Śliczna, wrzosowa laleczka! Strój jest cudny, ale moje serce najbardziej podbiła ta buźka jest taka słodka, po prostu cudo 10/10 

Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 200
Śliczna, wrzosowa laleczka! Strój jest cudny, ale moje serce najbardziej podbiła ta buźka jest taka słodka, po prostu cudo 10/10 

Swietna miss i genialnie dopasowane kolory :> Całość przywodzi od razu mysl 'na bogato' , 10/10
)
nie wiem czy słusznie ale Twoja miss przypomina mi Wednesday z Rodziny Addamsów
bardzo fajnie to wszystko wygląda
jak dla mnie za pomysł i wykonanie 10/10
Bardzo ciekawa stylizacja, dosyc odważna, mogłabym powiedzieć ze burleskowa. Na twoim miejscu zmieniłabym jednak fryzurę i trochę wzbogaciła strój :> 8/10
Ktoś powyżej miał rację, że wyglądasz trochę jak Wednesday Addams. I to bez użycia jakichkolwiek ciuchów od gwiazdy
Bardzo dobra, spójna stylizacja 10/10
Zanim ocenisz - rzuć okiem na opis ;]
jeju... az sie odsunelam od monitora
Efekt, ktory uzyskalas jest niepokojacy i wlasnie to mi sie podoba. Twoja miss wyglada niczym obcy, ktory ulegl wypadkowi. Chyle czola i bije pdla Twojej wyobrazni. Szkoda, ze nie moge dac Ci wiecej niz 10 punktow ;p 10/10

Wyrzuciłabym kokardę. Stylizacja mocno napuszona i nie w moim stylu, ale wszystko pasuje, więc 8/10
Nie podoba mi się kapelusz oraz błyskawica, stylizacja jest nudna mimo że dobrze wykonana 8/10

Widać, że stylizacja jest bardzo przemyślana i wszystko do siebie pasuje
mimo to jak dla mnie zbyt czarno
9/10
To czarne przezroczyste nie pasuje. Jest za duże i w ogóle. Lepiej pasowałby ten pasek od gwiazdy z gry o tron. Więcej biżuterii, reszta ok 7/10
Ogólnie stylizacja na pierwszy rzut oka nawet ciekawa, mroczna. Nie pasuje mi tutaj jednak wiele rzeczy :ten dziwny kapelusz, pasek ze zbyt dużą klamrą i sznurowane buty. To bym zmieniła, a poza tym ok. 7/10
NataliexD Fryzura mi tutaj jedynie nie pasuje. Kucyki zlewają się ze strojem, a góra jest byt pusta. Poza tym makijaż oraz reszta stroju jest okej. 9/10 :3
Nie lubię tej spódnicy. Moim zdaniem jest po prostu brzydka. Poza tym wszystko super, bardzo mi się podoba 9/10
Sentis przeraziłaś mnie.Gdy widzę Twoją miss mam ochotę uciekać jak najdalej, bo boję się, że rzuci we mnie tymi mieczami. Stylizacja ma swój klimat i to sprawia, że jest ponura, ale wyjątkowa. 10/10
Wg mnie ta bluzka nie pasuje do tej spódnicy, spróbuj znaleźć coś innego
poza tym mi się podoba
jest ciekawie i oryginalnie 
póki co 7/10
Przewidywalnie i zbyt goło. Nie podobają mi się te włosy, wyraz twarzy, kwiatki. Słabo się kupy nie trzyma 2/10
A mnie się podoba i już! Ten płaszcz jest zawsze piękny, a w połączeniu z krawatem czy sztyletami, wygląda naprawdę świetnie ^^ 10/10
Zanim ocenisz - rzuć okiem na opis ;]
Ha, cóż za okazja mi się trafiła :>
Fox, idealny obcy. Świetne wykorzystanie poszczególnych elementów stroju gwiazdy, porażający efekt. Ośmielam się twierdzić, że twoja wizja tego stwora jest o wiele straszniejsza od oryginału (mi tam ten obcy się akurat wydawał taki całkiem uroczy... ).
Co tu dużo pisać, no 10, 10! 
Ciekawe polaczenie ogonow-to jest pierwsza mysl, ktora wpadla mi do glowy po zobaczeniu stylizacji. Ladna koncepcja, aczkolwiek zmienilabym nakrycie glowy, bo troche odstaje kolorem. Podoba mi sie spojrzenie Twojej miss. 9/10

Fajnie skomponowana stylizacja
nie lubię niebieskiego koloru ale nawet mi się podoba
wszystko tu pasuje, może oprócz tej dzidy, którą słabo widać
9/10
Bardzo ładna stylizacja: słodka i lekka a jednocześnie trochę groźna. Taki leśny elfik. Dodałabym cos jednak na włosy, może wianek? 9/10
Mam wrażenie, ze strój lekko się ze sobą zlewa, ale nic to, gdyż wszystko fajnie ze sobą wygląda. I jakoś tak strasznie kojarzy mi się z Wednesday 9/10
Typ "czarownicy", zdecydowanie nie moje klimaty :S Z wyglądu mi przypominasz taką złą czarownice z disneyowskich bajek xD Ale może ci to pasuje, 4/10 
Potterowa:
No spoko, ogólnie wszystko fajnie dobrane ale coś popracowałabym z twarzą, może zmieniła fryzurę (ale nie kolor
) no i coś jakoś pododawała bo sprawia takie trochę łyse wrażenie. Tak może 5/10?
Hmm... Bardzo ciekawe połaczenie kolorów, nigdy bym na takie nie wpadła :> Niby te kolory się ze sobą gryzą, ale w tym stroju świetnie współgrają. Mam tylko jedną uwagę- nie podoba mi się łuk, bo skoro postawiłaś na czerwień i morski, to lepiej by było zrezygnować z zielonego :> 9/10