Też mi się wydaje jakoś tak strasznie goło i jeszcze te potężne cyce prawie na wierzchu.
Ta koszula chyba podoba mi się najbardziej, ale zrobiłam jeszcze dwie wersje alternatywne, z gorsetami.

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 206
Hmmm... no ta druga opcja daje radę, aczkolwiek ja z uporem będę płakać nad tamtą koszulą. Plus kokarda do niej jakaś, dobrze wyglądają: "kokarda Licealistka szkoła 2013" "kokarda Tatum" "Kokarda Yetta" "Wstążka Hallana" albo w ogóle ten ładny żabocik "Cyrk"... chociaż on jest niebotycznie drogi
ponad 2 tysiące... to mogłoby zaboleć.

A może połącz wcześniejszą koszule z jakimś gorsetem
Biedna Maria, zapytała biedna która opcja najlepsza, dostała wysyp propozycji zmian 

YooStii Koszula Farah?

Koszula Patty 
Ostatnio zmieniony przez rkwcz (17-10-2013 o 21h18)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Dzięki dziewczyny,teraz pozostanie mi dylemat, która lepiej będzie leżeć,ale to jutro jak makijaż zmienię. Dzięki jeszcze raz.

Wygląda świetnie, Rosette approves! Link do zewnętrznego obrazka

najlepsza opcja pierwsza
Poszukuję czerwonej spódnicy w groszki/grochy. Czy ktoś jest w stanie pomóc i rzucić jakąś propozycją? ;>
Spódnica Dunya, tylko ta mi przychodzi do głowy, a i groszki są malutkie.

Może spódnica Nadesza?
Dziękuję! ;*
Hej!
Ja tak trochę od rzeczy, bo dzisiaj jak chciałam zapisać nowy strój pojawił mi się komunikat, że mam za dużo stroi i muszę niektóre usunąć.Wam też się to przytrafiło? Czy na wyższych poziomach będzie możliwość posiadania więcej strojów? I ile w ogóle tych strojów można mieć?

Ostatnio zmieniony przez georginachane (18-10-2013 o 21h57)
Niestety każdy posiada limit, nie ważne jaki ma poziom.

50 zapisanych stylizacji bodajże. Nie ma ograniczenia lvl'owego. Każda osoba będzie mieć taki sam limit.
Pamiętacie tę graficzkę, którą zamierzałam wykorzystać przy następnej stylizacji? Dla przypomnienia: http://noflutter.deviantart.com/art/Steampunk-Rapunzel-Sketch-215430685
No, to zrobiłam ją dzisiaj. W kilku wersjach, jeśli chodzi o nogi i nie mam pojęcia co wybrać. (na fryzurę nie patrzcie, będzie inna i pasująca do kapelutka)
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Te buty tak nawiasem mnie zszokowały. Są chyba z przyspieszonego szkolenia pielęgniarki i byłam absolutnie przekonana, że do niczego mi się nie przydadzą. Teraz widzę ten steampunkowy potencjał *_*

Druga wersja,według mnie najlepsza.

Osobiście am dylemat z tymi pantalonami Alicji, bo podoba mi się to połączenie, ale chyba wtedy nie byłoby już żadnego odnośnika do tej grafiki, oprócz bardzo, bardzo luźnej inspiracji 

Druga i ostatnia są najlepsze

Pierwsza lub druga.
Skoro większość obstaje na razie za dwójką, to taka też zostanie. Dodałam jeszcze kapotkę za tyłkiem, by łyso nie było, oraz naszyjnik z zegarkiem dla klimatu.