Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 180 181 182 183 184 ... 206

#4526 08-07-2016 o 19h54

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Zgodzę się z Baśniobór, wszystkie Twoje stylizacje są do siebie bardzo podobne. Spróbuj może jeszcze z innym ustawieniem rąk lub nóg? Pokombinuj też z innymi kolorami.
Tak poza tym wydaje mi się, że w tej stylizacji jedna z rąk jest pod warstwą bluzki... ale może tylko źle widzę.

Ostatnio zmieniony przez Shiawase (08-07-2016 o 19h55)

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#4527 08-07-2016 o 20h01

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Nie, ja właśnie robię moją miss na postacie z horrorów, a poza tym robiłam różową miss i nikomu się nie spodobała ;-;
WIELE OSÓB NIE ZMIENIA MAKIJAŻU MISS. Ja po prostu rzadko to robię.
A ten pasek nie zakrywa ręki idealnie tak jak powinien, parę pikseli wystaje.
Zmieniłam sobie makijaż i fryzurę, jest tragicznie, nawet nie będę tego wstawiać, nie wchodźcie na profil.

https://discord.gg/XyTtcas

#4528 08-07-2016 o 20h03

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Mi tylko nie podoba się ta bluzka nachodząca na nogę.
Przepraszam weszłam na profil xD Wolałam poprzednią fryzurę. I usta zmień na inne to bedzie ok

#4529 08-07-2016 o 21h02

Miss'Sensei
Baśniobór
Don't turn back. I'm behind you.
Miejsce: Rezydencja w głębi lasu

Źle zrozumiałaś. Nie chodzi o makijaż, a o to, że nie eksperymentujesz. Postaw sobie jakieś wyzwanie, spróbuj zrobić coś w kolorach tęczy, wybierz obraz i upersonifikuj go. Po prostu rusz głową, bo robienie wszystkiego identycznego nic nie wnosi.

I teraz się nie obraź. Nie wiem gdzie to przypomina postać z horroru. Prędzej dziewczynę z romansidła o wampirach.

Widziałam, że wcześniej robiłaś kolorowe stylizacje. Wróć do tego.  I taka rada jak nie chcesz kombinować z makijażem zrób uniwersalny i jak już zmieniaj tylko jego kolor.

Teraz zaczną na mnie naskakiwać, że nie wolno hejtować, albo ktoś zacznie mówić, że moja stylizacja jest słaba i tak dalej. Tylko ja nie umiem kłamać. Jeszcze raz proszę o nie obrażanie się na mnie i na innych.

Jeśli nie chcesz niczego zmieniać po prostu tego nie rób w końcu każdy ma własne zdanie i może robić co chce, bo nikt mu nie zabroni.

Ja się żegnam i ma nadzieję, że nikt mnie źle nie odbierze.

Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (08-07-2016 o 21h02)

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/gd/66589.jpg

#4530 08-07-2016 o 21h05

Miss'Sensei
paulineczka120
▫ ... ▫
Miejsce: Gdynia

KanapkaczusHighus wiesz jednak wróć do tamtego makijażu ten to jakaś masakra ( sory musiałam zobaczyć) i teraz tam moim zdaniem @Baśniobór może mieć trochę racji ale jak sama podkreśliłaś nie zrobisz swojej miss na różowo ( tego tym bardziej lepiej nie pokazuj) ale jeżeli są z horroru to może trochę czerwonego co albo możesz zrobić ubiór miss czarno-biały nie wiem na pewno to trochę odmieni twoja miss. Teraz weszłam na główną kartę profilu twojej miss i dałam jej "wow" ale obiecaj mi KanapkaczusHighus że wrócisz do starego make-up'u i zmienisz trochę ciuszki Pss.... skoro horrory to może zrób miss na Samarę   /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

#4531 08-07-2016 o 21h13

Miss'Sensei
Baśniobór
Don't turn back. I'm behind you.
Miejsce: Rezydencja w głębi lasu

Samara to dobry pomysł tego jeszcze tu nie widziałam. I nie rób miss znowu na różowo to zły pomysł.

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/gd/66589.jpg

#4532 08-07-2016 o 21h22

Miss'Sensei
paulineczka120
▫ ... ▫

@Baśniobór miło mi że podoba ci się ten pomysł. Wybacz KanapkaczusHighus że ci się tak wtrącam w dyskusje o twojej stylizacji ale ja tez mam taki mały problem  /modules/forum/img/smilies/snif.gif Która fryzura lepsza i jak już to może jakieś sugestie ap ropo tej stylizacji moze coś zmienić a może jakieś dodatki albo make-up . Za wszelkie sugestie naprawdę podziękuje

1.//photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64845.jpg 2. //photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64846.jpg 3. //photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64847.jpg
Kolor włosów jest jeszcze do uzgodnienia ja sama nie mam pojęcia jaki wybrać POMOCY!!!

#4533 08-07-2016 o 21h30

Miss'Super Saiyen
Mizu0

1 i 2 mi się bardzo podoba i nawet kolorek jest ładny. Ta bransoletka mi troszku nie pasuje do kolczyków i naszyjnika.

#4534 08-07-2016 o 21h36

Miss'Żółtodziób
...

W 3 głowa wydaje się maleńka w stosunku do całości ( jak dla mnie ). Tak jak poprzedniczka napisała 1 lub 2, z tym, że ja wybrałabym dwójeczkę,  fryzura kolorystycznie ładnie współgra z resztą ; )

Ostatnio zmieniony przez LillianneOne (08-07-2016 o 21h37)

#4535 08-07-2016 o 21h39

Miss'Sensei
paulineczka120
▫ ... ▫

Mizu0 Waham sie tylko jeszcze nad kolorem tych włosów nie wiem jaki dobrać.Zastanawiam sie jeszcze czy ten kołnierz "Fairy Miłość" tu w ogóle pasuje a nad bransoletką pokombinuje
@LillianneOne jak już wspominałam waham sie jeszcze nad kolorkiem nie mam zielonego pojecia jaki wybrać

Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (08-07-2016 o 21h41)

#4536 08-07-2016 o 21h42

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Sorki, że tak cie podbiję xD ale potrzebuję natychmiastowej pomocy
(w twojej stylizacji makijaż jest dziwny i nie współgra z reszta stroju
1 Najlepsza 1 )

eoeooeoeoeooeoeoeooeoeoeoeoeo

Moja jagodowa lejdi ma poważny problem ze sobą xD

tak?
//photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64853.jpg

czy taaak?

//photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64854.jpg

albo z kwiatkami ; > ;

//photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64855.jpg

Ewentualnie jeszcze gołe gice do obglądnięcia na moim profilu xD

Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (08-07-2016 o 21h49)

#4537 08-07-2016 o 21h43

Miss'Super Saiyen
Mizu0

serowakanapka, dla mnie 1 wygrywa xD

#4538 08-07-2016 o 21h59

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

W obu popieram opcję nr 2. Z fryzur mi ta pasuje, a Ty , Kanapko... Ten kwiatek wydaje mi się niepotrzebny.

O NIE! Teraz to ja make upu nie zmieniam nie!
Sprawiacie mi przykrość. Kolorowe stylizacji mi nie wychodziły, przerzuciłam się na czarne to też hejty?
Dam miss krew z naszyjników, ale więcej nie kombinuję.
Myślicie, że mi nie było przykro kiedy czytałam te komentarze pod moją stylizacją?
Nie umiem przyjmować do siebie ciągłej krytyki.
Ja się poddaję. Do kolorów nie wracam, tak mi się podoba.

#4539 08-07-2016 o 22h04

Miss'Żółtodziób
...

paulineczka120 włosy możesz zostawić w tym odcieniu różu z 2, jest w sam raz ; ) A co do makijażu to możesz się pobawić, aby był bardziej rozmyty, pokombinuj coś z oczami, policzkami.

#4540 08-07-2016 o 22h23

Miss'wow
ellixp
.

KanapkaczusHighus nie wymiękaj przed tymi kolorami! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Czarne stylizacje - rzadko co widzę jakąś udaną. Dla mnie robienie takich jest sto razy trudniejsze, bo nie możesz skraść serca kolorem.
Kreatywność tutaj się ceni najbardziej, a ciemne stylizacja są często spotykane i po prostu w większości nudne.

Dziewczyny chcą Ci pomóc, naprawdę, dobrze prawią, NIE BÓJ SIĘ DO CHOLERCI TYCH KOLORÓW! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

A teraz masz ode mnie motywującego kopniaka!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#4541 08-07-2016 o 23h07

Miss'Sensei
Saeniver
...

paulineczka120 - 1, kolorek zostaw, fajnie jest. Jak dla mnie makijaż oczu jest za mocny, ale może to tylko ja i moja słabość do delikatniej zarysowanych oczek.

serowakanapka - 111111111!!!!oneone :P Smaczna stylizacja :]

KanapkaczusHighus napisał

Nie umiem przyjmować do siebie ciągłej krytyki.
To się naucz, bo będziesz miała prze***ane w życiu.
Jak cię szef w przyszłości skrytykuje (nie mówię tu o mobbingu, tylko o konstruktywnej krytyce), to co, fochniesz się na niego i zdzielisz z liścia albo zwolnisz z płaczem i okrzykiem: "Ja się poddaję!"?

I po raz kolejny pytam - grasz dla siebie czy dla innych? Bo zdanie: "Kolorowe stylizacji mi nie wychodziły, przerzuciłam się na czarne to też hejty?" dobitnie świadczy o tym, że grasz dla innych, żeby inni cię lubili i chwalili twoje stylizacje. Mój Boże, mam wrażenie, że wałkuję ten temat z tobą po raz setny...

Wiesz, ja miałam naprawdę fajną wizję i zaczęłam już pisać komentarz do twojego posta wcześniej, tylko w połowie złapałam się na tym, że skoro nie dałaś żadnych ewentualnych propozycji, tylko spytałaś "co jest nie tak", a ja bym ci wypisała, co byłoby okej (bluzka, pasek, fryzura, ozdoba głowy itd.), to wtedy to byłaby MOJA stylizacja na TWOJEJ miss. A nie na tym to chyba ma polegać.

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (08-07-2016 o 23h07)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#4542 08-07-2016 o 23h49

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Ech, olana na poprzedniej stronie ;; Chyba zbyt bardzo trułam.
Co do dyskusji w sprawie stylizacji KanapkaczusHighus - Sama też kiedyś bałam się wyjść poza schemat, bałam się zmienić makijaż, dopasować inaczej ciuchy, użyć ich więcej! Raz się przełamałam i tak mi zostało. Od pewnego czasu nie zmieniam stylizacji, jeśli robię ją na siłę. Myślę, tworzę, jak wyjdzie, to zostawiam i potem jak mi znów coś przyjdzie do głowy to zmieniam. rób to samo i będzie łatwiej.
Chyba ponowię pytanie -
CZY TO WYGLĄDA DOBRZE, ŻE TEN PASEK ZAKRYWA ŁĄCZENIE KURTKI Z DRUGIM PASKIEM I CZY TA KURTKA W OGÓLE PASUJE?
http://i67.tinypic.com/24o1stk.jpg

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#4543 09-07-2016 o 16h31

Miss'Sensei
paulineczka120
▫ ... ▫

Moim zdaniem teraz jest perfekcyjnie juz nie wiem co możesz jeszcze zmienić wszystko wygląda cudnie

KanapkaczusHighus moim skromnym zdaniem na twoim miejscu wróciłabym do tamtego make-up'u po prostu tamten bardziej mi sie podoba ( szczerze jak ma zostać tak jak masz teraz to wróć do starej stylizacji według mnie o wiele ładniejsza> takie moje zdanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png. Nie lubisz kolorków spoko nie każdy musi je lubić, jednak proszę cię o jedną rzecz ( mówiłaś że lubisz horrory to w oparciu o nie) Zrób jakąś jasną (dokładnie białą stylizacje- coś a'la Samara) Tylko umieść zdjecia na forum jeżeli według cb i innych które komenują tutejsze stylizacje będzie to jakaś masakra to usuniesz ale jeżeli ci się to spodoba.... Przecież nic na tym nie tracisz co najwyżej wrócisz do tamtej stylizacji
KanapkaczusHighus proszę jeżeli chcesz podejmi się tego. Jak juz wspomniałam nic na tym nie stracisz prawda a możesz tylko zyskać  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (09-07-2016 o 16h32)

#4544 09-07-2016 o 17h06

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Mam białą sukienkę spróbuję coś do niej zrobić, ale niewiele z tego wyjdzie.

#4545 09-07-2016 o 17h18

Miss'całkiem całkiem
szydelko89
...
Miejsce: Mozambik

Nie wiem czy tylko ja tam mam ale mam wrazenie kanapeczko ze wstawiasz Tu stylizacje zeby ludzie wchodzili porownywali z poprzednimi i dawali gwiazdki ale to nie tedy droga... Moim zdaniem powinnas sie troche pobawic ciuszkamu czerpac inspiracje np. Z ulubionych aktorow czy filmow /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ta gra jest po to zeby sie bawic a nie tkwic w schematach

#4546 09-07-2016 o 17h42

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Już mi radźcie jak mam robić stylizacje!
Wytknąć błędy w jednej stylizacji, a mówić komuś jakie stylizacje powinien robić to dwie różne rzeczy!
Będę je robić tak jak chce. Przyjęłam jedno wyzwanie odnośnie stylizacji i tyle.

#4547 09-07-2016 o 19h29

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

SoJin cud, miód i malinka :> Wszystko idealnie, nie musisz już nic zmieniać ♥

#4548 09-07-2016 o 19h40

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

No to rób, Kanapko, tak jak chcesz, nikt Cię do niczego nie zmusza. Nie rozumiem tylko tego wypytywania o rady skoro i tak nic sobie z nich nie robisz.

SoJin Zgadzam się z przedmówczynią, tak jak teraz jest jest super, nic dodać, nic ująć!

#4549 09-07-2016 o 20h20

Miss'ujdzie
Yaone
...

SoJin Także uważam, że jest w porządku

A teraz ja poproszę o opinię: bez niczego, z łukiem czy z kluczem? A może coś innego?

//photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64912.jpg   //photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64913.jpg   //photo.missfashion.pl/pl/1/82/moy/64914.jpg

#4550 09-07-2016 o 20h26

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Z łukiem, bardzo mi się podoba ten łuk /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Nie podobają mi się te żółte piórka na głowie miss.
Nie pasują kolorystycznie.

Strony : 1 ... 180 181 182 183 184 ... 206