Kaiken a co byś powiedziała na jakąś minimalistyczną torebeczkę zamiast kwiatków? 
Przejrzałam pare blogów a i tak nie rozumiem jak nakładać warstwy:(
Karola
Strony : 1 ... 139 140 141 142 143 ... 206
Kaiken a co byś powiedziała na jakąś minimalistyczną torebeczkę zamiast kwiatków? 
Przejrzałam pare blogów a i tak nie rozumiem jak nakładać warstwy:(
Kaiken ładniej
ten kołnierzyk ślicznie wygląda.

Hm, to może ja też się coś poradzę? 
Mam taką stylizacje i mam wrażenie, że jest taka... nudna i minimalistyczna.
Mogłybyście mi coś doradzić co mam w niej zmienić~? :3

Myślałam, że twoja miss ma coś na twarzy, przeklęty, brudny monitor. xD
Jak dla mnie do podobnych klimatów bardziej pasują długie kiecki. Myślałaś o tym?

Coś do tej spódnicy bym dodała. Albo jakiś pasek albo drugą spódnicę, takie np. rozdzielone na boki i dłuższe od tej. Nie wiem, czy wystarczająco jasno opisuję, o co mi chodzi...
Sadist, na początek powiem, że stworzyłaś bardzo ładną stylizację 
Tylko ten róż na nogach nie za bardzo mi pasuje, może jakieś wzorzyste rajstopy, np. Zoya lub Svetlanna? Charakteru stylizacji mógłby też dodać jakiś pasek.
Dziękuję wszystkim ^^
Tak to teraz wygląda:
Myślałam o długiej spódnicy, ale nie mogłam znaleść niczego co by mi spasowało. Natknęłam się na są spódnicę i uznałam, że pasuje. Tak samo było z paskiem, ale ostatecznie wygrzebałam coś z szafy :3
Rajstopy też dodałam. W prawdzie nie są to Zoya lub Svetlanna, ale myślę, że mogą być :3
Lepiej niż poprzednio~?

Lepiej owszem, ale wciąż nie najlepiej. xD Starsza kreska mocno się odcina, no i te świetliste perełki (chyba od paska)... Dałabym też jakąś kieckę "pod", żeby tak się te gatki w oczy nie rzucały, bo mimo wszystko psują efekt wg mnie. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-09-2015 o 17h24)

Według mnie lepiej było z poprzednią, ale pokombinowałabym jeszcze z innymi spódnicami. Albo jakaś nakładka - dwie spódnice, jedna na drugą.

Zgadzam się z Saeniver 

Ok chyba porwał mnie szał warstw, bo naćkałam ich miljart i nie mogę się zdecydować, czy lepiej z płaszczykiem czy bez (tak naprawdę to wiem, że bez, no ale taka nonszalancja, why biała falbanka, why ;_
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez dyokira (07-09-2015 o 22h52)
Niby bez jest spójniej, ale jak zauważyła moja poprzedniczka, tego dramatyzmu, jaki dodaje obecność płaszczyka, nic nie przebije! Ale prawda jest taka, że którąkolwiek wersje wybierzesz, będzie cudnie; to po prostu boski strój, nie mogę się napatrzeć! <3

płaszczyk jak najbardziej <3
W takim razie zostawię płaszczyk
Dziękuję za rady!
Dawno mnie tu nie było, ale stanęłam przed dylematem i naprawdę nie wiem na co się zdecydować. ;__;

Nie wiem, czy zostawić tę czerwoną spódnicę z tyłu, którą widać na pierwszym obrazku. Z jednej strony wydaje mi się, że stanowi świetne tło dla pyłków i mgiełek, z drugiej strony jest bardziej statyczna(?) od reszty ubrań, przez co strasznie odstaje. :c A co wy o tym myślicie?

Bo faktycznie ta czerwień podbija kolory w stylizacji i ogółem jakoś tak urozmaica całość! (: Druga wersja wydaje mi się jakaś taka "łysa". Ja bym pokombinowała z różnymi wariantami spódnic - może spódnica Noeli w czerwieniach? Jest bardziej rozwiana c:

Mi sie wydaje ze pierwsza wersja jest lepsza, cala kompozycja jest bardziej harmonijna i sie rownowazy, ale nie wiem, czy akurat ta spodnica jest dobrym wyborem. Cala stylowka jest lekka i zwiewna, a material tej czerwonej kiecki wydaje sie byc ciezszy i mocniejszy, moze znajdziesz cos delikatniejszego?
Btw kolory dobralas genialnie! I makijaz jest boski.

Szukałam, przymierzałam i to jedyne rozwiązanie, na które wpadłam:
Spódnica Noeli pasowałaby idealnie, ale niestety jestem na nią za biedna i mnie nie stać. x') Problem z rozwianymi spódnicami jest taki, że nie mogę wśród nich znaleźć odpowiedniego koloru.
(Dzięki, Niv!)

Mam to samo i zawsze potem kończę przekopując miliony opcji, nie mogąc się zdecydować X'D (do tego najgorzej, gdy nie masz kasy na ciuch, który akurat pasuje ;-; ) W każdym razie, spódnica Anioł nie wygląda kanciato jak poprzednia opcja, podoba mi się! W dodatku ta złota lamówka świetnie gra z resztą dodatków w stylówce : D
Ostatnio zmieniony przez Lillien (08-09-2015 o 13h41)

Skąd ja to znam - cała stylówka już zrobiona i dopieszczona na cacy, a nagle widzisz, że trafił Ci się taki jeden mankament i nie możesz sobie z nim poradzić. .-. No nic, zostawiam spódnicę Anioł, skoro w miarę pasuje. Ewentualnie poszukam czegoś odpowiedniejszego, gdy już przybędzie mi hajsów. (Albo jakaś dobra duszyczka jeszcze mi coś podszepnie.) Dzięki za pomoc! <3
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (08-09-2015 o 13h58)