To bransoletka po pierwsze.
Po drugie Kolor kołnierza średnio pasuje, ale ok.
Po trzecie dodatki.
Po czwarte Twoja miss wygląda na przerażoną nie wiem czy tak ma być.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 206
To bransoletka po pierwsze.
Po drugie Kolor kołnierza średnio pasuje, ale ok.
Po trzecie dodatki.
Po czwarte Twoja miss wygląda na przerażoną nie wiem czy tak ma być.
Mi się podoba, buźka ładna, kolorystycznie wszytko jest ok. Ale fakt, z bransoletką możesz coś pokombinować.
Ogólnie to jest super 
Właśnie apropo tej bransoletki to wiem ale żadnej pasującej nie mogę znaleść. KanapkaczusHighus mina jaką ma moja Miss była zamierzona 
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Które nakrycie głowy bardziej pasuje do tej stylizacji? Może coś jeszcze mam poprawić?
Ostatnio zmieniony przez bananszi (13-07-2016 o 21h48)
paulineczka120 może po prostu zrezygnuj z bransoletki, czasem faktycznie żadna nie pasuje ; )
bananszi jestem za wersją po lewej, ale zmieniłabym bluzkę, gdyż te nutki wg mnie nie pasują.
Też po lewej. Ja się zastanawiałam czy którekolwiek nakrycie pasuje, ale bluzka faktycznie... Ale spoko 
Jak dla mnie bardzo ładna.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka
Takie trzy bluzeczki znalazłam
Jestem za drugą u góry. Tylko ta płachta z tyłu mi się nie podoba xD
Mnie się obie bardzo podobają i nie wiem którą wybrać.
A co do tej wyżej, to też jestem za tą u góry po prawej.
szydelko89 dla mnie 1 jest o niebo lepsza 

Dla mnie 2 bo lubie symetryczne sgylizacje :3
W sumie to mi się podoba jedna i druga ale jeżeli pióra mają być elementem sukienki to zdecydowanie 2 kolorystycznie pasuje do sukienki. Jeżeli natomiast spojrzeć na 1 to piórka pasuja do nakrycia głowy. No i ogólnie taki właśnie dylemat....Hmm... chyba jednak jestem za 2 bo chyba według mnie lepiej wygląda. 
Role w pobliskim lesie się nieco pozmieniały, gdy Mordercza Sarenka wyszła ze swego ukrycia. Nie jest jednak pewna, która broń sprawi, że będzie wyglądała bardziej, hm... zabójczo?
Nie jestem też pewna co do sposobu zakrycia nóg, choć bardziej skłaniam się jednak ku temu ostatniemu. Chyba, że macie inne pomysły, które pasowałyby do styli?

To na dole najlepsze, lubię łuki 
A piedestał nie pasuje.
Wybieram trzecią wersje. Ta kolumna mi nie pasuje do stylizacji. No i z łukiem. Sarenka z mieczami wygląda smiesznie xD
Trzecia wersja jest piękna i bardzo smaczna kolorystycznie!
Też jestem za trójką 
Nadal 3, bo materiał to nie za bardzo konny jest.
Ja tez jestem za tamtym dymem
Do bluzki pewna nie jestem, ale oczy otwarte.
Ja bym dała bluzkę z golfem, a oczu i tak nie widać! XD
Ja twierdzę tak samo jak Serowa. Oczu nie widać (ale jak już to zamknięte), a bluzka z golfem.
Ostatnio zmieniony przez hmurka444 (18-07-2016 o 12h53)