Generalnie te pióra ciężko sobie wyobrazić i najlepiej byłoby, gdybyś wrzuciła wersję z nimi, bo teraz nie wiadomo, jak oceniać. Ale z narzuty chyba bym zrezygnowała, bo jednak nie wygląda dobrze z tą spódnicą.

Strony : 1 ... 143 144 145 146 147 ... 206
Generalnie te pióra ciężko sobie wyobrazić i najlepiej byłoby, gdybyś wrzuciła wersję z nimi, bo teraz nie wiadomo, jak oceniać. Ale z narzuty chyba bym zrezygnowała, bo jednak nie wygląda dobrze z tą spódnicą.

Czegoś mi w tej stylizacji brakuję, od początku wydawała mi się trochę zbyt pusta... Pomożecie? Będę wdzięczna
.
Ellixp, zgadzam się z pozostałymi osobami, narzutka nie pasuje w ogóle, stylizacja taka sobie.
Rainbow, stylizacja jest ciekawa, bolą mnie jednak stopy baletnicy wystające spod spódnicy. Ewentualnie jeśli chcesz je zatrzymać usuń tę spódnicę spod spodu, a zastąp czymś innym czego widać nie będzie tak bardzo, albo zrób ją białą żeby zlała się z tłem. Co do pustości, pomyślałabym dodać jakąś rzecz, która się "sypie", czy to z włosów, czy gdzieś za plecami, albo w ręce. Nie mam pomysłu żeby lepiej Ci doradzić.
Musze zgodzić się z Sartani - ta żółta spódnica z tyłu zupełnie nie pasuje. Wygląda to trochę tak, jakby dziewczyna miała dwie pary nóg pod dwiema spódnicami...
A sama znów przychodzę z małym problemikiem:
Czy ta fioletowa bluzka mocno się gryzie? Początkowo stylizacja miała trochę inne kolory i bluzka pasowała, ale teraz chyba odstaje... A przynajmniej ja mam takie wrażenie. Teraz nawet ta narzutka od cesarzowej przestała pasować tak, jak pasowała wcześniej, ale sama stylizacja się poprawiła, więc nie wrócę do tamtych kolorów. No i nie jestem taż pewna włosów, bo z jednej strony są świetne, ale z drugiej nie za bardzo XD
No i oczywiście piszcie, jeśli zauważycie, że coś innego nie pasuje lub się gryzie, czy co tam jeszcze może robić ;P

Iremi, kolorów tu jest co widać, każdy inny. Szczerze mówiąc każdy kolor mało pasuje do drugiego. (tak po prawdzie też miałam problem z tą narzutką, ale jako tako wybrnęłam ^^) Zmiany kolorów i wszystko będzie cacy. Będąc szczerą, ta najniższa warstwa spódnicy w ogóle nie pasuje, ale znowu wiem, że jak to usuniesz, to będzie pusto. Brakuje mi czegoś do ręki, zmieniłabym bransoletkę. Ręce masz po prostu zbyt puste do ozdobionej całości.
uwazam ze ta wersja jest duzo lepsza. bluzka moze byc, nie gryzie sie i w sumie ladnie wspolgra 
Dzięki dziewczyny, gdy tylko wejdę na komputer (kody na telefonie nie sposób użyć ;_;), skorzystam z rad. Iremi druga wersja bardziej do mnie przemawia :).W pierwszej rzeczywiście top się wyróżniał.
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (04-10-2015 o 23h37)
moim zdaniem pasuje wygląda jakby to był cały strój 
Mam problema z nakryciem głowy. Zastanawiam się, czy delikatniejsza wersja nie jest nawet lepsza. Tworzę Jesień (tzn. poprawiam ją po długim czasie leżenia i nie ogarniania co jest w niej nie tak ;]). Będę wdzięczna za jakiekolwiek uwagi, czy pasuje coś zmienić, czy zostawić wszystko tak jak jest.

Również zastanawiam się, czy bolerko futerkowe wygląda lepiej nad, czy pod suknią
Bolerko moim zdaniem nad, a nakrycie głosy drugie (chociaż pierwsze też fajnie pasuje). W ogóle urocza stylizacja <3
Popieram @Dyokira. Bolerko nad i drugie nakrycie głowy, pasuje dużo bardziej niż ta czaszka, która nie wiem co z jesienią miałaby mieć wspólnego 
Pomyślałam jeszcze o małym zakryciu czaszki. Spróbowałam tego (owszem czaszka nie ma nic wspólnego z jesienią) xD

Ostatnio zmieniony przez Sartani (11-10-2015 o 13h41)
Lepiej nad, a zakrycie czaszki to dobry pomysł, obie wersje ładne 

Również jestem za bolerkiem na sukience, a co do nakrycia głowy, to najbardziej podobało mi się drugie z pierwszego posta (mam jakieś spaczenie na punkcie tej korony xD), ale pozostałe opcje też są bardzo ładne. A stylizacja generalnie cudeńkowa! ^^

Druga opcja z pierwszego posta jest najładniejsza! Ciuchy super, popracowałabym nad makijażem ale to już nie ten wątek, pozdrawiam:)
Mam dosyć spory dylemat:
- bluzka:
- torebka:
Róża prezentuj sie troche kiczowato, wachlarz by pasował lecz miss wyglada z nim troche dziwnie, a torebka zdecydowanie nie XD
Teraz ja przychodze tu z życiowymi dylematami, mojej miss ubranej w stylu elegancko futurystycznym (miała byc taka fajniejsza wersja Lei ;-; )
Jednak wydaje mi sie, ze ciagle jej czegos brak

środek wydaję się jakiś taki mdły i pusty przez brak akcentu - może jakiś pasek albo coś z bielizny bardziej wyraźnego?
Hiruko, mi się podoba róża. Torebka jak dla mnie odpada 
Hiruko 2 opcja bluzki i 2 opcja torebki ;]
serowakanapka kolorystyka jest świetna
Może coś na ramionach co delikatnie wchodziłoby na sukienkę, bo tak jak powyżej dziołcha mówi, trochę za pusto masz po środku.
Masakra, wszyscy nagle mają problemy (bo ja też). Mam dylematy między-ewolucyjne mojej stylizacji xD Oto one
zaczynamy
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Podoba mi się wersja z paskiem i lampionem- przełamują biel
Kolii i tak prawie nie widać