Ach i SoJin podobało mi się to co wstawiałaś o 14:19 to że w tle były te takie chyba rękawy od tych rąk na boki stylizacja się wtedy ładnie dopełniała
"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."
Strony : 1 ... 190 191 192 193 194 ... 206
Ach i SoJin podobało mi się to co wstawiałaś o 14:19 to że w tle były te takie chyba rękawy od tych rąk na boki stylizacja się wtedy ładnie dopełniała
Nikogo nie ma to proszę o radę:
Wydaje mi się całkiem kk, ale mam wątpliwości. Jak tylko zobaczyłam Te książki to wpadłam na pomysł. Osobiście jestem zadowolona, ale coś mi nie pasuje. Może makijaż?
Xd
EDIT:
Może czapka? Jak naprawili bug to lepszej chyba nie będzie:
EDIT 2:
Ewentualnie jeszcze inna bielizna XD
Wzięło mnie na robienie stylizacji, mam dziś wyjątkowo dobry humor XD
EDIT 3: Ok, sama wybrałam.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (01-09-2016 o 12h45)
Super wybrałaś ale jak widziałam to trochę ją przysmażyło po wakacjach co
Teraz ja zapytam co zostawić a co zmienić :
1.zostawić tak czy może:

2.zdjąć maskę
3.zdjąć naszyjnik/korale
4. a może też bez maków
Zależy mi trochę na czasie więc jeśli mogę to proszę was naprawdę o pomoc!!!
Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (03-09-2016 o 15h26)
Jak dla mnie spalona miss spoko wygląda XD
Zdjąć korale i maki, maska wygląda całkiem ok., ale ja się nie znam 
Jak dla mnie najlepsza jest czwóreczka 

Dla mnie też 4, ewentualnie z maska. Lecz nie wiem o co chodzi z tymi ustami, takie mają być czy będą zmienione?
Usta chce takie zostawić ( fryzura i make-up też są już dobrane do styli)
To jak do takich ust to najlepiej z maską
Doradźcie, które nakrycie głowy dla clownika? No i tak ogólnie - jak to wygląda, co zmienić?...
Link do zewnętrznego obrazka

Dla mnie tutaj z tych to najlepiej jedyneczka ( 2 odpada na pewno)
A mi właśnie najlepiej pasuje dwójka. Clown w kapeluszu wygląda najbardziej na clowna.

No w sumie tak ale według mnie nie pasuje tu ten akurat kapelusz. Nie wiem tak przeglądałam w Nine ( może czerwony Cylinder Cukiereczek) albo coś innego ale ten kapelusz z 2 mi akurat zdecydowanie nie pasuje
Jest tak urocza jako 1, że chyba nie szukałabym kapelona żadnego
Zakochałam się 
jedyneczka najlepsza 
Trochę nie pasuje, że szalik zwiewa w jedną stronę a włosy w drugą. Plus czerwień maków jest zbyt jasna i nie pasuje do pozostałych czerwonych elementów. I jeszcze kolor płaszcza jakoś mi się tu gryzie... Jak dla mnie jakiś brązowy bardziej by pasował.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (08-09-2016 o 20h42)
Cały czas coś mi nie gra 
Kolor skóry? Woalka?
Crys ten księżyc z tyłu ( czy co to jest) jest cudowny ale ni jak nie pasuje do tej styli ( miss dziwnie przez to wygląda> taka gruba). Pokombinowałabym jeszcze nad włosami (kolor spoko ale ja bym dała coś z tych rozpuszczonych z tyłu)
Hiruko tobie nic nie pomogę bo nie wiem co byś chciała zmienić albo powiedz z czym masz problem ( jaka część stroju albo przześli kilka propozycji) inaczej nie ma jak ci pomóc 
Crys, nie wiem co Ci nie pasuje... Mnie w tej stylizacji pasuje wszystko
Woalka jak najbardziej-fajnie wygląda na tle księżyca. Kolor skóry- nie wyobrażam sb lepszego tutaj.
Jakoś ostatnimi czasy jest tu bardzo cicho więc napiszę..
Mam problem odnośnie czy ze spódnicą czy bez i chciałam się też zapytać czy coś bardzo różni się odcieniami zwłaszcza zieleni że nie pasuje??

EDIT: teraz widzę że te rękawiczki bardzo nie pasują z tym że kupiłam ich już tyle i dalej żadne nie pasują nie wiem czy iść w ciemniejsze odcienie czy wręcz przeciwnie?
Jeszcze takie wersje:
3
Poddałam się z zielonymi rękawiczkami i szukałam zielonych ale nie wiem czy nie jest jeszcze gorzej:P
4
5
Ostatnio zmieniony przez Kamiira (18-09-2016 o 16h16)
Wow! W sumie to nie wiem czy z spódniczką czy bez> jedno i drugie wygląda piękinie. Uczepie się tylko 3 rzeczy które jakby mi tu nie pasują:
*rękawiczka ( ten odcień mi tu nie gra)
*ten płaszczyk palto zielone ( ten sam powód ,ale według mnie pasowało by tu coś brązowego jak cały dół jest brązowy to powinno tak zostać albo jak już to bez tego)
* kolor włosów ( też mi odcień nie pasuje choć wiem że innego nie ma > po prostu wydaje mi się tu jakby niebieski)
To takie 3 małointeresujące cośki które jedynie co to mi odcieniem nie pasują. Ale styli piękna*
* czytaj: właśnie wbijam na twoją karte i klikam WOWa!!!
Szczerze mówiąc ubolewam nad wszystkimi rzeczami które wymieniałaś
1 też nie mogę dobrać odcieni ani zieleni ani brązu w tych rękawiczkach po prostu za mało rękawiczek do wyboru chyba...
2 też zrezygnowałam z tej chusty po prostu kupiłam to w każdym kolorze zieleni ale chyba żaden po prostu nie pasuje(brąz tym bardziej)
3 bo prostu jest mało odcieni zieleni we włosach nie bardzo jest co z tym zrobić
O wiele bardziej podoba mi się 5- bez tego zielonego czegoś i włosy widać że inne. Tylko nadal ta cholerna rękawiczka...Och!!!
Wiem że jeżeli chodzi o włosy i resztę którą poprzednio wymieniłam są problemy dlatego zaznaczyłam że mi nie pasują ale mimo to wiem że innych do wyboru po prostu nie ma. No cóż tak to ot tak chciałam zaznaczyć.
Niesamowita postać. Także uważam, że 5. Z odcieniami rękawiczek jest trudno czasem trafić pod kolor.
Ja sama przychodzę z elfem. Nie za bardzo wiem jak połączyć bluzkę z materiałem (3 wersje). No i te uszy odstające. Znacie jakąś podobną fryzurę, albo jakąś przy której te uszy się tak rzucać nie będą?
wersja nr 1
wersja nr 2
wersja nr 3
Ostatnio zmieniony przez Kicak (19-09-2016 o 12h51)