Serducha byś ode mnie nie dostała, ale gwiazdkę - owszem 
Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 206
Serducha byś ode mnie nie dostała, ale gwiazdkę - owszem 
elina12121212 upominam za spam.

To teraz ja chętnie poszukam sugestii 

Różnic jest kilka i są one może drobne ale nie wiem która lepsza i czy przy drugim to w ogóle dawać.
Pierwsze widoczne różnice to skrzydła i rogi na głowie plus pióra opadające. Inne mniejsze elementy to bransoleta jak i żółty pył za plecami w drugim obrazku no i kwiat we włosach uciekający na pierwszym obrazku pod "koronom ogniową". Pył wróżkowy jest co prawda mało tu widoczny ale przy ciemniejszych akcjach można łatwiej go dostrzec.
Proszę o sugestie z czego zrezygnować a co pomieszać bo niby obie opcje mi się podobają na swój sposób ale nie wiem do końca w co iść ^^ Dla ułatwienia można stylizację podać pod odradzającego się feniksa albo co bardziej mi chodziło pod tytuł "born in flames".
ooooooo matko! 1 jest najlepszą stylizacją jaką widziałam xD NIESAMOWITA
te płomienie z halloween?
Wow, rewelacyjna, niesamowita stylizacja! Aż nie mogę się napatrzeć. Pierwsza wersja jest o wiele lepsza i "pełniejsza". W drugiej wydaje mi się jakoś pustawo, gdy porównuję ją z pierwszą. Jedyne, co bym usunęła, to "kwiat we włosach uciekający", jak to ujęłaś. Wydaje mi się całkowicie zbędny i nieszczególnie mi pasuje. Ale to taki niuans. 
Zdecydowanie 1! Nie podoba mi się tylko ten tył - jakby drugie włosy nie wiem co to.

To miała być imitacja płomieni Jessico ^^ Jednak chociaż usilnie kombinuję z włosami w wolnych chwilach to nie mogę znaleźć mocniejszego cieniowania na chwilę obecną. Możliwe , że przerobie całkiem włosy jak znajdę odpowiednie połączenia na razie najbardziej skupiałam się na ubiorze i detalach.
Ok w takim razie będę modzić z opcją pierwszą dziękuję za sugestie i opinie 
Osz bosz, to 'om' mnie chyba zabiło O.O Zdecydowanie jedynka, tylko bez drugich włosów i kwiatka pod koroną
Stylizacja chyba najlepsza, jaką tu widziałam, gratuluję pomysłu i wykonania! 
Anixa, na bank 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-01-2015 o 14h55)
Hej ;3
Chciałabym się Was zapytać, która wersja waszym zdaniem jest lepsza i co jeszcze byście zmieniły :)
Napiszcie też ogólnie co sądzicie.
To dla mnie ważne, ponieważ dostałam się do finałów więc chcę tę stylizację dokładnie dopracować ;3

A może jedynka z naszyjnikiem 2? Korona bardziej pasuje do tych rękawiczek, a ta opaska nieszczególnie mi się podoba. Jeśli naszyjnik z 2 nie będzie pasował to zostaw jedynkę <3
A patrzyłaś, jakby to wyglądało, gdybyś połączyła diadem z pierwszej i naszyjnik z drugiej?
Poza tym stylizacja jest bardzo ładna :3
popieram dziewczyny 
EJ można sprzedawać rzeczy nie potrzebne napisz na priv
ilona92 pytania zadajemy w dziale FAQ. Nie, nie można.

Chcecie, to macie
Tak to wyglądałoby z tą koroną i naszyjnikiem:

Paululusia myślę,że wersja którą zamieściłaś teraz wygląda najlepiej 
Edit: błędnie przepisałam Twój nick, sorka 
Ostatnio zmieniony przez KimKas (16-01-2015 o 23h37)
Taak, teraz jest idealnie <3
twórcy mogli by zrobić kurtkę Bella w jasno czerwonym kolorze 
Kochane misski, siedzę im dłużej siedzę przy tej stylizacji tym więcej rzeczy znajduję do poprawki i w końcu wyszło mi tutaj coś takiego...nie jestem pewna jakiego koloru mają być te malutkie kwiatuszki na ręce, czerwone czy niebieskie, czy dać tą różyczkę jej w rękę czy może zostawić taką bez kwiatuszków i tej róży (wersja 1)?
Bardzo proszę o radę, a może coś jeszcze zmienić?
1.
2.
3.
Dwójeczka, czyli niebieskie kwiatuszki i bez różyczki ♥
Dwojka najlepiej doracowana, choć ja bym zmieniła ten róż na policzkach 
Dwójka jest ślicznaa <3
Ja również jestem za 2 
Również uważam, że dwójka wygląda najlepiej 
Ślicznie dziękuję dziewczyny za pomoc :* widzę że 2 została wybrana jednogłośnie także zostanę przy niej