KanapkaczusHighus Pasemko ma numer 81. Najlepiej komponuje się z długimi włosami.
#1 soowon defender
Strony : 1 ... 160 161 162 163 164 ... 206
KanapkaczusHighus Pasemko ma numer 81. Najlepiej komponuje się z długimi włosami.
Och, dzięki, od razu lepiej.
Z bransoletką czy bez bransoletki?
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Jak dla mnie to lepiej wygląda bez bransoletki. Ewentualnie pokombinowałabym z jakąś delikatniejszą, może jednym z tych łańcuszków na całe ramię?
Szczerze powiedziawszy na samym początku nawet nie zauważyłam tej bransoletki, ale zdecydowanie lepiej bez, bo jak dla mnie ta bransoletka jest paskudna 

Żadna inna mi nie pasuje, więc zostawię bez 
Dla mnie 2. Całość jest lekka i zwiewna, te czarne rajstopy trochę obciążają całą stylizację. Wygląda to też nieco swobodniej niż te przykurczone nogi 
Ostatnio zmieniony przez Pythia (10-04-2016 o 21h15)
Jak dla mnie znowu wersja pierwsza, jakoś naturalniej wygląda. I ładniej.
Pythia dokładnie tak samo myślałam, więc chyba pozostanę przy tej drugiej stylizacji.
Stary problem - nie mogę dobrać kolorów. Poradzi ktoś? Czerń czy szarość? Oczywiście inne uwagi także będą mile widziane - zwłaszcza odnośnie głowy, bo mam wrażenie, że jakoś biednie wygląda...
Link do zewnętrznego obrazka

Na pewno nie te jasne, a co do 1 i 3 za Chiny nie widzę różnicy w odcieniu xD...a bo to się czapka zmienia, moim zdaniem obie pasują ;-;
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (13-04-2016 o 17h30)
Zgadzam się, ta ozdoba na plecach lepiej wygląda w czerni, wtedy jest większy kontrast i całość jest bardziej wyrazista. Co do tego na głowie to skłaniam się ku opcji 3.
Dobra, trochę jeszcze pokombinowałam i wyszło tak:
Link do zewnętrznego obrazka

Moja boaginka Tamida. Mam pytanie czy nie jest przesadzona?
Sorry nie moge dodac zdjęcia, czy ktoś jest w stanie pomóc?
Ostatnio zmieniony przez szydelko89 (16-04-2016 o 23h30)
szydelko89 Moim zdaniem stylizacja bez skrzydeł wyglądałaby dużo lepiej. 
Moim zdaniem wygląda wspaniale c:

Tak może być czy wstawić dla porównania zdjęcie z ręką robota?
Taka jest super 
Czyli fajna, tak?
W końcu komukolwiek podoba się moje stylizacja. Jej.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (19-04-2016 o 19h05)
Według mnie ta spódnica w ogóle nie pasuje do tych nóg... skraca je, przez co Miss wygląda dziwnie. Z drugiej znowu strony często widzę to połączenie, więc może to tylko moje wymysły.
Tak poza tym to jest ładnie. No może tylko pomyślałabym nad innymi ustami.

Shiawase czyli nie tylko mi przeszkadzają te krótkie nogi wystające spod spódniczek? Ufff, nie jestem sama XD
Shiawase, Iremi, dziewczęta, cieszę się, że nie ja jedna uważam, że te nóżki wyglądają jakoś tak karykaturalnie w połączeniu z tą spódnicą. Ale z drugiej strony, wiele użytkowniczek łączy te dwa elementy, więc chyba coś w tym musi być... Albo i nie.
KanapkaczusHighus, wykorzystałaś spódnicę, bluzkę i ułożenie rąk z jednego zestawu, więc cóż... W każdym razie, zmieniłabym usta.
Widać dziewczynom sie podobało skoro misska jest w finałach