Zostaw jak jest! Nie sądzę, że ta spódnica pasuje tylko "w miarę" - im dłużej patrzę, tym bardziej mi się podoba, naprawdę! <3 Kolory są przepiękne! Och i nie ma sprawy, MFowy kącik porad poleca się na przyszłość CC:

Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 206
Zostaw jak jest! Nie sądzę, że ta spódnica pasuje tylko "w miarę" - im dłużej patrzę, tym bardziej mi się podoba, naprawdę! <3 Kolory są przepiękne! Och i nie ma sprawy, MFowy kącik porad poleca się na przyszłość CC:

Ta wersja jest świetna. Nic bym w niej nie zmieniała 
Zgadzam sie, ta spodnica bardzo pasuje, a fakt ze nie ma jednego tylko koloru dodatkowo podbija stylowke. Jest mega supi. 

@Dyokira dobry wybór
warstw nigdy nie jest za dużo 
Roccoco niesamowita stylizacja, te kolory, makijaż wow... a druga spódnica super pasuje 

Dziękuję wam, dziewczyny za miłe słowa i wskazówki - pójdę za waszą radą, zostawię całość tak, jak jest i już nie będę kombinować, a odkładać hajsy na Halloween. Jeszcze raz dziękuję! ♥

Przez Hiruko, która dała tak świetny temat na konkurs, że musiałam wziąć udział, wydałam pierwszą grubszą kasę od czerwca, więc chcę, żeby wszystko było idealnie, a stylizacja ma przedstawiać kamień lapis-lazuli XD
Na razie mam następujące problemy:
1. Z maską, czy bez? Obie wersje mają swoje plusy, ale z maską nie mogłabym zaszaleć z makijażem, który jeszcze będę poprawiać.
2. Ten pasek mógłby imitować te złote "paski" na tym kamieniu, jednak ta różyczka u góry mi się gryzie </3
(3. Mam jeszcze jedną wersję, ale zapomniałam pobrać - nieduża strata, bo była chyba najgorsza XD)

Ale piękna stylówka! <3 Naprawdę wygląda jak lapis lazuli! Wcale nie przeszkadza mi ta róża na pasku, właściwie jej nawet nie zauważyłam, tak nieźle komponuje się z resztą elementów - ja bym śmiało zostawiła właśnie tę wersję!
Nie potrafię jednak wybrać pomiędzy maską a makijażem, bo sama często mam ten dylemat w różnych inspiracjach. Makijaż jest śliczny, a z drugiej strony maska tak cudnie podkreśla, że to kamień... chyba dlatego tutaj akurat jestem bardziej za maską! c;
Ostatnio zmieniony przez Lillien (09-09-2015 o 20h02)

*-*Iremi, przeszłaś samą siebie tą stylizacją! Jest przepięknista (w każdej wersji) *-*
Zostaw pasek, różyczka bardzo ładnie się wpasowuje w całość ^-^
Makijaż już teraz wygląda obłędnie i chociaż ta wersja wygląda niesamowicie, zgodzę się jednak z Lilien - maska bardziej podkreśla fakt, że jest to kamień, a nie żywa osoba. Jestem za maską :]
Skombinowałam jeszcze dwie nowe wersje (nie da się do tamtej dodać welonu, bo nie mam już żadnej warstwy, więc kupiłam nową spódnicę i okazało się, że nawet chyba lepiej pasuje do włosów i ma złote, a nie srebrne elementy XD). Do pierwszej zapomniałam dodać maski, ale trudno, od czego jest wyobraźnia XD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (09-09-2015 o 22h25)
Podoba mi się ten welon! Bardzo rzadko go widuję w stylówkach, zwłaszcza w takim kolorze, a uwielbiam taką kolorystykę <3 Według mnie wersja numer dwa.
Jeju, ten strój jest prześliczny! :'o

Jak on się nazywa? Bo przeszukałam całe nakrycia głowy wg kolorystyki i nie mogłam go znaleźć... 
Hiruko, to Woalka Chandramukhi 

Zdecydowanie wersja z woalką, Iremi, śliczna jest :]
Ostatnio zmieniony przez KimKas (09-09-2015 o 23h22)
Ja mówię raz jeszcze jak na banach, z woalką zdecydowanie!
Dziękuję wszystkim za pomoc ♥♥♥
Iremi dobrze Ci dziewczyny doradziły, przepiękna stylizacja, bardzo dopracowana 

Mnie również jedynka bardziej przypadła do gustu. Tamten ciemny niebieski za bardzo dokłada ciężaru stylizacji.
Nom zdecydowanie 1 

Mnie również bardziej spodobała się pierwsza wersja. 
W takim razie pozostaje jedynka - dziękuję bardzo ♥♥♥
Skoro już przesądzone to tak tylko dodam, że również jedynka ze względu na lekkość akcentu 
Ja natomiast już jakoś zawęziłam swoje wahania, chociaż dalej są spore, ale może nakreślenie w którą stronę iść bardziej pomoże mi zakończyć stylizację. Proszę więc o radę które opcję ^^.

Domyślam się, że przy tak jasnych kolorach ciężko się doszukać drobnych elementów więc postaram się je wypisać.
Pierwsza stylizacja włosy przy twarzy,diadem z niebieską perłą na głowie.
Druga stylizacja rozpuszczone włosy,tarcza, ptaki,diadem .
Trzecia stylizacja harfa,diadem,kolor pyłu.
Ostatnia tarcza,włosy przy twarzy (inny odcień również),skrzydła,szal i brak tyłu u dołu i kołnierza jednej sukni.
Co do uczesania w tą bombkę jestem na razie w nim zakochana bo ma masę możliwości z kombinacjami więc tego nie chce zmieniać. Jeśli już to kwestia "dodatkowych" włosów przy zmianie
Za sugestię będę wdzięczna.
Druga wersja ze zmianami małymi byłaby najlepsza.
Tarczę i skrzydła zrobiłabym takie, jak w czwórce.
Zdjęłabym szalik i to skrzydełko u wiewiórki, które nie wiem skąd jest 
Tak wydaje mi się, że byłoby chyba najlepiej