Widać że zaszalałaś z niebieskim, cała kreacja jest ciekawie zrobiona i nie ma tu uczucia przeładowania. Jedyne co mi się tu nie podoba to fryzura. 9,5/10

Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 200
Widać że zaszalałaś z niebieskim, cała kreacja jest ciekawie zrobiona i nie ma tu uczucia przeładowania. Jedyne co mi się tu nie podoba to fryzura. 9,5/10

Mi się nie podoba. Buty są obrzydliwe, szwy mi nie pasują,jedynie makijaż jest fajny 2/10
Nie podoba mi się. Bluzka jakoś się nie zgrywa z koronkową kurtką, dodatku strasznie chaotyczne. 4/10
Nie rozumiem polaczenia brazu z czernia. Takie stylowki to tylko i wylacznie czern i delikatnie przelamane elementy... O ile pistolet jest okej o tyle noz sie nie sprawdza. nie rozumiem tych zlotych dodatkow i fryzury... Slabo. 4/10

Śliczna jest Twoja miss.. wygląda jak lalka:) Właściwie nie mam żadnych zarzutów do stylizacji, bo wszystko mi się podoba i do siebie pasuje, a całość wygląda po prostu uroczo, więc nie mogę dać nic innego jak 10
Powiem krótko: stylizacja mi się nie podoba. Niby wszystko do siebie pasuje, ale za dużo kolorów. Trochę przesadziłaś. 4/10
Ogólnie stylizacja piękna. Świetne włosy ,a sukienka jest cudna! Jedynie ten kapelusz nie pasuje.
A także buty.
Ale jak już mówię poza tym ślicznie.
Od mnie ocena 7\10 pkt.
Paululusia szczerze mówiąc nie wiem jak ocenić twoją stylizację. Jednego jestem pewna - buty nie pasują do reszty. Kapelusz może by pasował, gdybyś dobrała odpowiednie buty. Reszta jest ok, ale bym poszukała innej fryzury. Daję 6/10
@Adainee widzę, że brąz jest na topię. Jednak nie jestem przekonana co do połączenia mocno kryjących rajstop z tak lekką sukienką. Daje to wrażenie, jakby nogi twojej miss były ciężkie i nie pasujące do lekkiej i zwiewnej góry stroju. daje 5/10
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (24-05-2014 o 14h05)
Uau! Skojarzyło mi się z Disco z lat 70, kiedy to królowała Madonna w tych swoich bodach i z rozwichrzonymi włosami. Ciekawy pomysł, bardzo dobre wykonanie. Szkoda tylko, że okulary nachodzą na włosy. To rzecz jasna nie Twoja wina, ale ja bym się ich pozbyła. 9,5/10

Widać że nigdy nie zmienisz poziomu swoich kreacji, zawsze są genialne
Kolorystyka jest taka... inna, to podbiło moje serce! 10/10

Świetna łuczniczka, wszystko współgra ze sobą. Podoba mi się, że nie założyłaś butów, bo to dodaje charakteru Twojej stylizacji.
Dziesiąteczka! 
Twoja stylizacja przypomina mi księżniczkę. Kolorystycznie ładnie, prosto, włosy pasują, czegoś drobnego mi jeszcze brakuje i nie wiem czego
9
No cóż xD Totalnie nie mój klimat ale muszę przyznać, że jest całkiem ok
Świetne te buty moim skromnym zdaniem dobrałaś
No właściwie nie mam do czego się przyczepić... 10 
Jak to ślicznie dobrałaś bardzo mi się podoba dobrze zrobiłaś w kolorystyce i w makijażu fryzura też dobra 10
No cóż dla mnie to chaos, przydałby się jakieś spodnie więcej dodatków i ten obłoczek tu kompletnie nie pasuje. Dużo pracy i będzie lepiej 3/10 

9/10 ładnie wszystko osadzone i skomponowane w bieli. Wszystko się ładnie zlewa. Przeszkadza mi ten wachlarz.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Szczerze to średnio mi się podoba te interpretacja, chociaż pomysł ciekawy. Zacznę od tego, że kolor spódnicy pozostawia wiele do życzenia. To taki liliowo-niebieski a konwalie są nieskazitelnie białe, na górze trochę za dużo tego wszystkiego, ciężko się połapać no i moim zdaniem największy minus to ta maska. Właściwie nie wiem po co tam jest xD Ale cóż efekt końcowy jest spoko, tylko mało z konwalią ma wspólnego oprócz w miarę dopasowanych kolorów xD 5/10
Ostatnio zmieniony przez Erza6 (25-05-2014 o 12h33)
Erza6 - kolorystyka love<3 Świetnie dobrane! Tylko zamiast tych rajstop postawiłabym na jakieś jednokolorowe, najlepiej czarne. Ale i tak jest bajecznie! 10/10!
Setarah bardzo ładnie dobrane kolory, nie pasuje mi tu tylko spódnica. Gratuluje
8
Nie mój klimat no ale cóż mi sie nie podoba to jest moje zdanie ale tak to prawie sie wszystko podoba więc 5
milenacz - Bardzo ciekawa stylizacja. Według mnie udana, lecz buty mogłabyś zmienić. ^-^ Tak samo ta wata cukrowa, inny kolor bardziej by pasował.. 8,5/10.
Przydałaby się tu jakaś torebeczka oraz naszyjnik, ramię jest moim zdaniem zbytnio odkryte. Na moje oko zbyt ubogo ale na niskim poziomie wszystkich to spotyka
4/10

No chciałabym Ci pocisnąć, kochana, za tą wszechobecną, rażącą biel, ale niestety - wyszło to świetnie, więc nawet jakbym chciała to nie, nie mogę. Pierwszy raz widzę Twoją miss w tak delikatnej stylizacji i wiesz co? Bardzo podoba mi się taka zmiana. 10/10

Powiem jedno WOW boska stylizacja zazdroszcze ci pomysłu ślicznie to dobrałaś a więc 10
Milenacz na razie średnio jest co oceniać, może jak wejdziesz na wyższy poziom to spróbuj?
Póki co 2/10