pięknie dopasowany strój, te rogi sprawiają ten demoniczny akcent, ale jak byś zmieniła kolor włosów było by idealnie.
9/10
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 200
pięknie dopasowany strój, te rogi sprawiają ten demoniczny akcent, ale jak byś zmieniła kolor włosów było by idealnie.
9/10
Cóż, uwielbiam czarne stylizacje, ale twoja tak naprawdę nic nie wnosi, pomieszałaś różne komplety w nie zrozumiały, (przynajmniej dla mnie) rękawiczka nachodzi na berło, poza tym naprawdę nie widzę tu koncepcji, bardzo przykro mi to mówić ale 4/10 za prześliczny makijaż.
Zajrzyj do opisu stylizacji...

Moim zdaniem mimo że stylizacja jest uboga to mi się podoba, a opis do tej postaci bardzo mi się spodoba
Twarz jest świetna ponieważ bardzo się wyróżnia na tle tej skóry, ogólnie do dobrania elementów nie mam aż takich zarzutów prócz butów jakoś tak się wyróżniają. 9,5/10

Fajnie. Duzo wzorów i elementów, dzieje się, a wszystko w stonowanych kolorach, więc nie razi po oczach. Tylko buty wybrałabym całe czarne, żeby nie przesadzić 9/10
Bardzo skrooooomna stylizacja ale na pewno ma swój urok 
Według mnie lepiej by było z żółtymi lub czerwonymi oczami i dałabym cos więcej bo strasznie ubogo 7/10
Joanna
Sama stylizacja w sobie jest świetna, ale fryzury psują całość. Do tego jeszcze te warkocze rysowane starą kreską sprawiają, że całość wygląda na niedopracowaną. 8/10
Szczerze, oprócz makijażu (który jest rewelacyjny), nic szczególnie nie przykuwa tutaj uwagi. Może jeszcze kolor włosów, który w zestawieniu z tą śliczną twarzyczką sprawia, że miss wygląda jak porcelanowa laleczka. Stylizacja sama w sobie poprawna, ładna i tyle. 6/10
Powiem wprost- stylizacja nie zachwyca. Kolory do siebie nie pasują, tak jak ubrania -są zle dopasowane.Każdy element jest w tym stroju zgrzytem- twoja miss wygląda jak modowy zlepek róznych przypadkowych ubrań. Ale dam 3/10 za ładny makijaż oczu.
Super obcisła sukienka byłaby lepsza w tym wypadku. Reszta ok, pasuje do bohaterki, więc nie mam się do czego przyczepić 8/10
Oooo, to chyba najlepszy cosplay "czarownicy" jaki widziałam tutaj 
Daję 10/10 (po raz pierwszy w życiu jestem w pełni zadowolona)
Zajrzyj do opisu stylizacji...

Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno pomysłu, jak i wykonania. Bardzo ciekawy opis. Całość wygląda intrygująco, drapieżnie, a przy tym spójnie. Świetnie dobrany makijaż. Zasłużone 10 
Pasek, biżuteria i rękawiczki są złe, bardzo złe. Zamysł całkiem ok, ale wykonanie trochę kuleje, dlatego 6/10
Christabel Fajna miss kreowana na taką "mroczną" księżniczke ale jednak w jej twarzy brakuje tego zła, włosy mi nie pasuja ale jeśli to kolor, który masz, masz długo to nie mam zastrzeżeń bo lubie przywiązanie do jednego koloru. Te rękawiczki nie pasują kolorem tak jak spódnica, która jest troche śliwkowa i srebrne kolczyki 5/10 
Sentis widzę drobne postępy w kierunku "ubogacania" twojej stylizacji, choćby tym pierscionkiem. I czy włosy miałas takie same? Bo bardziej mi się podobają xD
Jest lepiej niż wczoraj a że mam słabą i krótką pamięć nie pamiętam jak wtedy było ale podnosze moją ocene do 7,5/10 
Ostatnio zmieniony przez Joanna (05-06-2014 o 21h33)
Mimo że w stroju dużo jest nawalone to i tak można się połapać co gdzie leży, kojarzy mi się z jakąś babeczką która chce kogoś torturować czy coś i jeszcze taka wesoła twarz mówiąca "zjem ci twarz a rany posypię solą" groza. Tylko te warkoczyki jakieś takie średnie ale to wina tekstur. 9/10

super madame z pazurem lubie takie stylizacje
wszystko ladnie dobrałaś taka fame fetale napewno zasługuje na 10/10
Lubie cukierkowo - kolorowe stroje, ale to moim zdaniem wygląda dziwnie oprócz sukienki nic do siebie nie pasuje nawet fryzura a miss wygląda jak lala 5/10
Brwi i buty są straszne. Przydałyby się jakieś białe podkolanówki czy coś takiego. Nie jest źle 7/10
9/10 jest to cosplay z filmu "Czarownica" z Angelina Jolie. Dlatego też zmieniłabym karnację na białą oraz fryzurkę bym zmieniła. Bo tak to fajnie i mrocznie.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Też najbardziej lubiłam zieloną
Wszystkie elementy świetnie dobrane - włosy zaczesane do tyłu, pasek z serduszkiem, jak zwykle wyszło Ci świetnie. Może zrób całą trójkę? 10/10 

uwielbiam to stylizację tak gotycko
wszystko świetne ten kotek też pasuje przy niej więc 10/10
Jak patrzysz od góry to jest jeszcze nawet okej
ale jak już spojrzysz na cały strój to większość do siebie nie pasuje. Bluzka nie układa się dobrze z tą spódniczką, a buty nie pasują do stroju
opaska nie ładna
4/10
Ubogo, nic nie rzuca się w oczy, wręcz wszystko się zlewa. Pokombinuj z dodatkami, a na pewno będzie lepiej. Na razie tylko 6/10
9/10 mroczne klimaty, moje ulubione. Uwielbiam połączenie czerni z czerwienią, bo zawsze to dobrze wygląda. Usunęłabym albo pasek albo bransoletki (lub dała inne).
Zanim ocenisz zalukaj opis
Wierne odwzorowanie, choć nie przepadam za cosplayami z bajek. Dlatego 'tylko' 9/10 
Ciekawe rogów z koroną, dało to efekt jakby miała trzy rogi. Złowrogi makijaż podkreśla tutaj tematykę stroju,ale po co te uszy jakiś opętany elf czy coś, sukienka tutaj cę pogrubia i nie wydaję mi się aż tak straszna. 8/10