Ja też nigdy nie widziałam tych ciuszków, a są fenomenalne! Może to od gwiazdy?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 39 40 41 42 43 ... 206
Ja też nigdy nie widziałam tych ciuszków, a są fenomenalne! Może to od gwiazdy?
Rosette wlasnie nie bo ja ich nie widzialam ani razu :< A zazwyczaj po zdobytym poziomie przegladam te ktore doszly :< Przegladalam zdj gwiazd tej dziewczyny ale tez zadna gwiazda tego nie ma ;(
Albo z wycieczki gwiazdkowej bądź walentynkowej... Za wiele inny opcji nie ma D:
Hildee napisał
Albo z wycieczki gwiazdkowej bądź walentynkowej... Za wiele inny opcji nie ma D:
<- to ona, hildee mozesz miec racje :<
Pragnę tego miśka. D: Jeśli nie gwiazdy to pewnie wycieczka, no bo z innych miejsc byśmy kojarzyły.

nivata napisał
Pragnę tego miśka. D: Jeśli nie gwiazdy to pewnie wycieczka, no bo z innych miejsc byśmy kojarzyły.
Ten misiek jest cudowny <3. Chętnie bym go przygarnęła.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (23-10-2013 o 15h24)
W takim wypadku faktycznie, wycieczka sezonowa wydaje się najbardziej sensownym wytłumaczeniem. Patrząc na pościelowy, delikatny wydźwięk, pewnie walentynki
Przykro mi Rkwcz, na te ciuszki będziesz musiała poczekać :c

A ja mam pytanie: jakie znacie kolczyki złote w formie kulek, w miarę możliwości dyskretnych?
I na mój poziom, bo mi się marzą do obecnej stylizacji.
Może kolczyki Ashley, albo Kolczyki Świąteczne:) małe i dyskretne
Kółka złote, kolczyki od Cameron Biaz, kolczyki Sekretarka... W sumie właśnie zdałam sobie sprawę, że 90% mojej biżuterii jest od gwiazd. Oo

Ikuna: Ashley nie pasują kreską, za to świąteczne są super
Dzięki 
nivata: Właśnie chodziło mi o kuleczki, nie kółka, kółek mam w nadmiarze, i też głównie od gwiazd 
Edit: Jestem geniuszem. Właśnie odkryłam, że do tego opisu idealnie pasują kolczyki od Królowej. Zostawiam tę informację jako dowód własnej ślepoty i wskazówkę dla przyszłych pokoleń poszukujących złotych kulek 
Ostatnio zmieniony przez lillchen (23-10-2013 o 21h12)
No i Spódnica Yuko, po 3 miesiącach stanowienia głównego pożywienia dla okolicznych moli, nareszcie doczekała się swoich 5 minut. Przepraszam Yuuko za zwłokę ._.
No i mam dylemat z bluzką, która stanowi rękawy. Koronkowa czarna, zwykła czarna, beżowa czy szara?
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
(Podoba mi się ten odcień spódnicy, przywodzący na myśl stare zdjęcia w sepii.)

Rosette - łał! Piękna stylizacja! Co do rękawów, to mi się podobają najbardziej szare albo gładkie czarne - koronkowe za mocno obciążają całość, a brązowe mają niefajny według mnie odcień. Ślicznie <3
Lowsip, kapelusz
Jego kolory świetnie pasują do całości, a korona jest... Jest fajna, ale jest taka za kanciasta i taka tępa w porównaniu ze zwiewną resztą
Lepiej pasowałby jakiś diadem złoty chyba jak już
Względem butów polecałabym coś nie tak mocno zabudowanego chociaż te mi np nie przeszkadzają tak bardzo. Może elixir,kobieta roślina też ma chyba fajne? Dużo nie doradzę bo średnio się orientuję w butach xD
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka
Odświeżam sobie demona z tą sukienką w wersji "ognia" ^^, które połączenie jest najbardziej korzystne w płomieniach? A może zrezygnować z tego w ręce i dać węża?
Wąż w tej wersji kolorystycznej się przepotwornie zlewa z sukienką i praktycznie go nie widać, więc zostawiłabym płonącą rękę i ogień z drugiej wersji. 

Zdecydowanie drugie. Chyba,że spróbujesz pomarańczowe płomienie i wąż. Bo jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić
Wąż jest dostępny w odcieniu żółtym albo szarym, czarnym to by były możliwe opcję jeśli miał by być widoczny.
Opcja miksu i jaśniejszego węża 
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Ja bym poszła w ostatnią wersję
W pierwszej wąż za bardzo odstaje, w drugiej go nie widać, a w trzeciej jest absolutnie w sam raz ^^
Ok to zostanie wąż ostatni dziękuję za sugestię 
Lepiej wygląda bez marynarki.