Saeniver napisał
Będzie, że się czepiam, ale wiecie, dziewczyny, że do porad w zakresie makijażu i fryzury jest całkiem osobny temat?
Ja tam nic nie wiem, bo za forum jestem nieobczajoną miss XD

Strony : 1 ... 174 175 176 177 178 ... 206
Saeniver napisał
Będzie, że się czepiam, ale wiecie, dziewczyny, że do porad w zakresie makijażu i fryzury jest całkiem osobny temat?

Violettenia - Pomimo że do makijażu i fryzur jest inny post, to powiem, że fryzura z drugiego zdjęcia będzie najlepsza, bo w tej na trzecim źle wygląda ten kosmyk z boku.
Ja potrzebuję małej pomocy przy stroju Medivha. Nie wiem, która laska będzie lepsza i bardziej przypominała Atiesh

Link do zewnętrznego obrazka
RobinRedem, dla mnie zdecydowanie 1. 2 i 3 nie pasują kolorostycznie.
Edit: Cofam, bo wcześniej nie patrzyłam na zdjęcie, które dałaś z oryginalną laską. Są tam zielone elementy, więc jeśli chcesz, aby było jak najbardziej podobne to wzięłabym trójeczkę, ale jeśli zależy Ci na ładności to pierwsza wersja.
Yaone, moja miss to wojowniczka z Indii
Ciemniejsza cera, oczy i włosy, dużo złota.
Gdy robiłam sobie tą stylizacje to widziałam mniej więcej coś takiego:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez ellixp (10-06-2016 o 18h01)
RobinRedem napisał
Violettenia - Pomimo że do makijażu i fryzur jest inny post, to powiem, że fryzura z drugiego zdjęcia będzie najlepsza, bo w tej na trzecim źle wygląda ten kosmyk z boku.
Ja potrzebuję małej pomocy przy stroju Medivha. Nie wiem, która laska będzie lepsza i bardziej przypominała Atiesh
https://3.bp.blogspot.com/-CNLRq4FE8ck/V1md1XJVQ4I/AAAAAAAADHM/OsBuiJCTIUsx1PeAiFL4dtxWD6f6UF0RgCLcB/s1600/medivhmf.png https://1.bp.blogspot.com/-dagwub0WtLk/V1rT4gxSvqI/AAAAAAAADHc/ky-OmoSvuNgiwJzW4nk1384SeFs2_LzzwCLcB/s1600/medivhmf2.png https://1.bp.blogspot.com/-Lk3b_fR_eqs/V1rT4iQTdNI/AAAAAAAADHg/ST0Uz1hiVeEa2C_2xodadvFFa4bfe7IcACLcB/s1600/medivhmf3.png

RobinRedem Nie za bardzo kojarzę postać ale wydaje mi się że najlepiej pasuje tu 2 laska 
Chciałam przedstawić jesienne drzewo ale mam problem z tym co takiego dać w tle żeby najbardziej przypominało pień drzewa...Mam wrażenie że coś mi tu nie gra i że góra z dołem nie za bardzo ze sobą współgra...
1.
2.
3.
4.
5.
według mnie 1 jest najlepsza, czerwony totem nie przeszkadza, ale cała styli ma ten efekt pełności, harmonii.
Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (13-06-2016 o 19h40)
Też będę za 4, jak drzewo, na górze wiecej, na dole mniej.
Jestem dziwna, ale 3, bo wtedy drzewo się nie wywróci
A tak na serio to stabilniej to wygląda.
Trzecia albo czwarta, są śliczne ♥
Ja jestem za 3 gdyż postać wygląda na bardziej drzewiastą (?) X"D

Tak jak Suiseiseki jestem za 1. Totem nie przeszkadza, za to te paprotki dają efekt poszycia leśnego.
Może wszystko? Wszystkie najważniejsze elementy są z kompletu. Wiesz, jeżeli nie zależy Ci na głosach to strój nie jest zły (ładnie dobrane kolory poszczególnych części, chociaż te piórka z tyłu trochę nie pasują), ale jeżeli chciałabyś powalczyć w konkursie to przykro mi, ale nie miałabyś szans.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (14-06-2016 o 13h54)
Yaone ma trochę racji. Większość elementów to komplet (a te piórka to część spódnicy), co prawda kolorystyka fajna, ale to jednak komplet 
Edit: Plus ta kokarda wjeżdża na rękę.
Ostatnio zmieniony przez hmurka444 (14-06-2016 o 14h21)
6 elementów jest z kompletu Popina20...
Tak jak mówią dziewczyny wyżej. Jeśli chcesz spróbować zająć miejsce na podium albo w ogóle wejść do finału to proponuję:
Zmianę skarpetek. Piedestał chyba może być. Gdybyś miała gwiazdę Merry to mogłabyś spróbować z jej skarpetkami, ale jak nie to nie.
Pasek nie pasuje, bo wchodzi na rękę.
Nie wiem czy zostawić te ręce. Może by spróbować innej spódnicy i zwykłego/w ogóle innego ułożenia rąk.
Ale to tylko moja opinia, zrób jak chcesz 
Zgadzam się z dziewczynami powyżej. Przede wszystkim należałoby ograniczyć ilość elementów od kompletu Popina, wtedy stylizacja byłaby znacznie bardziej doceniona. Korzystanie z gotowca to troszkę pójście na łatwiznę..
Powracając do mojego stroju to byłyście głównie za 1,3 i 4...po przemyśleniu chyba jednak pozostanę przy 1...nie mam innego podłoża a bez tego drzewo wygląda mało stabilnie..
Bardzo wam dziękuję za pomoc :*
Zmienić coś ? 
Link do zewnętrznego obrazka
Może spróbowałabyś czymś innym zakryć rękę? I może dać jakąś spódnicę? Albo coś innego dodać/zmienić? Bo wiesz, strój fajny, ale strasznie przypomina ten z kompletu.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (15-06-2016 o 13h46)
1. Link do zewnętrznego obrazka
2.Link do zewnętrznego obrazka
3.Link do zewnętrznego obrazka
Tylko wystaje fioletowy element od bielizny. Nie wiem czy rzuca się to tak bardzo w oczy...
Teraz o wiele lepiej
I w sumie wszystkie trzy wersje mi się podobają, ale gdybym miała którąś wybrać, to chyba będę za ostatnią. A ten fioletowy element nie przeszkadza bardzo, gdyby strój był w innej koloryzacji to może byłby widoczny, ale tak to się rozmywa przy tym niebieskim.
Kocie wygląda to o wiele lepiej niż pierwsza wersja z płaszczem Mikoyna
Gdybym miała jeszcze wybierać z pośród tych 3 to wybieram zdecydowanie nr 3 bogato zdobi twoją miss i rzeczywiście wygląda na sukienkę 
Dzięki za rady
Zastosuje wersje 3 jak doradzacie 
Czy ja jestem nie na czasie i tylko ja nie wiedziałam - czy naprawili błąd umożliwiający kupowanie rzeczy niedostępnych? p.p
Chyba nie. Dzisiaj mogłam kupić 2 sukienki z dwóch różnych wycieczek.
To chyba Ty masz bug - też kiedyś coś mi się schrzaniło, ale szybko się naprawiło