Czasem mi smakuje, czasem nie... Zależy jak wyjdą krokiety. ^^" Barszczyk wolę z uszkami raczej.
Herbata, ale nie zwykła ekspresowa?

Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 201
Czasem mi smakuje, czasem nie... Zależy jak wyjdą krokiety. ^^" Barszczyk wolę z uszkami raczej.
Herbata, ale nie zwykła ekspresowa?

Lubię bardzo wiele rodzajów herbat, często po nie sięgam.
Mięta?
Bardzo lubię, jest bardzo odświeżająca.
Toffi?
Mniam ^^
Tangelo?
Pycha <3 Po prostu kocham ten owoc może dlatego że uwielbiam cytrusy
Lasange ?
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (06-09-2015 o 09h49)
(ach tak, jak mogłam zapomnieć i być taka zUa?! ;^; )
Uwielbiam wręcz, roztopiony ser, pomidory i mielone mięsko, wszystko to przekładane płaskim makaronem~ To czysta perfekcja~
Smażone pieczarki~?
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (05-09-2015 o 16h11)
Przypominam, że odpowiedzi miały być ROZBUDOWANE! Chyba nie chcemy, żeby Jess zamknęła grę?
Ogólnie wielką fanką pieczarek nie jestem - zjem je na pizzy, w sosie do makaronu,... Czyli tam, gdzie inne składniki tłumią ich smak. Samych nie tknę.
Sos czosnkowy?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-09-2015 o 15h51)

Uwielbiam sos czosnkowy, najlepszy do pizzy <3
Żurek?
Kocham żurek, najlepiej z mocno ostrym chrzanem i jajkiem. <3 Biała kiełbasa już niekoniecznie. xD
Chrzan? ^^

O nie, nie lubię, jak dla mnie ma dziwaczny smak~ Musztardę chrzanową jeszcze jakoś przetrawię, ale wtedy muszę do niej dodać nieco keczupu~
Szpinak~?
Nie lubię. W ogóle mi to nie podchodzi. Pamiętam jak kiedyś jadłam przed szkołą pierogi ze szpinakiem, to wtedy ciągnęło się to w nieskończoność. Jak dla mnie, ani to nie wygląda, ani nie smakuje.
Gotowana kukurydza?
Kocham<3 Jest przepyszna. Zwłaszcza z solą i masłem<33333333333333 Nawet mój kot raz się na nią skusił. ^^"
Lody o smaku gumy balonowej?
Lubię, zjadlem dzis w sałatce, a taką z wody też chętnie pochlaniam, najlepiej z solą i masełkiem.
Prince polo?
Tak, lubię. Ogólnie lubię takie jeść typu Grześki. Fajnie, bo jest kruche i jest czekolada ^^.
Pierogi ruskie?
Ostatnio zmieniony przez alice101 (06-09-2015 o 18h15)
Nie lubię, o dziwo często jadłam takie batony, ale Prince Polo mi nigdy nie smakowało.
Edit: Ogólnie nie lubię pierogów, więc tych również.
Sok marchwiowy?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-09-2015 o 18h11)
Cóż, no lubię, bo i tak piję to prawie codziennie, bo moja Mama robi je.
Pieczony chleb?
Właściwie każdy chleb chyba jest pieczony, nie? Generalnie nie przepadam za chlebem, chyba, że ciepłym, ale staram się ograniczać - to nic zdrowego i chce mi się po nim jeść jeszcze bardziej.
Pomidorowa?
Jedna z moich ulubionych zup
ale wole ją z ryżem niż z makaronem.
Lukrecja?
Uwielbiam, chociaż tak mało osób ją lubi c':
Makowiec?
Tak, bardzo lubię. Nie tylko ze sklepu, ale z wyrobów moich Babć.
Kurczak?
No jasne, że lubię, to najsmaczniejsze mięsko:)
Ciastka owsiane?
Tak, bardzo lubię. Są kruche i w każdej chwili możesz zjeść. Poza tym są bardzo dobre i pożywne.
Ser żółty?
Tylko na pizzie
Marchewkę ?

O nie, nienawidzę tego, w żadnej formie mi nie smakuje... No, może oprócz ciasta marchewkowego, to jest całkiem niezłe~
Krewetki~?
Nie jadłam i raczej nie ciągnie nie do tego, aby ich spróbować
Sernik na zimno ?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-09-2015 o 18h14)