Jak dla mnie jedynka najlepsza.
A co do włosów - może poszukaj jakiejś grzywki albo pasemek, żeby troszkę przysłonić łączenie fryzury z uszkami?

Strony : 1 ... 191 192 193 194 195 ... 206
Jak dla mnie jedynka najlepsza.
A co do włosów - może poszukaj jakiejś grzywki albo pasemek, żeby troszkę przysłonić łączenie fryzury z uszkami?

Kochana @Kicak jest taka gwiazda jak Toriel tamta gwiazda też ma elfie uszy i to o wiele lepsze ( według mnie).
Co do bluzki zdecydowanie 1
Dla mnie też najlepsza jest jedyneczka.
A uszka mi się podobają.
Hej 
Postanowiłam zrobić stylizację inną niż moje wcześniejsze.
Co o niej myślicie?
Coś nie pasuje?
Ale zmiany WOW!!!
Mi się podoba nie jestem pewna tylko tych chmur z tyłu ale tak to ślicznie
Zmieniłabym tylko oczka. Nie pasują mi tu jakoś.
KanapkaczusHighus śliczna stylizacja!! Tylko ten platynowy blond mi jakoś nie gra za bardzo się rzuca w oczy.. ach i zgadzam się co do tych chmur kolorystycznie jakoś nie współgrają..
Ja też mam pytanko obecnie moja stylizacja wygląda tak
ale mam wrażenie że o coś jest za dużo ale ciężko mi się czegokolwiek pozbyć ogólnie wszystko miało falować latać i tak dalej co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony przez Kamiira (21-09-2016 o 20h25)
Chmury to część tej sukni i raczej byłby z nimi problem, ale ok., dzięki za radę 
Co do Ciebie Kamiira Faktycznie trochę dużo.
Dasz wersję bez tych ptaków i bransoletki QueenIsa? 
aha to nawet nie wiedziałam chyba że zamaskujesz je innymi chmurami albo czymś innym:P
teraz tak to wygląda faktycznie lepiej aczkolwiek podobał mi się ten efekt z ptakami bo jej ręka wyglądała jakby była półprzeźroczysta..
Ostatnio zmieniony przez Kamiira (21-09-2016 o 21h03)
Nie żeby coś, ale ja nie widzę różnicy między rękami miss na obu zdjęciach 
Ja zrobiłam coś takiego mojej miss:
EDIT: U Ciebie mi się jeszcze nie zgadza odcień ręki Seluny, ale chyba lepszego nie ma, także ten 
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (21-09-2016 o 21h12)
Kamiira - mnie nie do końca widzą się te skrzydła. Wszystko w stylizacji faluje, unosi się, a skrzydła, mimo że pierzaste, tworzą ostry kąt i "tną" stylizację, zwłaszcza że są nieprzezroczyste, a nachodzą na włosy. Jeśli koniecznie chcesz mieć skrzydła, może spróbuj z ostatnim odcieniem Skrzydeł Dervonna, które są półprzezroczyste.
Poza tym mnie się te rudziki z tyłu podobały, właśnie fajnie podkreślały półprzezroczystość ręki - tylko kolor miały nie taki. O ile się nie mylę, są tam też ptaszki w kolorze błękitnym, możesz spróbować, czy odcień pasuje do reszty. Ewentualnie zobaczyłabym, jak wyglądają unoszące się w tle niebieskie Motyle Yuko.
KanapkaczusHighus - super, że próbujesz z innymi kolorami, ta wieczna czerń u ciebie była taka smutna trochę. Tylko, no, do czego ci ten pióropusz? Albo - do czego ci ta sukienka? Przepraszam, ale ja po prostu lubię, żeby stylizacje miały jakiś sens, a te dwa elementy razem niczego dla mnie nie reprezentują, nie kleją mi się, pomijając fakt, że zostały pewnie dobrane ze względu na kolor. Poza tym stylizacja nie zachwyca wkładem własnym, bo to tak naprawdę 3 elementy - przebogata kiecka, która ma wszystko "wbudowane", łącznie z dymem w tle i naszyjnikopodobnym czymś i dlatego jej nie lubię, bo trudno przy niej wykazać się inwencją, dominujący stylizację ogromniasty pióropusz oraz niewidoczny naszyjnik.
Co do fryzurki, to jest spoko, ale jeśli chodzi o makijaż, pokombinowałabym z lżejszym rysunkiem oczu, aktualny tusz jest zwyczajnie za ciemny w porównaniu z oprawą, która jest pudrowa, różowa i delikatna.
Teoretycznie masz rację, ale wiesz co? Moje stylizacje nie muszą być sensowne 
Ale dzięki za opinię.
I przy okazji: Dziwię się, że smutna, bo z tego co mówiłaś, to monotonna...
Kanapkaczus, nie masz czegoś na dłonie, ręce-nie ciężkiego? Pierścionek? Próbowałaś z ciemnymi włosami pod dół kiecki? Tak, żeby się nie zlewała głowa z piórami. W sumie to mi się jako blondi podobała i od razu rzuciła w oczy, zanim przeczytałam o zmianach u Cb 
Kamiira, spróbowałabym coś zmienić na szyi. Ten szal powiewa, ale tylko na końcu, a wokół szyi tworzy taki szal prawie zimowy w tej zwiewnej stylizacji.
Ostatnio zmieniony przez Karmin (22-09-2016 o 09h36)
Usta raczej nie pasują, a tak to ładnie 
Moja stylizacja, jest aktualnie straszna O.O
Mi pasowała twoja poprzednia fryzura ta blond co pokazywałaś za pierwszym razem 
Dzięki dziewczyny za rady sądzę że teraz wygląda to o wiele lepiej:)
paulineczka120 to białe futro gryzie się ze stylizacją może jakieś brązowe? i chyba dałabym inny kolor tych chmur bardziej pod beż albo coś ale w sumie to nawet nie wiem czy te chmury pasują do tej stylizacji wyglądają jakby były wrzucone bo nie było nic innego i kolorystycznie te kwiatki też średnio pasują...
Ostatnio zmieniony przez Kamiira (22-09-2016 o 17h13)
Kamiira - wyrzuć fpizdu tę grzywkę! Natychmiast! Twoja miss ma naprawdę fajny makijaż oczu, który teraz jest prawie niewidoczny. Spróbowałabym użyć grzywki 26, 23 albo 10. Albo nawet może w ogóle?
Gdy zmienisz grzywkę, stylizacja będzie perfekt.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (22-09-2016 o 17h44)
Kanapka, nie jest tak źle, odwzajemniłam jej szczery uśmiech:D
Kamiira, mam takie samo wrażenie, że grzywka aut. Poza tym jest pięknie:)
Paulineczka, chmury mnie tu drażnią...chyba. Natomiast głowa z pewnością robi tą stylizację/przyznam, że nie za wiele mam pomysłów na razie na te suknie/. Co do ust, to choć nie jestem zwolenniczką takich dziwnych, to w tej stylce one chyba pasują mi. TGłówka b. mi się po prostu podoba taka w całości niezależnie od reszty stylizacji:)
I dopisek, bo dodałaś fotki. Mnie najbardziej podoba się 1 z tym jasnym futerkiem. Tak ładnie do jej karnacji wygląda. I patrzę dalej-1 lub 3-pod rękawiczki, kwiaty na sukni i jako kontrast do alabastrowej cery.
Ostatnio zmieniony przez Karmin (22-09-2016 o 18h00)
też sądzę że 3 najlepsza
Miss została z taką grzywką bo po prostu za dużo się bawiłam i dzisiaj nie mam już jej jak zmienić... aczkolwiek bez grzywki wydawało mi się zbyt pusto
EDIT: Saeniver też próbowałam z tymi grzywkami ale niestety żadna nie pasuje:( jedynie to chyba zostaje mi 28 ale dziwnie podkreśla jej głowę
Ostatnio zmieniony przez Kamiira (22-09-2016 o 18h12)
paulineczka120 futerko albo czarne albo białe, nie przesadzajmy, cała styla nie może być brązowa bo to aż boli
Violettenia Wiem, wiem jeszcze czegoś poszukam ale to jutro;)
A co do twojego problemu to szczerze to trochę gubię się w tej styli ale pierwsza wersja wygląda okropnie więc zdecydowanie wersja 2
Kamiira napisał
Violettenia Wiem, wiem jeszcze czegoś poszukam ale to jutro;)
A co do twojego problemu to szczerze to trochę gubię się w tej styli ale pierwsza wersja wygląda okropnie więc zdecydowanie wersja 2

co się stanie z ciuchami byłego chłopaka jak będę miała nowego