Mi to się w zasadzie podobaja obie wersje xD ale powiedzmy, że ta jedyneczka może zostać 
Strony : 1 ... 82 83 84 85 86 ... 206
Mi to się w zasadzie podobaja obie wersje xD ale powiedzmy, że ta jedyneczka może zostać 
Jedynka wydaje się bardziej spójna ale moje serce zdobyła dwójka i przy niej bym została.
Ja jestem za 1.
Dzięki za pomoc, zostałam przy 2 ^^
Dzięki dziewczyny, postanowiłam, że zostanę przy wersji numer 1 ^^ 2 wydaje mi się być zbyt pusta, za mało w niej elementów (:
Jak dla mnie 2. Te paski na spodniach bardziej pasują do tej "roślinności" na nogach i wgl.
Dwójka wygląda lepiej, gdyż roślinki lepiej sie komponują z dopasowanymi spodniami.
Ojej, jaka ładna stylizacja *>* 2! Weź 2!
(powód podany wyżej u dziewczyn).
4:0 dla 2
Swoją drogą ciekawy strój 

Bardzo dziękuję dziewczyny za pomoc
pozostanę przy 2,.. jak widać nie mam się co zastanawiać
<3
Na razie nieskończone, zastanawiam się, która zabawa z warstwami wygląda lepiej i jaki kolor paska pasuje bardziej.
Link do zewnętrznego obrazka
Trzecia zabawa warstwami, ale pasek turkusowy 
3 najlepsza pod każdym względem
Trzecia, ale z tym drugim paskiem 

Zgadzam się z dziewczynami. 3 wersja, ale z drugim paskiem :>
Czyli warstwy z nr 3
Też się ku tej wersji skłaniałam.
Naszyjnik jest jeszcze w pasujących różowym odcieniu, a pas w intensywniejszym różowym. Wiem, że to wszystko szczególiki, ale jestem perfekcjonistką 
To może daj tak, żeby pasek i naszyjnik były w innych kolorach, wtedy będzie tak na przemian 

A mi podoba się różowy pas, wygląda tak jak te wzory na sukni 
KimDallas napisał
A mi podoba się różowy pas, wygląda tak jak te wzory na sukni
Różowy. ^^
Różowy pasek, zdecydowanie. :>
Różowy pasek faktycznie pasuje do sukni. Ale naszyjnik dałabym poprzedni bo ślicznie według mnie wygląda z dolną kolorystyką sukienki <3
Pomóżcie.
Rękawiczki czy szal? Która wersja najlepsza?
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (25-08-2014 o 09h44)

Mi bardziej pasuje z szalem, tym pierwszym.