Bardzo ciekawa i oryginalna stylizacja. Podoba mi się zestawienie żółci i brązu. Makijaż też ok. Nie podoba mi się jednak to berło i włosy trochę wchodzą ci na kapelusz. Tak więc 8,5/10
~Fire and blood ♥
+ zanim ocenisz, ogarnij mój opis :3
Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 200
Bardzo ciekawa i oryginalna stylizacja. Podoba mi się zestawienie żółci i brązu. Makijaż też ok. Nie podoba mi się jednak to berło i włosy trochę wchodzą ci na kapelusz. Tak więc 8,5/10
Bardzo mi się podoba ta stylizacja, ale pokombinowałabym z makijażem. Jak na wojowniczkę wydaje się nieco mdły. Widziałabym ją z bardziej waleczna mina, może zaciętą trochę ;] I dorzuciłabym krew lub tatuaż, a co!
Ale sama w sobie stylizacja świetna ^^ 8/10
Genialna kreacja! Swietne połączenie czerwieni i czerni. Twoja miss jest groźna i niebezpieczna, zachwyciło mnie to. Nie mam się do czego doczepic: fenomenalnie, 10/10 
Powiem ano postać i pomysł mnie urzekły. Zrobiłaś kawał dobrej roboty. Jedynie co to ten makijaż wydaje mi się być taki nie dopasowany do reszty i trochę mdły. Ale póki co dam ci 8.5/10
Bardzo fajna stylizacja- kolory troche monotonne ale wygądają fajnie. Zraziła mnie tylko fryzura, jest zbyt słodka to tego stroju.
8/10
Właściwie nie mam zastrzeżeń
Bardzo fajnie wyszło
Może tylko spróbuj coś zmienić z twarzą
9/10
Dla mnie to totalny zamęt, ale pozbycie się tego obłoczka i słuchawek dałoby coś, trochę tego za dużo.Trochę pracy i będzie lepiej 5/10 

Bardzo ładny strój oraz dobrane kolory, strasznie mi się podoba i chciałabym tak mieć
10/10
Zestaw z misji plus sandałki. Absolutnie zero inwencji. 2/10, bo makijaż całkiem ładny i uroczy.
Ej to jest super xD Twarz, włosy, cały zestaw, wszystko mi się bardzo podoba z jednym małym wyjąteczkiem. Zmieniłabym te sztylety na coś innego. Ale przy takim malutkim szczególiku... ;D 10/10
Cała stylizacja ładnie skomponowana, ciekawie dobrałaś elementy, nigdy nie ogarniałam połączenia tych właśnie kolorów... Za łączenie różu z błękitem 5.5/10

Ojsa
Oj, groteskowy uśmiech, zdecydowanie. Sama stylizacja skromna, nic w niej szczególnego. Dodałabym coś na głowę.
4/10
10/10 jak zawsze genialna stylizacja. W odcieniach szarości z dodatkiem kontrastujących oczu w kolorze. Przypomina mi węża.
Widać że jesteś dziewczyną bardzo pomysłową i ta kreacja kosztowała dużo wysiłku. Całość ładnie gra ze sobą ale jak dla mnie trochę za "upiornie" ale to jest moje zdanie ponieważ mi pasuje inny styl stonowany itp. ale za całość daje 9/10 
Hmmm. Stylizacja nie powala- bluzka i bolerko od gwiazdy, buty i spódnica w ogóle nie współgrają . Zbyt pusty i banalny strój. Poza tym makijaż też nie zachwyca,ale na zachętę dam 1,5/10.
Ostatnio zmieniony przez nataliexD (31-05-2014 o 14h18)
Hmm, ciekawy pomysł na ubranie swojej miss, taki trochę mroczny, stylowy, nie wiem po prostu jak to opisać! 9/10 
Dla mnie to za mało, spódnica i bluzka do misji buty nie pasują zero biżuterii, ale makijaż jako taki jest 2/10

10/10 podoba mi się wyraz twarzy takiej wrednej patrzącej z góry kobiety. Tak wytworna dama, a jednak trochę zniewieściała jak na tamte czasy, bo trochę odkrywa.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Swietny cosplay , od razu wpadł mi w oko.Ciekawe dobranie ubrań, wszystkie do siebie pasują
Tylko te buty mi sie nie spodobały, ale razem ze strojem wygladają ok. 9/10
nataliexD - Mm.. spodobała mi się Twoja stylizacja nie powiem, że nie. Skojarzyło mi się to z piosenką "Circus Monster", sama nie wiem czemu, głównie przez te rogi na głowie. Podoba mi się połączenie kolorów - złoty i czerń.. świetne *.* Normalnie powiedziałabym, że za dużo biżuterii, ale.. nie mogę.. po prostu mimo wielkiej ilości wszystko świetnie ze sobą współgra. Wyraz twarzy i fryzurę również świetnie dopasowałaś do całej stylizacji. Szkoda tylko, że bluzka jest taka.. no widać, że inna, co prawda nie przeszkadza to tak bardzo. Ogółem to bardzo mi się spodobało *3*
Oczywiście 10/10

Bardzo fajna stylizacja, taka balowa. Bardzo podoba mi się połączenie ognistej czerwieni róży z czernią . Jednak zgrzytem w stroju jest chiński tatuaz na ramieniu- to bym zmieniła. Więc 8,5/10 
Ciekawa stylizacja i wprost cudowne oczy do których ładnie pasują złote dodatki. Kompletnie mi nie pasuje spódnica i zmieniłabym fryzure. 8/10.
Trzon ciuszka jest od gwiazdy, więc niewiele tu własnej inwencji
Dodatki ładnie współgrają, więc 5/10
Fox, nie wiem czemu ale skojarzyłaś mi się z jakimś duchownym ze średniowiecza O_o ... Ale w ostrym wydaniu, albo inaczej z jakimś egzorcystą... tylko do końca nie przekonuje mnie ten cylinder pogromcy tutaj... niektóre rzeczy po prostu dziwnie wyglądają pod spodem xD
9,5/10
Moja stylizacja to jest inspiracja Mandy z komiksu Grim Tales - inaczej starsza mandy z Mrocznych przygód Billego i Mandy xD
Kreacja ogólnie ciekawa, wszystko dobrane, fajne i do siebie pasuje. Jednak jakoś nie zachwyca mnie ta stylizacja. Trochę pospolita ( widziałam juz kilka podobnych ;o) .Więc 8/10 bo ogólnie jest ok.