Stylizacja dość ciekawa ale makijaż straszny jak i włosy, plus trochę naszyjnik mi się nie podoba no ale cóż każdy ma inny gust
Ogólnie fajnie i pomysłowo
9/10

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 200
Stylizacja dość ciekawa ale makijaż straszny jak i włosy, plus trochę naszyjnik mi się nie podoba no ale cóż każdy ma inny gust
Ogólnie fajnie i pomysłowo
9/10

To tak:
-podoba mi się fryzura i twarz
-podobają mi się rogi, pasują tam
-podoba mi się gorset i połączenie spódnicy z tym czymś z tyłu
-nie podoba mi się połączenie tych butów z bransoletkami na ngach. Ogólnie złote dodatki świetnie podobierałaś, a buty są super ale jednak to złoto z nóg bym zdjęła 
9/10
Jest super Natalio 
Kirixa mnie wyprzedziła xD Do Twojej stylizacji nie mam zastrzeżeń
10/10 Jest taka delikatna i skromna, a zarazem robi wrażenie 
Ostatnio zmieniony przez Erza6 (31-05-2014 o 19h01)
No wiec ogólnie- stylizacja świetna!
Taka lekka i dziewczęca, w jasnych kolorach. Ciekawy makijaż. Jedyne co mi ise tu nie podoba to spódnica, a raczej jej długośc- w tym stroju moznaby zasłonić nogi jakąś długą, zwiewną spódnicą. 9/10 
Stylizacja ciekawa, mroczna, bardzo podoba mi się wykorzystanie tej spódnicy oraz TE OCZY
9/10
Zanim ocenisz zalukaj opis...

Wiedziałam i bez tego xD Udany cosplay + kocham te wielkie oczy ;w; 10/10

Widziałam na defiladzie i zapamiętałam bo jest niesamowicie oryginalna i taka inna od wszystkich (oczywiście pozytywnie
) Nie mam za bardzo co napisać. Nic bym nie zmieniała
10/10
10/10 jak nie przepadam za tego typu kreacjami tak twoja wygląda świetnie i nie jest nudo. Miss uroczo i niewinnie wygląda. Cienie na oczach świetne.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Bardzo ładna Ania z Zielonego Wzgórza. Elementy są dobrze dopasowane i można poznać że to właśnie ona 10/10
Fajnie i skromnie, ładnie dobre elementy oraz kolorystyka. Ogólnie mi się podoba prostota stroju ma tu swój urok, jedynie fryzura mi się nie podoba i może jakiś ładny naszyjnik tu dodać? 8/10

Świetna kolorystyka! Bardzo ładnie to wszystko skomponowałaś
Nie pasuje mi tylko jakoś róż na policzkach i mina twojej miss, bo wygląda trochę strasznie
9/10
Mi się nie podoba. Włosy jak dla mnie okropne, kolor tez mi się nie podoba. Słabe dobranie dodatków. Niektóre elementy jak dla mnie do siebie nie pasują. Dam 5/10 bo mi osobiście się nie podoba.
Bardzo ładnie. Wygląda na spokojną 14 latkę, kochliwą, miła, skromną.Sądzę, że 9/10 to odpowiednio.
Verxaxa
Widzę, że dopiero zaczynasz grę. Stylizacji nie mogę za bardzo ocenić, bo to sama sukienka praktycznie, ale dobrałaś fryzurę, której jeszcze u nikogo nie widziałam, i świetnie pasuje ten makijaż 
7/10
Pwiem jedno śliczna jest ta rzeżba zastanawiam się gdzie znalazłaś te ubrania i tak ładnie to skomponowałaś 10
No więc powiem tak- stylizacja ogółem może być, ale nie zachwyca. Jest taka pospolita no i trochę uboga. Ale masz całkiem ładny makijaż, więc 6,5/10 
Daję 9/10. Całość wygląda zawodowo. Zrobiłaś z różnych elementów jedną całość
Nie jest nudnawo. Uważam, że ta broń też pasuje. Złote dodatki są w moim stylu *oczko* Jedynie do czego mogę mieć awersję to te rogi.. Po co ci one xD?

Świetne, widziałam twoją stylizacje wcześniej i uważam że to cudeńko ;w; Kolorystyka świetna tak samo jak dobranie całego stroju, tylko włosy mi się nie podobają są zbytnio roztegowane. 9,5/10

Kirixa, brawo! Ułożyłaś coś wspaniałego z tą spódnicą! ^^ Przegenialna mimika, dodałabym jednak jakieś rajstopki czy pończoszki, coś z bieli, ale i bez tego jest ślicznie 
10/10
Ta stylizacja jest genialna, po prostu wygląda jak jakiś posąg z przyszłości. Po prostu podoba mi się wyraz twarzy i rzecz oczywista, że dałaś radę z taką spódnicą i połączyłaś z sukienką, której w ogóle nie widać. 10/10 - czy ty kiedyś zrobisz coś, co mi się nie podoba?
Moja stylizacja to MIMI z komiksów BLEEDMAN'A
Nie no, widać, że się postarałaś, naprawdę fajny efekt
. Zadbałaś o każdy możliwy szczegół
Szkoda, że nie przepadam za takimi stylizacjami
utrącę punkcik, gdyby nie to, to byś dostała dyszkę z + ale tak to 9 +/10 
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (01-06-2014 o 17h04)
Baza jest, ale na razie jest bardzo pusto. Dodałabym coś pod spód i urozmaiciła dodatki. Nie podoba mi się makijaż i fryzura.
4/10
Stylizacja świetna- coś w stylu 19-wiecznej damy. Bardzo podoba mi się monotonia tego słodkiego błękitu . Plus za to że postawiłaś na delikatny makijaż. Nie mam żadnych zastrzeżen, 10/10
No nie powiem, ciekawie to wygląda, dopasowane kolory, makijaż ciekawy, ale zmnieniłabym usta
, oh jak ja ci zazdroszczę tych sai! Podoba mi się! Niestety coś tak mi tam nie pasuje, może te buty wątpię by na szpilkach łatwo się walczyło. 8.6/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (01-06-2014 o 18h40)
Stylizacja bardzo fajna na pierwszy rzut oka. Waleczna jak moja
Ale te buty są zbyt delikatne do tego stroju,poza tym widze kilka elementów od gwiazd. Ale całość wygląda ok, więc 8/10 
nataliexD wspaniały strój świetnie dopasowane elementy super !! 10/10