Najładniejsza jest pierwsza stylizacja
♥
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (30-01-2015 o 17h55)
Strony : 1 ... 106 107 108 109 110 ... 206
Najładniejsza jest pierwsza stylizacja
♥
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (30-01-2015 o 17h55)
Nie jestem pewna, ale jestem za pierścionkiem ♥
KimKas torebka to najlepszy wybór. Nikt chyba już nie nosi pierścionków na rękawiczkach, więc wolę wersję 1 

Hejka!
Znowu potrzebuję pomocy, ponieważ nie wiem co ale coś nie gra mi w stylizacji poniżej i nie mam pojęcia co :c
Link do zewnętrznego obrazka
Czyli w u mojej miss zostaje torebka i wstążka. Dziękuję wszystkim za pomoc 
Whitewind mam wrażenie, że miss ma strasznie dziwny makijaż. I żeby móc doradzić,chciałabym wiedzieć kogo lub co przedstawia stylizacja, bo w tej chwili kojarzy mi się z płonącą na stosie czarownicą ;>
KimKas właśnie chodziło mi o stworzenie czarownicy płonącej na stosie. Na początku chciałam aby makijaż ukazywał powoli rozkładającą się twarz jednak nie mogłam znaleźć tego czego chciałam więc postawiłam na ten oto makijaż.
Aaa, rozumiem. Cóż, w tym wypadku, niewiele mogę w sumie doradzić. Może spróbuj poszukać jakiegoś naszyjnika bądź butów, które imitowałyby linę bądź łańcuch, krępujący ruchy. Dałabym też jakiś tatuaż na brzuchu. Ewentualnie możesz jeszcze pokombinować z włosami, żeby powiewały, tak jak poszarpany płaszcz. Makijaż jest dziwny, ale nawet pasuje do koncepcji palenia na stosie. No i dłuższa spódnica, bo średniowiecze było dość konserwatywną epoką ;>
Spódnica nie musi być dłuższa, bo teraz wygląda jakby dół się już spalił.
Ale zgodzę się z KimKas w kwestii łańcucha/liny. Na stopach wyglądałyby lepiej, bo u góry dzieje się już wystarczająco dużo. Ale i bez tego stylizacja udana. :>
Przeszukałam całe U Nine i nie znalazłam niczego na nogi co by było w stylu łańcucha lub liny.
A zdjęcie z gwiazdą Leią? Kojarzy mi się, że ona miała jakiś łańcuch. :>
AngelicPretty dwójka mi się bardziej podoba 
No i znalazłam ten łańcuch tylko tak za bardzo go nie widać. Zastanawiam się czy zamiast niego lepsza by nie była kula doczepiana do nogi, tylko że jak ją założę i zapisuje strój to mi znika -,-"
A tu wersja z tym łańcuchem.
Link do zewnętrznego obrazka
Spróbuj zapisać kulę w innej warstwie. I ja również popieram opinię, że włosy powinny bardziej powiewać
Whitewind stylizacja jest jak dla mnie genialna! Jedynie zmieniłabym nieco układ twarzy-jak na nią patrzę, to pod makijażem ona jest za spokojna, a przeciez płonie, a to ból i tylko tego mi tu brak. Nie wiem, może oczy w górę zwrócone by cos zmieniły, usta w grymasie bólu itp. ale to już Ty musiałabyś zobaczyć
Może włosy jak już dziewczyny pisały bardziej rozwiane od podmuchów płomieni miałyby wpływ. Tak czy siak ogromnie mi się podoba zarówno pomysł, jak i wykonanie:)
Próbowałam zapisać kulę w innej warstwie, znaleźć odpowiedni makijaż oraz włosy jednak nie udało mi się więc po prostu zrezygnowałam ze stylizacji.
Dziękuję jednak za pomoc 
Osobiście bardziej podoba mi się stylizacja nr 2. W pierwszej wygląda to trochę jak balonik... 
Whitewind nie poddawaj się, bo pomysł naprawdę super, aż szkoda zrezygnować.
AngelicPretty również jestem za 2. opcją, wydaje się być taka lżejsza i chyba lepiej leży.

Skąd bierzecie tą słodką sarenkę przy nogach, bo ja nie mogę jej nigdzie znaleźć... 
Jula04, sarenka jest ze świątecznej krainy. 
Dzięki... 
Kochane misski, siedzę nad tą stylizacją i już zaczyna mi się mącić w głowie...miała to być personifikacja wody, początkowo chciałam umieścić tu element zielony jako wodorosty czy inne wodne roślinki a w końcu je usunęłam, kolejne wątpliwości mam co do dołu stylizacji które zestawienie spódnic i sukienki wygląda najlepiej, oraz czy dodać czy rybkę czy lepiej bez...a i jeszcze tatuaże zostawić czy usunąć?...wszystkie inne uwagi bardzo mile widziane 
1
2
3
4
Czwórka najlepsza. :> Tatuaże świetnie dopełniają całość, ale ryba wprowadza za dużo zamętu. Elementy roślinne są zbędne i bardziej podoba mi się ten drugi makijaż.
Świetna stylizacja! 
4! Wybierz 4! ♥♥
Oj tak jak wszyscy tutaj zostawiłabym numerek 4 ;]