Oj, faktycznie. Szkoda, ale na warstwy płatające figle nie ma rady. :c Chociaż wersja pierwsza też wygląda naprawdę ładnie, więc ja na Twoim miejscu bym ją zostawiła. 

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 206
Oj, faktycznie. Szkoda, ale na warstwy płatające figle nie ma rady. :c Chociaż wersja pierwsza też wygląda naprawdę ładnie, więc ja na Twoim miejscu bym ją zostawiła. 

A teraz? Tak, to obrazek z gatunku "znajdź różnicę".
Zrezygnowałam z tego gorsetu - miałyście racje, zupełnie nie pasował - podebatowałam z Roccoco, która mnie natchnęła do "przedłużenia bluzki paskiem tak, żeby zakrywała łączenia". Może nie jest idealnie, ale chyba udało mi się wyeliminować największe wady tej stylizacji... Jak myślicie, teraz może być?
Link do zewnętrznego obrazka
Najnowsza wersja, moim skromnym zdaniem, prezentuje się świetnie i już żadnych poprawek nie trzeba.
W sumie pierwsza też mi się podobała, ale bez tego gorsetu całość faktycznie wygląda dużo lepiej.
Teraz jest idealnie. <3 Zakochałam się w tej stylizacji. :3 Łączenie wygląda dobrze i już nie musisz kombinować. ^^
Masz w planach zmianę makijażu na delikatniejszy, czy to tak celowo?

A co sądzicie o tym ? Czy warto coś zmienić? Może rajstopy? 
Ostatnio zmieniony przez Kizimizi46 (07-03-2015 o 10h38)

Jak dla mnie ta bluzka jakoś nie pasuje :> Odsłonięty brzuch przy tej spódnicy wygląda dziwnie, co do rajstop, to też mam pewne zastrzeżenia, zmieniłabym je na inne..
Ja też mam pewien dylemat, nie wiem czy ta stylizacja wygląda dobrze ( czyt. czy nie jest zbyt napakowana ) Właściwie to miała taka być, ale nie wiem czy nie przesadziłam, jeśli ktoś ma jakieś propozycje, to chętnie ich wysłucham :3

Teraz chyba lepiej, czy może jeszcze zmienić na inną góre, lub rajstopy ?
Zastanawiam się, który pasek będzie pasował. Doradzicie?
AngelicPretty
Moim zdaniem nie jest zbytnio napakowane
Wszystko jest na swoim miejscu 
Ostatnio zmieniony przez Kizimizi46 (07-03-2015 o 12h06)

Teraz zdecydowanie lepiej, jedynka najbardziej mi odpowiada, dobrze komponuje się ze spódnicą, rajstopy też nie wyglądają najgorzej :3

Kizimizi46 a jakbyś pod spód dodała body od Baby o ile je masz? Te czarne by pasowało i pierwsza bluzka ta z odsłoniętym brzuchem.
A AngelicPretty ja bym nic nie zmieniała, jest super 
Kizimizi46 moim zdaniem najlepsza jest jedynka
Hej misski! Mam problem i baardzo liczę na waszą pomoc ♥
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Według mnie bez paska i pierwszy naszyjnik.
Czyli chyba opcja 4, z tego co widzę. xD

I jeszcze myślałam nad tym paskiem:
Link do zewnętrznego obrazka
W sumie nie wiem jak wygląda, bo jeszcze go nie kupiłam, ale kolorystycznie chyba jest OK, nie?
A jakieś inne sugestie? Makijaż, włosy... może jakaś konkrenta nazwa np. naszyjnika, rękawiczek...
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (08-03-2015 o 12h38)
Według mnie 4 najlepsze. Twarz jest okej tylko coś na policzki daj bo jakoś tak pusto xD no i pomyślałabym nad inną fryzura ewentualnie kolorem włosów - coś mi tak nie pasuje w tym włosach, ale nie mogę dojść co xd
Steno (i inne miss, które zamierzają mi pomóc) co myślisz o pasku z mojej poprzedniej wiadomości?
Nie wspominałam o nim, bo według mnie jest niepotrzebny xD zresztą podejrzewam, że na stylizacji odciął by się kolorem od reszty.
Kupiłam go i rzeczywiście tak jest
230 MM poszło na marne 
Hejo ja też mam problem, zrobiłam wronę, ale nieszczególnie byłam do niej przekonana, a po ocenach na "Oceń miss powyżej" tym bardziej mnie zdołowało, więc przychodzę tutaj zapytać się, co mogę dodać/zmienić.
1 opcja wrony, oryginalna, która mi przyszła do głowy
2 opcja wrony
poproszę o pomoc. I pytanie czy w ogóle opłaca się wystawiać te stylizacje gdziekolwiek.
Sartani, nie słuchaj karolci, ona się nie zna! xD Pierwsza wrona jest śliczna! xD Dodasz jakiś dziób albo jego imitację, i będzie miodzio ^^ Chociaż moim zdaniem druga wersja jest bardziej wronowata xD W zasadzie to obie stylizacje mi się podobają. 
Bo każdy, kto napisze coś półżartem, to hejter xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-03-2015 o 14h21)
Zgadzam się z Pineapple - pierwsza wersja jest w punkt. Podobała mi się nawet z tą czaszką w ręku, bo nadawała stylizacji takiego mrocznego klimatu, który zazwyczaj powiązany jest z wroną, postrzeganą przez Celtów jako posłańca z zaświatów. Druga wersja też jest świetna, ale że nie przepadam za tym gorsetem, to postawiłam na jedyneczkę. 

Mi tam się w wrona podoba, a ocenami z oceń miss bym się nie przejmowała 

Dzięki dziewczyny, od razu podbudowałyście moją samoocenę miss. uff 
W takim bądź razie zostanę przy jedynce z czaszką.
Sartani, czyjaś opinia może być pomocna, ale nie warto się nią za bardzo przejmować. Koniec końców gusta są różne, a jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził... 
Ale skoro już pytasz, to druga wersja moim zdaniem jest dużo lepsza. Pierwsza jest ok, ale dla mnie trochę zbyt mało wronia jak na wronę.
No i... zdecydowanie zatrzymaj czachę! Robi klimacik i, jak wspomniała Roccoco, ma swoje uzasadnienie w mitologii. Z resztą aż po dziś dzień czarne ptactwo (wrony, kruki...) kojarzy się pechem i nieszczęściem, w tym także śmiercią. Ja tam takie uzasadnienie kupuję. xD
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (08-03-2015 o 21h09)

Sartani, bardziej mi się podoba wersja nr 2, ale spódniczka od jedynki- jest świetna! I przepraszam za ocenę, ale po prostu wyraziłam własną opinię i z resztą nie wiedziałam, że aż tak się tym przejmiesz... Poza tym piękny makijaż ♥
PS. Dzięki za hejt Pineapple :/
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (08-03-2015 o 21h47)
karolcia67 przecież to żaden hejt w dosłownym tego słowa znaczeniu. To była żartobliwa forma, każdy takiej często używa.
Sartani też jestem za pierwszą wersją, mimo że druga wygląda bardziej "wronowato". Aczkolwiek obie są ładne ♥