zmień na okrągły typ czubków w kolorze drugich butw
Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 206
zmień na okrągły typ czubków w kolorze drugich butw
Właśnie o to chodzi, że nie ma takich, które by pasowały, przynajmniej na poziomie, na którym jestem. Zwykłe szpilki z okrągłym noskiem nie pomogą, bo nie będą w stylu lat 20. c:
Dziękuję Wam za pochwały i przede wszystkim za porady. <3 Ze skarpetkami właśnie się nakombinowałam (bo zazwyczaj kocham je ogromnie i upycham do każdej możliwej stylówki), ale wydawały mi się tu zbyt ciężkie. Ostatecznie zdecydowałam się na trochę inne rajstopy, bo już nie mam siły nad tym kombinować. 
Lahlae, a próbowałaś butów Augustyna, o ile masz już do nich dostęp na swoim poziomie? Ewentualnie np. szpilki Xavieranne, które tutaj stylem pasują, jak mi się wydaje. 
Do Xavieranne chyba nie mam jeszcze dostępu, ale Augustyna wydają mi się najlepsze z tych trzech par i nie odstają mocno kolorem. Dziękuję za poradę!

Hej, wiecie gdzie można kupić tę spodnicę/ suknię? Jak się nazywa? Mozna ją dostać w zwykłym Ninelandzie?
karolcia67 ta suknia jest jedną z nagród za wypełnienie misji w krainie Halloween.
To ja się dołączę, gdzie są takie uszy jak u miss w poście karolcia67? Też w Krainie Halloween?
jedne można było kupić w Krainie Halloween, a drugie (nieco krótsze) ma gwiazda Toriel.
Dzięki Steno. Cóż, do krainy halloween jeszcze tylko kilka miesięcy - może będę pamiętać, że chcę je kupić 
Och, szkoda a tak mi się podoba ta suknia
KimKas cyba też kupię sobie te uszy. Są rzeczywiście świetne!
AngelicPretty użyłaś spódnicy Gwiazdka 2014 (ta z tyłu)?
Trochę mi nie pasuje pierścionek, ale jest ok. Wszystko ładnie ze sobą współgra. Stylizacja całkiem ładna, gratuluję pomysłu i wykonania
.
Rzadko tutaj raczę, a jak już, to raczej by komuś poradzić, ale teraz jednak chyba muszę...
Chyba coś mi tu nie pasuje, wiecie może co?
AngelicPretty zgadzam się z Rainbow. Pierścionek tu nie pasuje. Zabardzo sie wyróżnia. Uważam też, że bransoletki też nie powinno tu być. Poza tym jest- idealnie. Pięknie!
Rainbow hm... zmien rękawiczki, bo te perełki z boku (raczej, a przynajmniej mi) nie pasują. To samo zdanie mam o zbyt jasnym naszyjniku (tu myslę o kolorze czarnym, ale nie jest źle) oraz zbyt białej torebce (powinna być w kolorze jasnej popieli- ta biel gryzie w oczy- ale trafiłaś w dziesiątkę wybierając kopertówkę!)
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (25-01-2015 o 14h15)
AngelicPretty, ja bym pozbyła się bransoletki albo zmieniłabym ją na inną (choć wydaje mi się, że nie jest tu w ogóle potrzebna), bo kolorystycznie nie pasuje. Trochę też nie pasuje ten złoty akcent na kokardzie, ale to aż tak się nie rzuca w oczy.
Ale poza tymi drobnostkami, świetna, urocza stylizacja!
Rainbow, wydaje mi się, że przydałby się w tej stylizacji pasek i zmieniłabym kolor kopertówki na jasnoszary. Poza tym, kreacja bardzo mi się podoba. Cudny makijaż. *.*
Ok, najpierw pomagałam a teraz sama potrzebuję pomocy 
1
2 zmienił się kapelusz 

3 tak ogólnie to bardziej mi się podoba kapelusz z 2, więc właśnie do niego przypasowywuję kamizelki 

5 
6
Ja chciałabym się zapytać, która stylizacja jest najlepsza i którą mam kupić 
1
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Hm... 3 jest najładniejsza, ale zamiast statuetki radziłabym laskę albo zwiniętą parasolkę. W 1 nóg prawie nie widać. Stylizacje nr. 2 ... Skomentuje tak: Jest OK. ^^
Ja bym wzięła kapelusz z 1 a kamizelkę z 3
)
Ale prosze, piszcie, która stylizacja jest najładniejsza, napiszcie wprost 
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (25-01-2015 o 18h31)
pikna3
Stylizacja 1 mozesz tak zostawić, no chyba, ze chcesz wydac trochę kasy, więc polecam jakieś sandałki 
Stylizacja2 it's ok 
Stylizacja 3 ładna, ale zamiast tej statuetki moglabybyć laska i lornetka 
Ach, wprost... 1 najladniejsza
, później 3 ale po przeminach
no i na końcu 2 tak jakos za dużo się dzieje 
PS. Przed postem pikna3 ja tez zostawiłam post z prośbą o pomoc ^^
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (25-01-2015 o 18h28)
Dzięki radom DarkCoffe wyszło mi takie coś, napiszcie, która wersja lepsza 
Laskę i lornetkę w ogóle da się mieć jednocześnie?
Złożona parasolka lepiej się prezentuje, chyba że rozłożonej dasz ciemny kolor.
Tak, można mieć, jest taka obcja, ale trochę skomplikowana, że można zakładać dwie rzeczy z tej samej kategorii 
Co do tej parasolki to ciemniejsza jest fioletowa, lub całkiem inny kolor, a jak wezmę czarną, to prawie jej nie widać
Dzięki Yumeka za radę, ale fajnie by było jakbyś wprost napisała, która jest najładniejsza 
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (25-01-2015 o 19h44)
Ale decyzja należy do Ciebie.. My tylko możemy doradzić i wyrazić opinię. Nie zrobimy stylizacji całej za Ciebie..
Dla mnie wersja pierwsza z otwartą parasolką ale przydałoby się coś dodać np. pasek bo jest pusto.
Dobrze, wiem,i dzięki za radę, dokupię jakiś pasek, wszystkim dziewczyną serdecznie dziękuję, dzięki wam wyszedł mi piękny strój 
Ale przedemną post z problemem wstawiła karolcia67, mi już pomogłuście, teraz pomóżcie jej