Majerankowa naszyjnik świetny.Buty mi się nie podobają za to 
karolcia67 książka, bez paska, bez naszyjnika, kapelusz lepszy 2, ale poszukałabym jeszcze.

Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 206
Majerankowa naszyjnik świetny.Buty mi się nie podobają za to 
karolcia67 książka, bez paska, bez naszyjnika, kapelusz lepszy 2, ale poszukałabym jeszcze.

Właśnie mi też nie, ale zupełnie nie wiem, jakie by pasowały lepiej. XD Chciałam jak najlżejsze, a chyba takich nie mam. :c

A ja z kolei przyszłam tutaj z pytaniem, które rajstopy zostawić w tej stylizacji:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2015 o 20h23)
Ananasie, jak dla mnie najlepsza trójka. Co to za rajstopy?
A, i usuń ten tatuaż z przedramienia miss. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-03-2015 o 20h15)

Jak dla mnie to rajstopy nr 2 pasują najlepiej 
3 są za jasne, a pierwsze w ogóle nie pasują mi do reszty
Drugie rajstopy na 100 %!
Też jestem za 2. Gładkie, jednolite, pasują do dodatków, nie skupiają uwagi.
Ja mam problem z dodatkami, co myślicie?
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Yumeka według mnie klepsydra lepiej pasuje. Książka jest jakaś taka zbyt zwyczajna.
Pasek nr 2, kolczyki pierwsze, a do włosów, jak powiedziano niżej, jeszcze coś innego.
Dopiero po poście Pineapple zauważyłam, że są jeszcze inne dodatki xD
Ostatnio zmieniony przez KimKas (14-03-2015 o 21h46)
Okej, w opisie zostawiam dwa, dziękuję za pomoc 
Yumeka, moim zdaniem pasek dwa, kolczyki jeden, do łapki obojętnie - obie wersje są moim zdaniem całkiem fajne, a do włosów bym dała jeszcze coś innego, bo obie ozdoby coś zgrzytają mi tutaj...
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2015 o 21h41)
Do paska też tak w sumie czułam. Ale w dobieraniu biżuterii jestem kiepska, nawet rzadko ją kupuję. Dzięki.
W takim razie uzupełniam warianty:
Link do zewnętrznego obrazka
Jak dla mnie biały kapelusz wygląda świetnie ^^
Biały kapelusz, drugi pasek i klepsydra, jak dla mnie najlepsze opcje. Klepsydra pasuje do demonicznej całości bardziej niż książka
Hejka możecie dodać do sklepu ,,U Nine" ? więcej ubrań takich w stylu ,,VIOLETTY "?
Z disney channel plisssss ! 
Z takimi prośbami idzie się do stwórców gry, a nie do osób które nie mają nic wspólnego z dodawaniem dodatków/ubrań, poza tym zły dział, poczytaj regulamin bo będzie upomnienie @Klaudialoranty7
I ja mam problem z włosami, która opcja najlepsza

Włosy to chyba wątek "moja postać" czy coś, ale jak dla mnie 3 albo 1, 2 definitywnie odpada.

A to przepraszam, jeśli tak to zaraz się przeniosę 
Hmmm, ale nie widzę tam nic takiego. Trudno najwyżej dostanę upomnienie.
Ostatnio zmieniony przez Sartani (15-03-2015 o 12h05)
Ah, nie nasza postać tylko "piękno", ale chyba nikt ci głowy nie urwie za pisanie tutaj. 
Im dłużej patrzę, tym bardziej przekonuję się do trójeczki. :3

Ja też jestem za 3. W 2 jest dziura między koroną a włosami, z kolei w 1 lewa strona miss (nasza prawa) jest jakby... za ciężka - włosy na rameniu i klatka z motylkami po tej samej stronie + luźno opuszczona wzdłuż ciała ręka ciągną tę stylizację w dół (nie wiem, jak to inaczej wytłumaczyć...). Z kolei 3 pozwala na ładne zachowanie symetrii, urozmaiconej tą klatką z jednej strony. Ewentualnie sprawdziłabym symetryczne, lekkie pasemka: 21, 20 albo może 9 (te loczki są urocze), ale nie uważam je za konieczność, bo już teraz jest bardzo elegancko :)
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (15-03-2015 o 12h18)
Ja stawiam na jedyneczkę 
Zdecydowanie trójeczka. :>
Tak, 3 wygrywa!!!
Ale i ja mam problem...
Link do zewnętrznego obrazka
W sumie to... część stroju jest w szafie, a druga część jeszcz ''u nine''. Pytam się, bo nie jestem w zupełności przekonana do koloru... a jakby co to możecie pisać jakie dodatki wchodziłyby w grę 
karolcia67 Trudno powiedzieć nie widząc jak na sobie wyglądają ubrania i od koncepcji zależy :'D
A ja się zgłaszam z pytaniem odnośnie kliku szczegółów zaczynając od tego która bluzka bardziej pasuje
1.
2.
A tutaj jako bonus przy przeglądaniu kilka zmienionych dodatków do wersji nr.1
Hm... jeśli tak się da- wersja nr 1 z rękawem (tym koronkowym) z nr 2
I z tym naszyjnikiem z nr 2. Według mnie byłoby idealnie ^^
I w sumie to nie za bardzo wiem o co chodzi z twoją opinią w stosunku do mojej stylizacji... 
Asuu ja biorę w ciemno całą drugą wersję, bo jest świetna
karolcia67. Asuu nie wyraziła opinii za czy przeciw, jedynie stwierdziła, że tak na sucho ciężko powiedzieć jak to będzie wyglądać i jakie ewentualne dodatki dobrać. Najprościej rzecz ujmując.
Jak dla mnie ładna jest opcja pierwsza tylko z dusikiem z drugiej, zdecydowanie bez rękawiczek i tych szarych pampuchów na nadgarstkach.
Karolcia stwórz najpierw stylizację i dopiero ją tu wstawiaj. Nie da się odpowiedzieć co będzie dobrze wyglądało a co nie jeśli wstawiasz osobno.
Poza tym już widać że to kiepskie połączenie jakich mało.