paulineczka120 - 1, kolorek zostaw, fajnie jest. Jak dla mnie makijaż oczu jest za mocny, ale może to tylko ja i moja słabość do delikatniej zarysowanych oczek.
serowakanapka - 111111111!!!!oneone :P Smaczna stylizacja :]
KanapkaczusHighus napisał
Nie umiem przyjmować do siebie ciągłej krytyki.
To się naucz, bo będziesz miała prze***ane w życiu.
Jak cię szef w przyszłości skrytykuje (nie mówię tu o mobbingu, tylko o konstruktywnej krytyce), to co, fochniesz się na niego i zdzielisz z liścia albo zwolnisz z płaczem i okrzykiem: "Ja się poddaję!"?
I po raz kolejny pytam - grasz dla siebie czy dla innych? Bo zdanie: "Kolorowe stylizacji mi nie wychodziły, przerzuciłam się na czarne to też hejty?" dobitnie świadczy o tym, że grasz dla innych, żeby inni cię lubili i chwalili twoje stylizacje. Mój Boże, mam wrażenie, że wałkuję ten temat z tobą po raz setny...
Wiesz, ja miałam naprawdę fajną wizję i zaczęłam już pisać komentarz do twojego posta wcześniej, tylko w połowie złapałam się na tym, że skoro nie dałaś żadnych ewentualnych propozycji, tylko spytałaś "co jest nie tak", a ja bym ci wypisała, co byłoby okej (bluzka, pasek, fryzura, ozdoba głowy itd.), to wtedy to byłaby MOJA stylizacja na TWOJEJ miss. A nie na tym to chyba ma polegać.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (08-07-2016 o 23h07)