Sartani, właśnie dlatego się pytam czy jest ok, czy nie.
Zrobiłam trochę zamieszania, ale tak to wygląda w całości 
Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 118 119 120 121 122 ... 206
Sartani, właśnie dlatego się pytam czy jest ok, czy nie.
Zrobiłam trochę zamieszania, ale tak to wygląda w całości 
Link do zewnętrznego obrazka
Jak dasz jakiś pasek to nawet może spasuje.. Ale obowiązkowo buźka do zmiany jak dla mnie.
karolcia67 jak dla mnie te kolory są za ciemne... są może jakieś jaśniejsze odcienie tej bluzki i parasolki?
karolcia67, jak dla mnie, to połączenie nie wygląda najlepiej. Góra i dół są z zupełnie innej bajki. Musiałabyś spróbować z innym kolorem bluzki, a z tego co się orientuję, akurat ta nie ma żadnego koloru, który mógłby spasować.
Podoba mi się kapelusz i tył z 1 (choć nie jestem pewna koloru) oraz wachlarz z 2. Tył z 2 pasuje tylko do naszej prawej części sukienki, po lewej tworzy brzydką pustą przestrzeń.

Mi się bardziej podoba wersja 1 jest pełniejsza i bardziej spójna niż 2.
Wersja pierwsza o wiele lepiej się komponuje 
Jedynka jest cudna ♥ Ślicznie to wygląda z szerszym dołem. Z resztą w pełni zgadzam się Ziołem.
Jedynka, ale z kapeluchem od drugiej ^^
Sentis, mi się też wydaje, tak jak Ziółkowi, że tył i kapelusz z 1, a wachlarz z 2. 
A ja z kolei zrobiłam tą stylizację, i jakoś nie chcę jej porzucać zanim będzie idealna. W zasadzie nie chciałam się jakoś wgryzać w nią na początku, ale potem nawet się zaparłam i nauczyłam przekładać ubrania na warstwy. Specjalnie dla niej, by upchnąć dwie bielizny <3 A teraz po ocenach w oceń miss powyżej jestem zdezorientowana xD Jedna pisze, że nie pasi kapelusz (lub fryzura), a makijaż jest nijaki, inna, że spódnica i fryzura, a makijaż jest świetny... xD
Tutaj wstawiam cztery wersje stylizacji miss, miedzy którymi najbardziej się waham. xD (A tak naprawdę to niektóre są wstawione tylko po to, bym mogła sobie udowodnić, jaka wspaniała ja jestem, bo umiem założyć trzy kapelusze na raz xD)

I zmieniać makijaż? Zostawić przepaskę na oko? Poszukać spódnicy? Zmienić fryzurę? Może coś pokombinować z bluzką? A może dać inne rajstopy? Wersja z innymi rajstopami:
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-03-2015 o 19h10)
^ 2 lub 4, nie jestem przekonana co do laski... Generalnie moim zdaniem w kapeluszu musi być siateczka, wygląda tajemniczo dzięki temu, ale z kolei kapelusz z siatką jest taki duży... Ja nie doradzę zbyt wiele, niech ktoś inny się wypowie.
Biję pokłony nad warstwami <3
Rajstopy z ostatniej są w porządku, przepaska na oko jest w porządku, wichcie latające z tyłu też są spoko, spódnica bosko leży, świetne skrzydełka i mhrok w tych łańcuchach, kapeluch z ostatniej też jest spoko. Nie wiem jak wygląda z innymi włosami, ale poszukałabym innych, chociaż nie koniecznie, ale jak znajdziesz coś lepszego możesz wstawić - ale tak, te też są spoko. Zmieniłabym laskę (^^) i te kudłate naszyjniki które tam chowiesz pod włosami, chociaż nie są jakieś konfuzyjne, ale mi coś nie paszą przez swoje srebrne "guziki" (or whatever it is).
Skrzydła też są spoko, ale ta woalka na twarzy mi tam śmierdzi. Poszukałabym innego dużego kapelucha na który możesz powciskać resztę kapeluszy xD. Chociaż kurczę ten kapelusz jest świetny, ale ta woalka bije po oczach, za dużo tam "dziurek" w tej stylizacji i temu te rajstopy nie pasują z tych 4 które powstawiałaś bo są za gładkie, a pasują do skrzydełek te "kabaretkowe".
Wielki kapelusz musi być!
Chyba tyle
Wow. Waham się między 2 lub 4. Ten kapelutek jaśniejszy z trójeczki nie pasuje mi kolorystycznie..
Sartani, jedyny inny kapelusz, jaki znalazłam, to ten:
No i jestem w kropce, nie mogę się zdecydować xD A nad zmianą czegoś do ręki, kudłatym czymś, i włosami jeszcze myślę - przeszukuję U Nine i fryzjera ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-03-2015 o 21h26)
Pineapple, ta góra wygląda naprawdę super! Kapelusz z licytacji i to coś z pająkiem, świetne połączenie w tym ostatnim poście, nic więcej bym nie zmieniała 
Racja, kapelusze to cudo ♥ Też nic bym już w ostatniej nie zmieniała.
Jeszcze tylko do rączki jakaś inna laseczka i fryzurka eweeeeeentualnieeee (niekoniecznie bo ta też wygląda dobrze). I miodzio kapeluch jest ^^
Mam jeszcze wersję ze zwierzem, na którą wpadłam dziś xD
Wersja z pistoletem:
A może zmienić nietykalną zazwyczaj skórę mojej miss?
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-03-2015 o 17h37)
Nie, nie zostaw skórę w spokoju <3 W ciemniejszej wersji nie wiem dlaczego, ale dziwnie przypomina mi uciekinierkę z wyspy lub jakąś dzikuskę xD ( No chyba, że ma tak wyglądać ) Niemniej jednak według mnie lepiej wygląda jasna karnacja, tworzy jakiś kontrast..

A mi się podoba w ciemniejszej!
Tez jestem za ciemniejszą karnacją 
Nawet makijaż ma tam lepszy.