*O*! Wyglądasz jak Wednesday z Adamsów. Uszanowanko. Chociaż wygląda trochę za szczęśliwie
. Nigdy nie wiedziałam jak wykorzystać ten komplet. Niezła robota. Nawet facet obok jakoś się do twojej postaci dopasował. Daję 10/10 ~❤
We are in noir

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 200
*O*! Wyglądasz jak Wednesday z Adamsów. Uszanowanko. Chociaż wygląda trochę za szczęśliwie
. Nigdy nie wiedziałam jak wykorzystać ten komplet. Niezła robota. Nawet facet obok jakoś się do twojej postaci dopasował. Daję 10/10 ~❤

Świetna stylizacja, tak trochę na hipisa (?) . Spodobała mi się ta bluzka z kotkiem *.*. Ale zmieniłabym na włosy, bo wyglądają jakby były dziwnie posklejane xD 9/10
Dobry strój Wednesday a szczególnie że nie użyłaś elementów z jej stroju z Halloween, jedyne zastrzeżenie to makijaż powinien być mocniejszy taki bardziej tajemniczy 9,5/10

Niezbyt lubię taki mroczny styl, wolę bardziej kolorystyczny ubiór, a poza kolorami to nawet nawet, więc moja ocenka to 6/10
Dosyć odważna decyzja, aby z tak małym dorobkiem gry oceniać wygląd innych miss. Twarz ładna, włosy ok, reszta strasznie nudna. 5/10
Nie przepadam za wszechobecną czenią, ale te wykorzystanie jest po prostu boskie! Wszystko dopasowane, makijaż mistrzowski, no cóż 10/10
Gdybyś zmieniła buty na taki jak kolor koszuli plus jakaś torebeczka sądzę że wyglądałoby to lepiej, trochę ubogo przydałoby się jeszcze popracować
5/10

Ahh, świetne użycie tego kapelusza! Troche mrocznie i ponuro. Ten pasek nie do końca mi pasuje, ale i tak stylizacja świetna i klimatyczna - 9,5/10
Bardzo ładna miss, makijaż, sukienka, fryzura a nawet chłopak Twojej miss pasuje do tej żółtości, pięknie! 10/10
Na razie nie ma za bardzo co oceniać bo masz niski poziom, ale na pewno za jakiś czas będzie lepiej. Masz ładną buźkę i całkiem, całkiem fryzurkę, więc dam 3/10 na zachętę 

Jakie piękne, eleganckie i seksowne połączenie granatu z czernią! I do tego te koronki ^^ Twoja miss wygląda w tym stroju szykownie, co strasznie mi się podoba - bardzo kobiecy strój i dodatki, w szczególności ten dodatek pod postacią piór i kwiatów do kapelusza a także wspomnianych już tu przeze mnie koronek! Bardzo spójny i piękny kolorystycznie strój. Aż by się prosiło jedynie o nieco mocniej zaznaczone oczy lub usta, ale to taki drobiazg. Super, dla mnie dyszka! ^^ 10/10
Ostatnio zmieniony przez Lillien (19-05-2014 o 20h30)

Pierwsza myśl - królowa elfów po bitwie. Piękna i majestatyczna. Rude włosy dodają jej uroku. Idealnie i z pomysłem - 10/10
Rossa: Oryginalnie xD Bardzo podoba mi się twarzyczka, dobranie fryzury do stroju i duch takiej przejrzystości w jakiej to zrobiłaś
Natomiast tej przejrzystości chyba troszeczkę za wiele
Nie podoba mi się to, że rajstopy prześwitują. Zapewne tak miało być ale to całkiem nie w moim guście. I może pokombinowałabym z innymi paskami? Ogólnie takie 7/10.
Ostatnio zmieniony przez Erza6 (19-05-2014 o 22h30)
Nie lubię połączeń tego typu, chociaż kolorysstyka całkiem całkiem. Łuk nie pasuje do całości, ja bym go zdjęła. i może włosy na jakiś odważniejszy kolor? Makijaż OK, 6/10 C:
Potterowa
Twoja kreacja przypomina mi w pewnym sensie zorze. Ma odcienie zielono-niebieskie. Uważam, że popsułaś ją trochę intensywnym kolorem twoich włosów. Jak dla mnie to za mało tu dodatków. Ocena : 5/10
Nie wiem czemu ale przypominasz mi taką panią 50+ wybierającą się gdzieś na jakąś imprezę.. Ale komplet nawet niezły, wszystko do siebie pasuje, ale ja bym zmieniłą fryzurę i bluzkę, są takie jakby... babcine :s 4/10 C:
Potterowa całkiem ładna casualowa stylizacja, kolory fajnie dobrane i makijaż też pasuje.. popracowałabym tylko nad dodatkami, bo czegoś mi brakuje...5,5/10
Ogólnie w tej stylizacji podoba mi się tylko dół,który przywodzi na myśl czarownicę.Reszta nie jest wcale dopasowana, wygląda mi to na zbiór przypadkowych ubrań z szafy, 4/10
10/10 mrocznie i czarno. Skojarzenie z rodziną Addams'ów oraz ich córką Wednesday. I ta czaszeczka.
Nie lubię tego stylu. Kojarzy mi się z taką jedną, która... no nie ważne. Nie jaram się jakoś super bardzo. 7/10
Nie przepadam za tym kapeluszem, reszta stroju jest po prostu fajna, fryzura też taka sobie bo zakrywa twarz 8/10 

Bardzo fajny pomysł i wykonanie, miss wygląda elegancko i oryginalnie to lubię
Jedynie buty mi się nie podobają są tragicznie takie drewniaki, ale tak to świetnie 9/10

Hmmmmm to tak
:
-kapelusz mi się nie podoba, ogólnie mam uczulenie na te rzeczy z aukcji ale to tylko moja subiektywna ocena
-twarzy nie widzę xD włosy są spoko
-nie pasuje mi ten łańcuszek czy co to jest na szyi, tak jakoś mi nie współgra
- pasek i spódnica luz 
-i moim skromnym zdaniem ten tatuaż (o ile to tatuaż xD) na nadgarstku wszystko psuje
Nakrytykowałam się ale mi się ogólnie bardzo podoba
8/10
Wow, jak kolorowo, aż chce się uśmiechać. Bardzo lubię krwisty odcień czerwieni, który fajnie kontrastuje z seledynowym. 9/10 Ponieważ nie widzę nosa, ale to chyba przez monitor o.O
Bardzo elegancko i piękny makijaż ^^ Podoba mi się, że to nie w pełni czarno-biała stylizacja i usta są takie krwistoczerwone. Wyróżniają się i dodają charakteru
10/10
Przed oceną polecam rzucić okiem na opis ;]