Doradzicie mi, wydaje mi się pusto. Co by tu dodać albo zmienić?
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~

Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 206

Doradzicie mi, wydaje mi się pusto. Co by tu dodać albo zmienić?

Jakieś dodatki : naszyjnik,pierścionek,bransoletka?
Myślę, że przydałby się jakiś pasek i koniecznie coś na włosy- masz skromną, prostą fryzurę, nawet spora ozdoba wyglądałaby na takiej dobrze 

Zmieniłam fryzurę i dałam naszyjnik. Może tak zostać czy zmienić fryzurę?
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (19-10-2013 o 11h42)

Ja zmieniłabym fryzurę na poprzednią i tak jak Rosette powiedziała dodałabym coś na głowę. Może jakaś bransoletka lub kolczyki? Tutaj nie dodawałabym żadnego pierścionka.
Teraz fryzura jest zdecydowanie bardziej anielska i bogata. W zasadzie pasuje do stylizacji, chociaż nie należy do moich ulubionych. Ta parasolka osobiście niezbyt mi pasuje do tematyki, chyba że te skrzydełka miały być luźnym dodatkiem, a nie służyć utworzeniu stylizacji "anioła". Z drugiej strony nie wiem, co anioł mógłby w rękach trzymać... trąbę jerychońską? Gra oferuje tylko saksofon, który jest niebotycznie drogi, więc raczej odradzam. Kwiaty? ładne są bukiety ślubne ("bukiet ślubny 1" "bukiet ślubny 2") oraz różyczka "Prezent Walentynki 2011" jest urocza.
Jeśli brakuje Ci MM, możesz szybko się wzmocnić trudnymi puzzlami, rozwiązywaniem błędów (Calineczka i Akademia Pana Kleksa na pewno są poprawne) Master Mind oraz oczywiście wyzwaniami.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (19-10-2013 o 12h01)

Znalazła bukiety w szafie:

Który będzie najlepszy?

1 i 3 są śliczne, od Ciebie zależy, czy chcesz zostać w jasnej, spokojnej kolorystyce (białe róże) czy ożywić stylizację tymi różowymi liliami. Osobiście pewnie skusiłabym się na 3, kolory tego bukietu są delikatniejsze i ładnie komponują się z całością miękką kreską. Zielone liście pierwszego bukietu odcinają się trochę za ostro.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (19-10-2013 o 12h22)

Dół według mnie 3 najlepsza, buty w 1 mi nie pasują a rajstopki w 2 też jakoś tak nie bardzo. Narzutka nie jest zła aczkolwiek nie mam o niej zdania c:
Ostatnio zmieniony przez nelumi (19-10-2013 o 13h41)
Według mnie trójka wygląda najlepiej, w pierwszej stylizacji te buty za bardzo się odcinają od czarnych rajstop. W drugiej stylizacji te podarte rajstopy nie pasują do delikatnej spódnicy.
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (19-10-2013 o 13h48)
DZięki za rady, już wszystko poprawiłam
)
Sszyszka śliczna stylizacja!
Zdradziłabyś jak nazywa się ta spódnica?
I tak przy okazji zapytam o moją nową stylizację.Ładna?Coś dodać, zmienić?

(szukam jakiejś pasującej bransoletki,piszcie co tam będzie pasować)
Ostatnio zmieniony przez georginachane (19-10-2013 o 17h44)
ja nie wiem czy ten pasek tu jest potrzebny. Hm... jeżeli chodzi o branzoletkę to może jakiś zegarek lub bardziej grubsza, np. plaża czrna, druciana albo Kam.
Mi też wydaje się, że pasek nie pasuje - zwłaszcza, że jest nad kamizelką i moim zdaniem wygląda to dziwacznie.
@Lilliens Ta torebka nie pasuje, długopis bardziej. Zamiast rajstop które do niczego nie pasują dałabym getry lub czarne podkolanówki.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (19-10-2013 o 20h01)
Zgadzam się z Metropolice. Niekoniecznie długopis - chociaż jest dobrym pomysłem - ale coś co przystawałoby do wizerunku uczennicy - może jakaś większa torba, na przykład Grizel?
Mam pytanko kupiłam ostatnio kołnierzyk Bernadette i nie mam pojęcia do jakiej bluzki lub sukienki by pasował. Jeśli macie jakieś propozycje to prosze o podpowiedź. Z góry dzięki. 
To zależy jaki efekt i w jakiej kompozycji chcesz go wykorzystać. Wszystko zależy od gustu. Osobiście go nie posiadam, aczkolwiek patrząc po wyglądzie na manekinie na pewno potrzebowałby bluzki/sukienki z odpowiednim dekoltem.
Mam pytanie, któraś wie jak nazywają się bytu podobne do tych o nazwie Walentynkowa tylko, że są wyższe i bez tej kokardki z tyłu?
Mam pytanie, poszukuje dwoch rzeczy. Interesuja mnie kozaczki, z platforma nabijana cwiekami, z klamrami itp. Takie "mocne". Poza tym jeszcze sukienka, taka "lolcia", szeroka z babeczkami na dole.
Dodalabym zdjecia ale zeby zalinkowac je z iOSa stracilabym pol zycia na kombinowanie jak to zrobic ;/ Mam nadzieje, ze ktos jednak bedzie wiedzial o czym mowie 
Ostatnio zmieniony przez Shillo (20-10-2013 o 11h48)
Jeśli chodzi o kozaki, poszukaj Rockgirl, myślę, że to jest to, czego oczekujesz 
Edit: Nieeee, botki Lilith są lepsze 
Ostatnio zmieniony przez lillchen (20-10-2013 o 11h39)
Hmm... to nie te buty. One są pod kolano, sznurowane i idealnie przylegają do nogi misski.
Botki Lilith byly dla mnie. Tak to te, dziekuje 
KimDallas: Wiem o jakich butach mowisz, ale tez nie mam pojecia jak sie nazywaja. Moge jedynie podpowiedziec ze bardzo podobne sa "kozaki za kolano". Roznia sie tylko tym 'wywinieciem' na koncu