widzę zdjęć na forum, więc te osoby które mają tak samo, zapraszam do siebie na profil 
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (01-10-2014 o 16h19)
Co ty chcesz stylizacja jest fajna i osobiście niczego bym nie zmieniała.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Nie wytrzymałam i zmieniłam fryzurę, ale teraz jest chyba lepiej 
Straciłam wenę. Założenia wstępne:
- chciałam ubrać moją miss w nowy sweterek od Nine,
- dopasować miss do obecnej pogody,
- nie używając czarnego koloru,
- do tego postanowiłam użyć trzech kolorów.
Ale kompletnie się w tym pogubiłam, ciężko mi znaleźć cokolwiek pasującego w sklepie... Jakieś pomysły? (chodzi o obecny ubiór mojej miss)
Fajnie by było gdyby dodali trochę męskich ciuchów, bo nie mam w co ubrać mojego chłopaka
Przydała by się bejsbolówka !! Kupiłabym mu od razu! 
Jak dla mnie numer 1 wygrywa 
Najbardziej podoba mi się wersja z papugą, która stanowi bardzo fajny, kolorowy akcent.(Czarny gołąb "zlewa się" z czarna sukienką, a czerwone ptaszysko
wyraźnie się odcina)
Według mnie dwójka najlepsza. 
Dla mnie również 2 jest najlepsza.
Mi się papuga nie podoba, a między 1, a 2 nie mogę znaleźć różnicy (jak zawsze
) i podobają mi się obie
Jak na pierwszy raz to wyszło Ci na prawdę świetnie! 

Mi się podoba najbardziej ostatnia wersja, gdyż jak już wspomniano papuga stanowi wyraźny i ciekawy element kolorystyczny zaś ptak czarny (kruk czy wrona to jest) zbytnio zlewa się z całą stylizacją.
A mi się podoba 1 wersja.. swoją drogą nieźle się nagłowiłam by znaleźć tą różnicę między jedynką a dwójką
Jesteście niezastąpione :* bardzo dziękuję za pomoc i raczej zostanę przy wersji 2 
P.S tak rozwiewając wątpliwości co do różnicy w strojach to 2 wersja od 1 różni się spódnicą nałożoną pod tą główną-1 wersja jest bardziej ,,błyszcząca"
, a wersja 3 ma inne rękawiczki plus zamieniłam czarnego ptaka na papugę

Ha! Teraz widzę, to faktycznie 2 lepsze niż 1, dobry wybór 

Hej, jestem tu nowa i nie mam póki co pomysłów na stylizacje-dzieła sztuki, ale wymarzyłam sobie posiadanie w szafie jakiegoś stroju w klimacie fantasy. Chciałam też wykorzystać piórka, które pojawiły się dziś u Nine. Oto co powstało:

Pierwsza wersja jest bardzo robocza (beznadziejnie dobrane kolczyki!), druga niby już skończona, ale dalej mam wątpliwości, jaki kolor włosów zostawić, czy zasłaniać prawe ramię i dekolt miss, czy też zostawić je takie obnażone, i czy te bransolety nie gryzą się z tatuażem.
Oraz, oczywiście, co wziąć do łapy. Łuczniczek na MF pełno, ale łuk jakoś leży najlepiej.
Będę bardzo wdzięczna za każdą radę.
Z góry mówię, że specjalistką nie jestem.
Z tych dwóch stylizacji bardziej przemawia do mnie ta druga. U pierwszej włosy jak dla mnie są za jasne i jakoś nie bardzo pasuje mi do tej zieleni. A co do tego z jaką bronią lepiej wygląda miss - łuk z pewnością. Miecz to też dobry pomysł, ale ten, który można zakupić u Nine wygląda niestety dość sztucznie. Podsumowując - 2 stylizacja.