Uwielbiam serniki, te na zimno to jedne z moich ulubionych ^^
Jabłecznik?
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦

Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 201
Uwielbiam serniki, te na zimno to jedne z moich ulubionych ^^
Jabłecznik?

Link do zewnętrznego obrazka
Mmmm mniam zwłaszcza, taki domowej roboty:3
Żelki ?

Tak, lubię je jeść, ale co za dużo, to niezdrowo. Ale od czasu do czasu zawsze można zjeść.
Grzanki?
Szczerze nigdy nie jadłam
Lubicie płatki?
Tak, lubię szczególnie z mlekiem, ale nigdy więcej nie tknę jednych płatków (ohyda)
Koktajl z bananów?
Jadłam i przepyszne to jest
Sernik czekoladowy?
przez ciebie mam smaki
Jeszcze nigdy nie jadłam, ale mam nadzieję, że jest bardzo dobry, skoro lubię sernik i czekoladę:3
Zapiekanki?
To zależy z czym, ale raczej lubię ;>
frytki?
Ostatnio zmieniony przez spsr (10-09-2015 o 12h29)

Uwielbiam
Sushi?
Jadłam tylko raz, lecz takie z marketu i nie było za dobre. Możliwe, że domowe i świeże by mi bardziej smakowało.
domowe kruche ciasteczka?
Ostatnio zmieniony przez spsr (10-09-2015 o 12h33)

Zwłaszcza mojej mamy ♥
Borówki?
Mmmm.....
Kluski śląskie z sosem kurkowym ?
Uwielbiam borówki. Na śniadanie, do szkoły, jako przekąskę, z płatkami czy też jogurtem. Jedne z lepszych owoców moim zdaniem, gdy nie ma truskawek, wiśni i czereśni. Mniam ^^ Nawet teraz mam w lodówce 
Migdały?
Tak, bardzo lubię je jeść. W wolnych chwilach wcinam je ze smakiem. Uwielbiam "jakby" obierać je ze skórki.
Pomidorówka?
A szczególnie ta babci....
Rosół?
A kto nie lubi rosołu, zwłaszcza z domowymi kluskami. Niechaj wszelkie hamburgery, kebaby i zapiekanki chowają się przed rosołkiem mojej mamy hehhe ;D Jedna z moich ulubionych zup i do tego bardzo zdrowa.
ser chesterland?
Szczerze mówiąc, to nie jadłam xd
Fasolka po bretońsku ?

Niezbyt ;<
Kinder czekoladę? 
Dawno nie jadłam, ale dobra jest.
Racuchy z jabłkiem?

Są przepyszne. Zwłaszcza jeśli jabłka nie są starte, a drobno pokrojone. Do tego odrobina cynamonu i pyszny domowy dżemik <3 Szkoda tylko, że dobre rzeczy są takie kaloryczne
<smuteczek>
pomidorki cherry żółte?
Wolę czerwone :3
Kanapki z nutellą?
O matko, kocham~! Tak dawno nie jadłam... Ze dwa lata, a to był luksus mojego dzieciństwa, uwielbiam nutellę~ No nie, teraz mam smaka~ :'3
Naleśniki z serem?